Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 9:54 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52888 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 2645  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

czyż to nie sympatyczna zabawa? :) chcialabym jeszcze tylko dodac ze testowałam sie i wynik byl negatywny :( ide do gina w przyszłym tygodniu,zrobic ponowne badania,zobaczymy co powie....
Gratuluje z całego serca Gosikowi!!!! i serdecznie pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wpadłm tylko na chwilkę, żeby powiedzieć DOBRANOC :D

megan, zobaczysz wszystko się wyjaśni i cykle się wyregulują... przykro mi z powodu testu (testowałaś drugi raz??)

miłych snów i do jutra...[/url]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki
rano net w miare dziala bo nie obciazona siec - mam nadzieje ze pozniej tez bedzie :) ale watpie bp padl jeden z nadajnikow :(
poprosze duzo wiadomosci i najlepiej wszystkie dobre :)
Agnieszko trzymam kciuki za twoj poranny test :) zrobilas juz ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane, dobrej niedzieli chcialam wam zyczyc. Pozdrawiam Cafe i Megan. no i cala reszte oczywiscie. nie bedzie mnie caly dzien, jedziemy do rodziny meza do brata (kt jt bardzo fajny i bratowej ktora dziala mi na uzebienie, wrrrr) Och okropna jestem, moze w ciazy mi sie troche zmieni.
buziam i wracam wieczorem. Ide na zastrzyk z progesteronu 200. AJAJAJA Nie moge spac w nocy, bo tylek mnie boli a jak na brzuchu sie klade to piersi, porazka normalnie. No buziam, pa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Giusta wiem co przechodzisz ja tez bralam progesteron domiesniowo :( ale to szybko przechodzi :) musisz troche pocierpiec zeby fasolka ladnie sie roziwjala :) a plamienia juz ustały ???

Cafe jak fajnie ze wpadlas do nas na chwile :) widzialas dalej jestes na liscie :) nie zapomniałysmy o tobie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AnulkaS pisz jaki wynik :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przede wszystkim gratuluję tym, które są już 2w1 i życze powodzenia staraczkom :) Uda sie na pewno!!!
Ale ja jestem tu z innego powodu - może Wam sie przyda: w aptece magicznej (apteki w całym kraju) www.magiczna.com w promocji jest test quick vue - DWA testy 12,99
Obrazek
Nie wiem jak kształtują sie obecnie ceny, dlatego jeśli to nie jest atrakcyjna oferta to przepraszam :oops:
Pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny :)
zrobiłam wczoraj popołudniu drugi test...wynik negatywny :(
echhh gadać mi sie nie chce nawet....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czekam aż mi sie skończy @ i do roboty...tylko jakos teraz juz nie mam takiego entuzjazmu jak poprzedniam razem....chyba za długo to trwa...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć! Robiłam dzis ten test. No i niestety Jedna kreska!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Więc dlaczego nie dostaję @? co mogło ją zatrzymać? Jakaś choroba? Zaczynam się poważnie martwić. Czy któraś z was miała taki przypadek. Przez ostatnie 3 lata miałam regularnie co 28 dni, ale wtedy brałam tabletki, no a póżnie leki, m.in. Duphaston. Co ja mam teraz robić? Chyba będę dalej czekać. Musdzę dodać, że nie mam typowych dla mnie objawów na @. Piersi mi nie nabrzmiały, jedynie lekko pobolewają, ale prawie wcale, brzuch mi nie urósł tak jak zwykle, jest miękki, a zwykle w nic się nie mieściłam, no i jestem juz 8 dni po terminie niespodziewanej ! Ale ta natura jest przewrotna. POMOCY!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

znikam...ale bedę Was podgladac od czasu do czasu
buziaki dla wszyskich i miełej niedzieli, papaptki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Dziewczyny.AgnK ma tez sie @ spoznil 9 dni i dostalam a mialam wrazenie ze nie dostane ale niestety:( Moze mialas jakis stresy w tymmisiacu i to spowodowalo ze Cie sie @ pezsunal,Nie martw sie na zapas :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MILI DZIĘKI ZA POCIESZENIE. Mam nadzieję że masz rację. Zobaczymy pożyjemy. Może dziś dostanę @ Chociaż wolałabym żeby to był dzidziuś :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez jak mi sie spozniala @ to chcialam zeby to byl dzidzius.Nawet po skonczonej @ mialam podejrzenia ze moge byc w ciazy i zrobilam test....ale niestety wynik byl negatywny.Kolejne rozczarowanie.A ile Ty juz sie starasz o malenstwo?Bo ja zaczelam 7 cykl staran.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To byłby mój 11 cykl, bo ja staram sie od stycznia. Niestety u mnie tabletki antykonc. spowodowały moje problemy z zajściem w ciążę, bo po raz pierwszy zaszłam w ciążę bez problemów

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aha...no to troszke dluzej niz ja.Ale jestem pewna ze nam sie uda.Moze juz niedlugo.A mierzysz sobie tempke czy tak na wyczucie sie przytulacie?Ja nie mierze ale staram sie trafic w te najlepsze dni....ale teraz chyba sie troche zdystansuje i zostawie wszystko swojemu biegowi.Moze za bardzo sie nakrecam i dlatego nie wychodzi :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie mierzę temp. ani nie stosuje innych metod bo nie mam na to czasu. Pracuje po ok 10 godz. dziennie i do tego dom i dziecko. no ale takie życie. A przytulanko obecnie traktuje jako przyjemność a nie obowiązek. No ale jak widząc nawet zdystansowanie nic nie pomaga. Powiem szczerze że nie nastawiałam się aż tak bardzo w tym miesiącu na ciąże, ale zastanawiamnie ten brak @. No ale jest to mój 36 dzień cyklu, a za pierwszym razem jak byłam w ciązy to w 38 dniu cyklu test miałam negatywny. a już w 44 pozytywny. Nie wiem co mam robić. Najlepiej poczekam, na szczęście mam dużo pracy więc nie mam czasu o tym myśleć. No i na pogawętki tutaj mam czas tylko w weekendy. :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja odkad po raz pierwszy tu napisalalam to codziennie wieczorkiemtu sobie gadam i pmaga ,mi to bo wiele moge sie dowiedziec i poradzic.Bardzo milo mnie tutaj przyjeto wiec nie zamierzam stad uciekac :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej
byłam niedawno u gin. i powiedziałam ze mysle ze moge być w ciąży gdzieś 4-5 tyg. a ona na to ze to zawczesnie zeby ona to mogła zobaczyc i powiedziała ze najwczesniej mozna w 6 tyg.
tak? bo czytałam gdzies ze własnie juz w 4-5 tyg moze to stwierdzic ginekolog.

co prawda dostałam 29października @ ale była ona dziwna bo zawsze to miałam gdzies tydzien nawet ponad i obfita a teraz malutko i tylko od 29 do 02.X (02.X juz nie miałam) no i jeden dzien to miałam tak mało ze myslałam ze to juz koniec, no prawie nic..

Teraz opisze objawy jakie mnie meczą:
-brzuch mam cały czas taki ociezały i bolacy nie jak od @
-plceki mnie bola, mam wzdecia i czesto zgage :/
-zaczełam duzo pic bo cały czas mnie suszy :? i moze dlatego tez duzo sikam ale nie wiem bo ja jak sie czegos napije szczególnie wody o juz po chwili tak chce mi sie sikac ze az mnie pecherz boli(moze sobie przeziebiłam ale watpie)
-bola mnie jajniki i piersi do tego głowa
-ciągłe zmeczenie(ale moze dlatego ze mam troche anemie ) no i ciagły apetyt czasami az czuje czegos smak w ustach i zaraz mi przechodzi nawet niezdarze zajazyc co to jest =/
ale ost np. miałam ochote na takie kwasne tarkowane jabłka albo młoda gotowana jak na bigos kapuste i skad ja mam o tej porze taka wytrzasnac , albo też miałam straszna ochote na ananasy (co nie przepadam za nimi) az musiałam sobie kupic bo niedawało mi to spokoju,
no i ciagle bym piła mleko co tez nigdy nielubiałam tylko gotowane z płatkami albo kakao co znowu teraz nie lubie :roll: i słodycze co kiedys jadłam tonami treaz tez mi jakos niezabardzo podchodza..

co wy to tym myslicie mam powody do obawy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc kobietki, u mnie niewiadomo bo mierzylam temp.rano i teraz niewiem jaka zapisac,bo kreska dochodzila do 37,2ale brakowalo tyci tyci a wiec jak mam ja zapisac?
Moze wy bedziecie wiedzialy bo ja niemam pojecia :shock: :oops:

Glowa mi od rana peka,juzzazylam tabletke,eferalgan ale boje sie zazywac drugiej w razie czego.Brzusio cos rano czulam ale teraz spokoj.

Little-baby , a kiedy masz miec nastepna @?Wiesz bardzo czesto tak jest ze w poczatkowej ciazy sa krwawienia, te twoje objawy to sa podobne troche do moich(ja mam dostac jutro@,a ostatnia tez dziwna),i wydaja mi sie na ciazowe.Ale niechce ci robic nadziejii,najlepiej jak zrobisz sobie tescik w dniu spodziewanej @.
Wiesz,czasem tak bywa ze objawy sa tylko nasza wyobraznia,cos sobie wmowimy i juz po ptokach.Mam nadzieje ze jednak bedzie to fasolcia.Daj znac co i jak.Trzymam kciukaski. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 52888 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 2645  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]