Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 12:02 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 77  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

SweetHope pisze:
Witam !!
Chcialabym napisac ze do niedawna tez bylam oczekujaca i mam wam jedna rzecz do powiedzenia...psychika kobiety to rzecz ciezka...potrafi zamknac niektore drogi...tak bylo i u mnie
im bardziej chcialam zajsc w ciaze i o tym myslalam ..tym wieksze bylo moje rozczarowanie gdy dostawalam miesiaczke...dopiero gdy zaczely mi spadac na glowe inne problemy..zaskoczylam jak to sie potocznie mowi...wiec moje kochane na pewno przyszle mamay..nie traccie wiary...postarajcie sie tylko o zajecie dla waszego umyslu...by organizm mogl spokojnie zajac sie czym innym

witamy u nas i dziękujemy ze porady hihihi :!:
a teraz syp tymi fluidkami hihihi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kiniah pisze:
mirimus normalnie nawet nie wiesz jak się ciesze ze ti juz dziś twój ukofany przyjeżdża...... :D oooooooojjjjjjjjj ale się będzie dzisiaj działo nonono :wink: ty ino leć szybciutko porobić zakupki zebyś przez cały weekend z łózeczka nie wychodziła hihihi :D
ja będę mocno 3mać kciukolki aby tym razem się udało :!: :!: :!:

Kiniula, Ty to kofana jesteś normalnie :D - aż bym Cię wyściskała za to dobre serducho :lol:. Zaqki już zrobione, bo dziś czasu nie będzie - zaraz po pracy jadę autkiem do Gdańska na lotnisko - podobno są korki, więc liczę jakieś 3 godziny na dojazd. No winko tylko muszę nabyć ;-).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Netka, to ściskam kciukasy za walentynkowe cuda :lol:.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

netka i ja dołaczam się do ściskania kciukasków :!: :!: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja trzymam za wieczorne winkowanie i owocnej "pracy" zycze z calego serducha, zeby nam wszystkim sie wreszcie udalo. Zeby ta gnida @ nie nadeszla przez nastepne 9 m-cy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mirime pisze:
Kiniula, Ty to kofana jesteś normalnie :D - aż bym Cię wyściskała za to dobre serducho :lol:. Zaqki już zrobione, bo dziś czasu nie będzie - zaraz po pracy jadę autkiem do Gdańska na lotnisko - podobno są korki, więc liczę jakieś 3 godziny na dojazd. No winko tylko muszę nabyć ;-).

tylko mirimus obiecaj ze nie będziesz pędzić na łeb na szyję tylko pojedziesz ostrożnie bo normalnie aż mam stracha w okach :shock: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mirime to co ty ze Slupska jestes?
Tak przyszlo mi do glowy - masz wpisane pomorskie a w korkach na lotnisko ze slupska 3 godz. sie jedzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

neti24 pisze:
A ja trzymam za wieczorne winkowanie i owocnej "pracy" zycze z calego serducha, zeby nam wszystkim sie wreszcie udalo. Zeby ta gnida @ nie nadeszla przez nastepne 9 m-cy :D

Hehehehe i za to też siupnę lampę winka ;-).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak Neti :-). Znaczy znaturalizowana na Słupszczankę ;-). Bo ja od 2 lat tu mieszkam dopiero, a pochodzę z Gdańska właśnie :-). Moi Rodzice zostali w Gdańsq, a ja za Mężem do Słupska siup ;-).
Dobrze Kiniulka, obiecuję jechać ostrożnie :lol: - już mnie Niuśka prosiła i Jej też obiecałam, to 2 Koleżanek zawieść nie mogę przecież :lol: :lol: :lol:.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to już jestem spokojniejsza kofana :D :D
a teraz to się już żegnam i do zobaczyska :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Papatki Kiniulka :roll: - no trudno... . Ale widzę, że się na weekend też gdzieś wynosisz powypoczywać - miłego weekendziora zatem i do napisania później :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: mamamammamaam
Awatar użytkownika

Dziewczynki, JEST FASOLKA :):):):):) PROMYK SZCZĘSIA

Właśnie pani laborantka mnie poinformowała :):):) Jeszcze nie widziałąm wyniku, po pracy odbieram.

Czy możecie mi wytłumaczyć jedną rzecz. Bo jakoś tego nie pojmuję. Złoty strzał był 20/21 stycznia, owulacja 21 stycznia, a badanie wykazuje, że ciąża ma 4 tygodnie. Dziewczyny jak to jest???? Czy to badanie liczy ciąże od pierwszego dnia okresu. Bo te 4 tygodnie mi się jakoś nie zgadzają. Hmmm.

Znacie zasadę działania tego badania????

Pozdrawiam i życzę wszystkim chcącym zafasolkować POWODZENIA.
Ja chyba odkryłam receptę :):):):):) Wyluzować i nie myśleć o tym że się chce fasolki. Myślałam tak przez kilka miesięcy i nasze działania były po pewnym czasie mechaniczne. NIC NIE WYCHODZIŁO, a jak powiedziała sobie 'eeetam, zajmę się sobą i pracą' to wszystko wyszło :):):):):):):) BLOKADA

damar

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jejq, jak fajnie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GRATKI WIELKIE l:lol:
Łapię ile się da, bo ja dziś będę się starać zafasolkować :-).

Ostatnio zmieniony pt lut 09, 2007 12:06 pm przez Mirime, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A wiesz, tak myślę, że tą betę to tak ustawili, jak liczenie ciąży - od pierwszego dnia ostatniej @, a nie od "strzału w 10" :lol:.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja ostatnią @ miałam 30.12.06 ,a według obliczen zaszłam w ciąże 13.01.07 :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Dziewczynki,

ale jak to się liczy. No wiem, że lekarz ciążę liczy to od pierwszego dnia okresu, ale jak to jest z tym badaniem HCG. Bo ja się zgubiłam pamiętam dokładnie że chwiiilę przyjjjemności mięliśmy 20 no może to już był nowy dzień 21. Pierwszy dzień okresu był 07.01. owu miałam 21 (na 15 d.c.) a badanie robiłam 08.02 (wczoraj) i wynik dał 4 tydzień ciąży.

Dziewczynki, jak to się liczy bo się pogubiłam.

damar

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justynaw pisze:
Ja ostatnią @ miałam 30.12.06 ,a według obliczen zaszłam w ciąże 13.01.07 :D :D :D

o prosze - gratuluje - tym bardziej ze to byl dzien moich urodzin :D

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

damar28 pisze:
Dziewczynki,

ale jak to się liczy. No wiem, że lekarz ciążę liczy to od pierwszego dnia okresu, ale jak to jest z tym badaniem HCG. Bo ja się zgubiłam pamiętam dokładnie że chwiiilę przyjjjemności mięliśmy 20 no może to już był nowy dzień 21. Pierwszy dzień okresu był 07.01. owu miałam 21 (na 15 d.c.) a badanie robiłam 08.02 (wczoraj) i wynik dał 4 tydzień ciąży.

Dziewczynki, jak to się liczy bo się pogubiłam.

damar

POj kobietko, ja ci nic w tej kwestii nie powiem, bo sama bladego pojecia nie mam na ten temacik - ale jakby nie patrzec - fasoleczka jest wiec sie ciesz kobieto, a nie zastanawiasz sie ktory to tydzien.Babo ty jedna, ja bym ze szczescia sie poplakala na twoim miejscu :D
A z tym tygodniem to dowiesz sie u gienia. On ci na pewno powie ktory to tydz. i wytlumaczy zasade obliczen z wynikami bety

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

POj kobietko, ja ci nic w tej kwestii nie powiem, bo sama bladego pojecia nie mam na ten temacik - ale jakby nie patrzec - fasoleczka jest wiec sie ciesz kobieto, a nie zastanawiasz sie ktory to tydzien.Babo ty jedna, ja bym ze szczescia sie poplakala na twoim miejscu :D
A z tym tygodniem to dowiesz sie u gienia. On ci na pewno powie ktory to tydz. i wytlumaczy zasade obliczen z wynikami bety[/quote]

DO NETI24

:):):):):) Oj, Kochanieńka, ja to bym się teraz ze szczęscia i upiłą i popłakała i zatańczyła, ale siedzę w pracy i muszę opanować swoją głupawkę, bo nie chcę aby się jeszcze tu dowiedzieli. Na nich przyjdzie czas na końcu. :):):):):)

Pozdrawiam
damar

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:) :) :) Oj kochanienka, jak ja ci zazdroszcze, ale ciesze sie ze jest wsrod nas coraz wiecej ciezarowek - mam teraz takie nastawienie ze i mnie sie tym razem uda :) :) :)
A w pracy na razie cichoooooooo
Bo sie wyda - oby nie za szybko :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 77  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]