Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:04 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 77  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

to fajnie ze masz taki usmiech od ucha do ucha :D
coś mi sie wydaje że najbardziej to te staranka pomogły :lol:

Ja tez mam dobry humorek :) jest tylko jedna rzecz która mi dzis przeszkadza od popołudnia... a mianowicie ból głowy :(

i pomyśleć, że wczoraj się cieszyłam z tego że już od tygodnia mnie głowa nie boli.... chyba sobie ten ból wykrakałam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a_guska pisze:

Ja tez mam dobry humorek :) jest tylko jedna rzecz która mi dzis przeszkadza od popołudnia... a mianowicie ból głowy :(

i pomyśleć, że wczoraj się cieszyłam z tego że już od tygodnia mnie głowa nie boli.... chyba sobie ten ból wykrakałam :)

bidulo a czemu cię tak główka boli :?: masz migrenę? mi jak zblizają się bólę to robię sobię zimne okłady kładę się w ciemnym pokoju z tv na cichutko i główka na płasko bez podusi i jakoś tak zasypiam sobie....... i na drugi dzień jestem swierzutka i wypoczęta..........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: HMMMMMM
Awatar użytkownika

:( Hej ..... u mnie to juz 4 dni bez @ ... ale panicznie boje sie zrobic test....... boje sie zeby nie bolalo..... ta jedna kreska ..... Juz raz wyszla i plakalam 5 dni jak wariatka....... Poczekam jeszcze pare moze w tedy benda 2 nie wiem , juz sama nic.....mam mieszanke uczuc :oops: .....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: Re: HMMMMMM
Awatar użytkownika

petunia pisze:
:( Hej ..... u mnie to juz 4 dni bez @ ... ale panicznie boje sie zrobic test....... boje sie zeby nie bolalo..... ta jedna kreska ..... Juz raz wyszla i plakalam 5 dni jak wariatka....... Poczekam jeszcze pare moze w tedy benda 2 nie wiem , juz sama nic.....mam mieszanke uczuc :oops: .....

petunia do odważnych świat nalezy :!: :!:
zrób jutro teściora od rana nawet jak wyjdzie negatywny to i tak jak nie będzie @ to zawsze jest nadzieja........ :D

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Jeja ale ja sie naprawde panicznie boje..... boje sie ze sama nakrecam sie na to co czuje..... :oops: najgorsze jest to ze tak bardzo tego pragne a jedna kreska zabija moja nadzieje ;(

kiniah pisze:
petunia pisze:

petunia do odważnych świat nalezy :!: :!:
zrób jutro teściora od rana nawet jak wyjdzie negatywny to i tak jak nie będzie @ to zawsze jest nadzieja........ :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć kofane kobitki :!: :!: :!:

petunia a moze bys poszła sobie zrobić teściora z krwi....... :?:
tu wynik sie nie pomyli ......... tak jak test domowy na mocz i nie będziesz przechodziła niepotrzebnego stresiku? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kiniah- widze, ze Ty juz dzialasz? :wink:

Petunia- ja bym tam wolala wiedziec na czym stoje!!! Jak jedna kreska wyjdzie- no coz..............., ale jak wyjda dwie- to masz kilka dni mniej radosci....... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DZIEWCZYNY NORMALNIE JETSEM SZCZĘŚLIWA
:!: :!: :!: :!:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

tylko za bardzo nie wiem czemu......hahaha
dzisiaj wieczorem mam staranka nanananana bo mój wspaniały cudny i wogóle wszystko naj pęcherzyk ma całe 24mm endo ma aż 9mm i dzisiaj wieczorkiem lub w nocy sobie pęknie nanana i pani gin powiedziała ze mam się kochac i z badania nasienia i tak wyjdą.... nanana

ciesze się conajmnie jak bym juz zafasolkowała ale normalnie tak mnie natchnęło że aż się poryczałam ze szczęscia normalnie heh co za dzień

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Napisze to tu jeszcze raz
Fasolkowych staranek kiniah

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie ponownie wszystkie forumowiczki.

Jaki ja miałam sen dziś w nocy.

Jakiś czas temu, starałam się o dzidziusia, ale jak nam nie wychodziło (bo za bardzo chciałam) to sobie odpuściliśmy i skupiłam się na innych aspektach życia codziennego. Dziś (3 dzień po terminie @) miałam sen, że zrobiłam 5 testów ciążowych i każdy potwierdził 2 kreski – bardzo realny sen. Obudziłam się przez to o 3 nad ranem i nie mogłam zasnąć. Przewalałam się ok. 30 min myśląc cały czas o tych testach, aż wstałam poszłam do kibelka nasiusiałam i czakała, czekałam, czekałam bo test PRETest nie zabarwił się regularnie na różowo, tylko w jakieś plamy. Nigdy nic takiego mi się nie przydarzyło.

Nie mogłam odczytać wyniku, no więc się trochę uspokoiłam i poszłam lulać dalej. AAALE dziś po pracy pędzę do apteki po jakiś inny test i nie wytrzymam już do rana.

Mam taką cichą nadzieję, że sobie wyśnię te 2 kreski i jutrzejszy poranek będzie pełen szczęścia. Jeśli tak to nie idę jutro do pracy.

Pozdrawiam i do napisania jutro

damar

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No to szczescia zycze!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja rówiniez 3mam kciukaski za dwie krechy :!: :!: :!:

mi się dzisiaj śniły zegary.......... w senniku wyczytałam ze tyka mi zegar bilogiczny hahaha ja mam dopiero 24 lata :?: :!: :?: :!: :shock:

Offline Wyświetl profil  

petunia pisze:

petunia... co u Ciebie? zdecydowałaś sie na teścik ? czy wolisz jeszcze poczekac?
Wiem jak przykro jest zobaczyć jedną kreseczke.... ale myślę że warto spróbować... i sie tak bardzo nie zadręczać tą niepewnością
:wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kiniah pisze:
a_guska pisze:

bidulo a czemu cię tak główka boli :?: masz migrenę? mi jak zblizają się bólę to robię sobię zimne okłady kładę się w ciemnym pokoju z tv na cichutko i główka na płasko bez podusi i jakoś tak zasypiam sobie....... i na drugi dzień jestem swierzutka i wypoczęta..........

dokładnie tak... migrenka :( już od wielu lat sie z nią borykam
Ciebie też ona męczy ??
mi oklady nie pomagają.... muszę zaaplikowac sobie leki, położyć się w ciemnym i cichym pokoju, skulona, z rękami na głowie i wtedy ból moze, ale nie musi się zmniejszyć.
Dzis rano wstałam z jeszcze większym bólem głowy niz wczoraj...

kiniah.... zegar biologiczny u Ciebie?? a co ja mam powiedzieć ?? :D
ja w takie senniki nie wierzę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a_guska ja też nie wierze w te senniki ale czasami jest z czego się pośmiać.........

no kotek to z migrenka mamy przechlapane........ mi leki nie pomagają chyba ze wezmę odrazu jak poczuję ból bo inaczej to musztarda po obiedzie...... :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kiniah pisze:
a_guska ja też nie wierze w te senniki ale czasami jest z czego się pośmiać.........

no kotek to z migrenka mamy przechlapane........ mi leki nie pomagają chyba ze wezmę odrazu jak poczuję ból bo inaczej to musztarda po obiedzie...... :cry:

masz rację że czasami można sie nieźle pośmiać z tych senników albo z horoskopów

ja nawet jak wezmę od razu prochy to często jest tak, że jest już za późno.... :)
teraz na szczęście już mnie nie boli głowa :D tym razem był zdecydowanie łagodniejszy atak migrenki :D

do października brałam 3 x dziennie leki od migreny.... ale odkad zaczelismy staranka to leki odstawiłam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: realizacja snu
Awatar użytkownika

Dziewczyny jeszcze kilka godzin temu pisałam o swoim śnie. Oczywiście poszłam do apteki po pracy i nabyłam 2 testy i folik. Przyszłam do domku i ze stoickim spokojem starałam się zjeść obiad - sama, bo mąż w pracy. NO ale potem wyrwałam do łazienki na wyśniony teścik..................... pierwszy raz w życiu zobaczyłam jedną wyraźną kreskę, a drugą bladą!!!!!!! NJigdy wcześniej nie widzialam bladej kreski. Na teście jest napisane, że nawet jak jest ta durga słabo widoczna, to ciąża jest.

Laski, jak to jest z tą bladością????? Drugi test zachowam i zrobię za kilka dni. Z @ jestem już po terminie, a podbrzusze dziwnie pobolewa od kilu dni. Dziś w noc, miałam baaardzo niemiłe skurcze.

Jeśli wiecie coś więcej o bladości kresek, to piszcie :):):)

damar

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

damar28 pisze:
Dziewczyny jeszcze kilka godzin temu pisałam o swoim śnie. Oczywiście poszłam do apteki po pracy i nabyłam 2 testy i folik. Przyszłam do domku i ze stoickim spokojem starałam się zjeść obiad - sama, bo mąż w pracy. NO ale potem wyrwałam do łazienki na wyśniony teścik..................... pierwszy raz w życiu zobaczyłam jedną wyraźną kreskę, a drugą bladą!!!!!!! NJigdy wcześniej nie widzialam bladej kreski. Na teście jest napisane, że nawet jak jest ta durga słabo widoczna, to ciąża jest.

Laski, jak to jest z tą bladością????? Drugi test zachowam i zrobię za kilka dni. Z @ jestem już po terminie, a podbrzusze dziwnie pobolewa od kilu dni. Dziś w noc, miałam baaardzo niemiłe skurcze.

Jeśli wiecie coś więcej o bladości kresek, to piszcie :):):)

damar

GRATULUJĘ FASOLKI :!: :!: :!: :!:
NAWET JAK DRUGA KRECHA JEST SŁABIUTKA TO FASOLKA JEST JEJKU NORMALNIE AZ ZADROSZCZE TO DZISIAJ TRZECIA FASOLINKA ALE PŁODNY TEN MIESIĘC SIĘ ZACZYNA HAHAHAHAAH :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a_guska pisze:
kiniah pisze:

masz rację że czasami można sie nieźle pośmiać z tych senników albo z horoskopów

ja nawet jak wezmę od razu prochy to często jest tak, że jest już za późno.... :)
teraz na szczęście już mnie nie boli głowa :D tym razem był zdecydowanie łagodniejszy atak migrenki :D

do października brałam 3 x dziennie leki od migreny.... ale odkad zaczelismy staranka to leki odstawiłam

JA KIEDYS BRAŁAM TEZ TAK TABLETKI NA MIGRENKĘ Z DUŻĄ ZAWARTOŚCIA KOFEINY TYLKO QURCZĘ NIE PAMIETAM NAZWY..... no ale kinia jest zdolna i sie od nich uzależniła... hahah jak w swięta mi się skończyły tabletki to wpadłam w furie bo mi czegoś brakowało od tamtej pory staram się ograniczać tabsy na migrenkę....... ale to dawno było hahaha :D :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: dalej
Awatar użytkownika

JEstem już 4 dzień po terminie @, ale kiedy najlepiej jest zrobić test, aby ta druga była widoczna????? i żebym miała 99% procent pewności jeszcze przed wizytą u gin????

hmm, serce mi się raduje, ale ta bladość nie daje mi pewności

damar

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1535 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 77  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]