Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:28 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Lawinia - Hmm.. jeden dzien tylko ?? lepiej zrob test wiesz ?? Do 11 wrzesnia jeszcze "kupa" czasu... No mnie odwiedzila malpa 27.08 zupelnie nad ranem :( Buu.. Ja robie sobie miesiac przerwy i zaczne dopiero w pazdzierniku ..bo juz sily mnie opuszczaja. A za Ciebie to caly czas trzymam kciuki :)

"..nigdy nie mow NIGDY .." !!!

Moj Aniolek 25.08.08 [*] :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U mnie był taki przypadek,że zrobiłam test parę dni przed terminem @ i wyszedł negatywny,robiłam potem przez parę dni do terminu @ i po nim,ale cały czas negatywny.Tylko @ też nie było,więc po tygodniu spóźnienia poszłam do gina,ale mojego lekarza nie było i na zastępstwo był inny,który ciążę wykluczył i przepisał luteinę na wywołanie.@ niby przyszła i rozpoczęliśmy następne staranka i zrobiłam test,który teraz był pozytywny i u gina wyszło,że jestem w 11 tygodniu :) Więc test negatywny i nawet @ przyszła,a ciąża i tak była :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Blankaaa pisze:
U mnie był taki przypadek,że zrobiłam test parę dni przed terminem @ i wyszedł negatywny,robiłam potem przez parę dni do terminu @ i po nim,ale cały czas negatywny.Tylko @ też nie było,więc po tygodniu spóźnienia poszłam do gina,ale mojego lekarza nie było i na zastępstwo był inny,który ciążę wykluczył i przepisał luteinę na wywołanie.@ niby przyszła i rozpoczęliśmy następne staranka i zrobiłam test,który teraz był pozytywny i u gina wyszło,że jestem w 11 tygodniu :) Więc test negatywny i nawet @ przyszła,a ciąża i tak była :)

Chciałabym aby tak u mnie było...ale z drugiej strony wolę się nie łudzić. :(
Blankaaa - miałaś po @ bóle brzucha jak na @ i bole krzyża? Bo ja tak mam.. Podbrzusze mam twarde, a do tego męczy mnie zgaga i wzdęcia. Odczuwam też raz po raz kłucie z lewej strony podbrzusza. Przypuszczam, że to może mieć związek z hormonami, które trochę szleją...;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie

podepne sie pod temacik :) . od roku biore tabsy i do zeszlego miesiaca miesiaczka wystepowala jak w zegarku; konczylam opakowanie we srode, @ dostawalam w nd.

w tym miesiacu jakos strasznie zakrecona bylam. jednego dnia zupelnie zapomnialam wziac pigulki, nastepnego dnia wzielam normalnie nastepna, a za pare dni cos mi sie pochrzanilo i wzielam jednego dnia 2 naraz :? :? . potem mialam wizyte u gina, okazalo sie ze mam grzybice. dal mi globulki j antybiotyk dopaszczowy.

i teraz; @ powinnam dostac 30go czyli wczoraj. ale od soboty boli mnie podbrzusze(tak mialam w poprzedniej ciazy), ciagle mam wrazenie ze juz za moment bedzie @, a tu cisza...
wczoraj zorbilam test-negatywny. dzis rano rowniez-negatywny. po 2h na tym tescie pojawila sie druga bardzo slaba krecha, ale chyba sie nie liczy po takim czasie?

w kazdym razie nie wiem co robic, w czwartek mam zaczac kolejne opakowanie tabsow. nie wiem czy je brac czy nie brac i pojsc do gina,zeby powiedzial co robimy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lawinia-Nie miałam objawów przed @.Po terminie @ też jako takich bóli nie miałam,coś tam zakuło czasem,ale tak to raczej nie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! zdaję sobie sprawę z tego że może nie pisze na odpowiednim temacie ale musze o to zapytać....
Czy ból brzucha(całego), szczególnie po posiłku i rozwolnienie może oznaczać ciąże??? przez te bóle mdli mnie trochę i kręci mi się w głowie...
Pomóżcie:(wczoraj robiłam test i negatywny. @ mam dostać 05.09

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tinuska20 raczej nie świadczy o ciąży bardziej o problemach z żołądkiem
ale lekarzem nie jestem jak masz te objawy dłużej to idz do lekarza

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Test mogl Ci jeszcze nie wyjsc, najlepiej zaczekaj na termin @ i jak nie przyjdzie to wtedy zatestuj...

Mysle ze te objawy to bardziej na zatrucie wygladaja niz jakikolwiek objaw ciazy.
Bol brzucha calego tym bardziej po posilku to nie objaw ciazy :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

KASANDERKA zaczekaj lepiej z tabletkami. i zrób sobie bete wtedy będziesz wiedzial na 100% czy jestes w ciązy czy też nie.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Testy nie zwsze mówią prawdę ... W moim przypadku było tak, że po dwóch msc. od zapłodnienia zrobiłam chyba ze 3 testy z odstępami kilkudniowymi i wyszły negatywnie. Dostałam @ więc uznałam, że nic mi nie jest.
Dodam jeszcze że żadnych objawów ciążowych nie miałam i nie mam. Jedynie troszkę mnie biust pobolewał i dół brzucha. Dla pewności we wrześniu zrobiłam jeszcze jeden test i wyszedł POZYTYWNIE. 3 października byłam na pierwszej wizycie u gin. i okazało się że fasolka ma 9,5 tyg.........:))) a ja wciąż nie czuję się jak w ciąży.. Zero wymiotów, nudnośći, zero zachcianek i innych podobnych rzeczy...:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Cześć dziewczyny..
dziś 34dc, wczoraj zrobilam test popołudniu ale wyszedł negatywny. Jakoś kompletnie nie czuję,że @ przyjdzie.Czasem coś zaboli ale poza tym cisza...
Mój najdłuższy w życiu cykl trwał32dni. Jeśli w tym cyklu coś miało sięzdarzyc,to ok.20 dc, teoretycznie więc test mógł jeszcze nie wykazać...

Myślicie ,ze jest sens robić jutro z porannego moczu? Widziałam,że testy nie raz już sięmyliły...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczyny...
chciałam, żebyście potwierdziły lub też rozwiały moje wątpliwości. Dziś miałam dostać @, choć czasami cykl wydłuża mi się do 33 dni, wtedy do @ będzie jeszcze 5 dni. Od tygodnia bolą mnie piersi, pobolewa dół brzucha. Poza tym mam mdłości. Staraliśmy się z mężem o dzidzię w tym cyklu. Zrobiłam test, ale niestety wyszedł negatywny. Czy jest jeszcze szansa, że test się mylił i jednak jestem w ciąży? Może było zbyt wcześnie na test, zwłaszcza, że nie był robiony z porannego moczu? Co o tym sądzicie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kaktusik ja mialam objawy objawy, 2 testy negatywne pierwszy w dniu spodziewanej @ drugi tydzien pozniej, jeden lekarz mowil ze nie mozliwe, a drugi ze ciąża a testy mogly byc negatywne bo w moczu za mało hormonu :wink: Trzymam kciuki zeby test sie mylil ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pewnie, że możesz być wystarczy, że owulka by się Tobie przesunęła

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ehhh dziewczynki jakoś straciłam nadzieję, że się udało.... Mimo, że @ nadal nie ma.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

daj spokój nadzieję, możesz stracić jak @ przyjdzie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczynki!! Dziś rano zrobiłam kolejny teścik - i ku mojemu wielkiemu zdumieniu zobaczyłam dwie kreseczki!! Ale jestem szczęśliwa!! Poprzedni test musiał być robiony zbyt wcześnie! Pozdrawiam Was serdecznie!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widzisz :wink: gratulacje!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja zrobiłam test i nic
po tygodniu byłam u gina i nadal nic
a ja czuje ze to jednak jest to
wiec dzisiaj robiłam bete i wysło 2000
pod koniec tygodnia ide znowy do gina moze cos wypatrzy ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 119 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]