moniśka_c pisze:
po przytualnkach z meżem temu dostałam po dwóch dniach @ (pięć dni wcześniej) trwał 4 dni, dzień przerwy i zaczęło się dziwne skąpe brązowe plamionko .
Jak długie masz cykle? w którym dc aktualnie jesteś? w którym dc było współżycie?
moniśka_c pisze:
Robiłam test owulacyjny i wyszło mi, że mam owulację a to dziwne bo powinnam mieć raczej dni nie płodne. Nigdy nie umiałam u siebie rozpooznać dni płodnych/ niepłodnych a już po ślubie nie zależało mi na tym.
Ja osobiście testom owulacyjnym nie do końca ufam, kiedyś zrobiłam eksperyment i zatestowałam tydzień przed terminem @, kiedy byłam już 7 dni po owulce w cyklu monitorowanym na USG przez gina i wyszły mi dwie tłuste, równego koloru krechy
Pytanie: czy obserwujesz śluz? mierzysz tempkę? badasz szyjkę? Te trzy rzeczy mogą pomóc w naturalnych obserwacjach cyklu i w rozpoznawaniu płodności.
moniśka_c pisze:
Chciałabym zajść w ciąże, ale ten @ co przyszedł za wcześnie mnie zdziwił a teraz to plamionko ..... Gdzieś wyczytałam, że takie plamienia są wtedy, gdy dochodzi do zapłodnienia
Byłam pięć razy w ciąży i w żadnej z ciąż nie miałam plamienia implantacyjnego, tak więc tym się nie kieruj, bo może to wystąpić, ale nie musi.

--------------------
IMPOSSIBLE IS NOTHING
--------------------
['] ['] ['] ['] ['] (2007- 2011)