Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:43 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość

Witam Wszystkich:)
Obecnie jestem w czwartym miesiącu ciąży. Znajoma poleciła mi ginekologa Dr. Stanisława Pazio. Przyjmuje w szpitalu na Solcu , Szpitalu Praskim i Cm Damiana. Będę bardzo wdzięczna za informację czy któraś z Was korzystała z opieki tego lekarza. Jak z porodami na Solcu???Szpitalu Praskim???Czy któraś z Was miała cesarkę opłacaną w tych szpitalach??? Ile teraz to kosztuje? Będę wdzięczna za wszystkie informacje dotyczącej tych szpitali i dr. Pazio.
Z góry dziękuję,
Joanna

Offline Wyświetl profil  

joannaxyz pisze:
Witam Wszystkich:)
Obecnie jestem w czwartym miesiącu ciąży. Znajoma poleciła mi ginekologa Dr. Stanisława Pazio. Przyjmuje w szpitalu na Solcu , Szpitalu Praskim i Cm Damiana. Będę bardzo wdzięczna za informację czy któraś z Was korzystała z opieki tego lekarza. Jak z porodami na Solcu???Szpitalu Praskim???Czy któraś z Was miała cesarkę opłacaną w tych szpitalach??? Ile teraz to kosztuje? Będę wdzięczna za wszystkie informacje dotyczącej tych szpitali i dr. Pazio.
Z góry dziękuję,
Joanna

Czyżbyś miała termin na lipiec?
Zdecydowalaś się juz na rodzenie z Paziem?
Jak bedziesz mogła napisz cos wiecej, ja wybrałam doktora, i ciekawa jestem czy przypadkiem nie będziemy leżeć łóżko w łóżko :)

Offline Wyświetl profil  

Witaj:)
Termin mam na koniec lipca poczatek sierpnia. Rodzić bedę z dr. Paziem, nie zdecydowałam się jeszcze co do szpitala...
Ponieważ pierwszy poród miałam z "przjściami" zastanawiamy się z mężem nad cesarskim cięciem..-prywatna klinikę Iatros. Jeżeli zdecydujemy się rodzić naturalnie będzie to Solec (szpital wybrany tylko ze względu na dr.Pazio).
Podsumowując jestem na etapie porodu z dr. Paziem tylko jeszcze nie wiemy jak i gdzie :)...
Pan doktor mówi, że mamy jeszcze czas i żeby sobie wszystko dokładnie, na spokojnie przemysleć.
Ty też chodzisz do dr. Pazio? Planujesz poród na Solcu????
Pozdrawiam ciepło,
Joannna

Offline Wyświetl profil  

joannaxyz pisze:
Witaj:)
Ty też chodzisz do dr. Pazio? Planujesz poród na Solcu????
Pozdrawiam ciepło,
Joannna

Tak, od początku ciąży prowadzi mnie dr Pazio - w sumie poród z nim to wyszedł przez przypadek, bo byłam przekonana że on pracuje tylko w Damianie... a tak jak wiadomo ceny zaporowe.
Czy będzie to Solec czy Praski okaże się w praniu, doktor coś mówił że na Solcu znowu mają remontować, bo w zeszłym roku zrobili tylko połowę oddziału, i w tym roku ma być powtórka z rozrywki, więc nie wiadomo.
My mamy termin połowa lipca, aczkolwiek bym bardzo chciała na 7.07.2007 :) ale co wyjdzie okaże się w praniu.
Doktor powiedział ze sam wolałby Solec, ale... wiadomo zobaczymy. Jeszcze się nie dogadywałam z nim na konkrety, - też mam sobie przemyśleć wszystko i dać znac podczas następnej wizyty. A to juz niedługo.
Ale z NieMężem stwierdziliśmy ż etak będzie lepiej, żeby czuć się bezpieczniej, i w razie czego wiedzieć gdzie uderzyć.

Pozdrawiamy :)
Basia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Też prowadzę u niego ciążę i zastanawiam sie nad porodem pod jego opieką, a wiecie ile kosztuje jego obecność??

Offline Wyświetl profil  

WITAM.
jestem w ciąży i szukam dobrego ginekologa- czy wiecie może cos wiecej czy dr. pazio pracuje w szpitalu na solcu czy praskim na etacie czy tylko przyjmuje płatne porody?? i ile taki poród kosztuje w obecności dr. pazio??

a może komus zakładał szef- czy weż w szpitalu za ile??
pilnie potrzebyje info...

Offline Wyświetl profil  

MARIOLA123 pisze:
WITAM.
jestem w ciąży i szukam dobrego ginekologa- czy wiecie może cos wiecej czy dr. pazio pracuje w szpitalu na solcu czy praskim na etacie czy tylko przyjmuje płatne porody?? i ile taki poród kosztuje w obecności dr. pazio??
.

Nie wiem jak jest obecnie, ja całą ciążę prowadziłam u doktora i naprawdę byłam i do tej pory jestem bardzo zadowolona.
Aby się dowiedzieć szczegółów proponuje dogadać się z doktorem na wizycie - wówczas doktor powie co i jak, na jakich zasadach to działa.
Z tego co wiem to chyba nie ma pełnego etatu na Solcu ale może się coś zmieniło - po prostu czasem tam bywa na dyżurach.
Jeśli inetersują Cię stawki jakie zaproponował mi ponad pół roku temu - mogę Ci wysłać PW
Pozdrawiam,

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bardzo chętnie poprosze o te stawki, a moze orientujesz się bo w gabineci ejeszcze nie byłam u doktora natomiast prawdopodobnie bede miała zakładany szew- czy za taki szew tez sobie zyczy..
Jestem tez umówiona na niedzielę w szpitalu na inflanckiej z doktorem m.ruszkowski- tez podobno super specjalista..chce poznac zdanie obu lekarzy. obecnie jestem w 7- tygodniu ale dziś byłam w luksmedzie na wizycie i lekaz poinformował mnie ż epowoli otwiera się juz szyjka- przepisłą mi dufaston. dlatego szukam kogoś kto pomógł by mi bardzo zależy mi na drugim dzidzi. przesłac ci adres email..

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]