Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:57 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Pomóżcie! Pilnie potrzebuję dobrego lekarza w Poznaniu..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc moge polecic jednego lekarza Pani Joanna Kępniak jest ze szpitala na Polnej ja do niej chodze od przeszlo 3 lat od jakiegos czasu razem staramy sie o dzicie i narazie wszystko jest na dobrej drodze jeszcze sie na niej niezawiodlam niewiem czy jest super dobra ale dla mnie mila iwogule fajna nawet powiem ze niezalezy jej zbytnio na wizytach prywatnych woli przyjnowac w przychodni wiem ze w srody przyjmuje w Bamberskim Dworze niemam dokladnego adresu.
Wiem tez ze na Lutyckiej przyjmuje bardzo dobry specjalista z tym ze niestety nieznam nazwiska moja ciocia leczyla sie u niego miala 5% szans na zajscie w ciaze i jej sie udalo wiec musi byc dobry popytaj jeszcze moze ktos bedzie wiedzial cos wiecej. Pozdrawiam

Obrazek

Ostatnio zmieniony wt lis 28, 2006 11:23 pm przez monia83, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja chodzę do Maciejewskiej. Ona jest z Polnej , ale przyjmuje również na 3 maja. Wizyty co 4 tygodnie. Za każdym razem badanie ginekologiczne i usg ze zdjęciem :) . cena wizyty 100 zł
Inne dziewczyny tez do niej chodzą i są zadowolone
Adres do gabinertu prywatnego:
ul 3 maja 47
tel 061 851 53 39
rejestracja codziennie 10-20

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: lekarz
Awatar użytkownika

ja chodze do Piotra Bruszewskiego-super lekarz,jest to położnik,ginekolog a zarazem anesteziolog.mioja ciaza byla zagrozaona,wczesniej chodzilam do Feliksika-on chcial usunac wiec zmienilam lekarza na Bruszewskiego.teraz jestem szczesliwa matka 4 miesiecznej coreczki.bardzo o mnie dbal,nawet w szpitalu mnie odwiedzal obojetnie czy top bylam na obserwacji czy juz rodzilam czy bylam po porodzie z malenstwem.Pracuje na Polnej,ale przyjmuje tez prywatnie na ul.Grunwaldzkiej 38b tel.061 8866039.polecam,to naprawde oddany lekarz!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]