Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:42 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

No cóż, w Sosnowcu stary oddział zlikwidowany a w nim leżałam już więc wiem wiem jak tam jest - nie oszukujmy się warunki były fatalne. Zastanawiam się jak wygląda nowo otwarty na 1 oddział - czy może ktoś z forum miał "przyjemność" zobaczyć jak to działa, jak tam z opieką medyczną i innymi sprawami ?
Jestem z góry wdzięczna za jakiekolwiek odpowiedzi, bo zamierzam tam rodzić :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
Termin porodu mam na sierpień i też się zastanawiam czy tam nie rodzić...najbardziej interesuje mnie czy jest tam dostępne znieczulenie zoo.
Ktoś wie coś na temat tego szpitala? Wszystkie informacje są dla mnie bardzo cenne :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

opieka medyczna jest ta sama co w szpitalu nr 2 ten sam ordynator (niestety) ci sami lekarze i pielegniarki, natomiast warunki sa o niebo lepsze, wygodne nieskrzypiace sterowane pilotem łozka, sale 3 osobowe duze przestronne w kazdej sali jest toaleta z prysznicem, nadal trzeba miec sporo swoich rzeczy takich jak mydlo papier toaletowy termometr, wszedzie jest czysto i nowoczesnie tyle moge napisac o oddziale ginekologicznym, jesli chodzi o porodowke to slyszalam tylko dobre opinie jednoosobowa sala do porodu rodzinnego i chyba sa 2 sale porodowe dwuosobowe. nie ma co porownywac ze szpitalem nr 2 tam byla totalna KATASTROFA! poza tym wiem ze dziewczyny przychodza obejrzec sobie szpital wtedy pielegniarka oprowadza i pokazuje gdzie co jest i ewentualnie co trzeba miec ze soba takze mozna osobiscie przyjsc pozwiedzac i dopytac o znieczulenia itp ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Mam zamiar rodzić ponownie w Sosnowieckiej 1 - pierwszy poród był aż 18 lat temu i byłam zadowolona z obsługi jak na tamte warunki i możliwości

Teraz byłam tam tylko na usg u znajomego lekarza i byłam w szoku jak to wszystko pięknie wygląda

Więc pytam Was mamuśki które tam już rodziły

Serdecznie pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]