Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:57 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość

Dzisiaj byłam na pierwsze wizycie, ponieważ jestem w ciąży. Lekarz potraktował mnie jak szmatę. Na samym wejściu usłyszałam: " co znowu jakaś ciąża to ściągaj gacie i siadaj"
Miałam stres przed samym wejściem do gabinetu a tu jeszcze takie powitanie...
Badanie też nie było miłe. Nie mógł znależć zarodka, kręcił tym czymś w prawo i w lewo i nic. Znalazł coś go naśrodku ale stwierdził że jest to ciąża pozamaciczna albo guz który trzeba usunąć.

Nie wiem co mam teraz z sobą zrobić. Wybiegłam stamtąd zapłakana i upokorzona.
Przeglądając internet i zdjęcia usg to, to co widziałam na monitorze wcale nie odbiegało od innych zdjęć.

Wponiedziałek idę do innego specjalisty, nikomu nie życzę tego co dzisiaj przeżyłam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o kurde - co za lekarz - to chyba weterynarz jakis - na Twoim miejscu napisała bym skarge na tego palanta

Ja osobiscie jestem super traktowana przez mojego ginekologa - leżałam juz 2 razy z moja ciąża w szpitalu - i nikt mnie w taki sposób nie potraktował

Najlepiej bedzie jak zmienisz tego "niby lekarza" - bo takie podejscie do pacjentek jest karygodne

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Już więcej do niego nie pójdę, nawet wyników nie odbiorę w poniedziałek idę do innego specjalisty ale już prywatnie.

Nie wiem co się tak naprwdę dzieje u mnie w środku.
Jak przeglądałam inne usg w intrnecie to moje się wcale nie różniło.
Ale wystraszył mnie nie na żarty.

Skargę na pewno napiszę.

To było chamstwo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

najlepiej jak najszybciej zapomnij o tej wizycie. Wogóle sie nie przejmuj tym "lekarzem".
az się w człowieku gotuje jak czyta o takich.
Idz do dobrego specjalisty i nic sie nie martw - napewno wszystko jest w porzadku !!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wyniki to sobie odbierz - a do tego konowała nie idz - po tym jak Cie potraktował - pewnie inne kobiety tez tak traktuje - i nie ma co tu zwalać na przemęczenie - czy kiepski humor

Wiesz w takich sytuacjach - kiedy lekarz postawił taka diagnozę zawsze trzeba miec tez inne diagnozę innych lekarzy - bo niestety lekarz tez człowiek i może sie pomylić

Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze - trzymam kciuki - daj znać jak tam po wizycie

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to nie jest watek na takie tematy.... :!:
w jakim celu go tutaj napisalas? nie rozumiem...chcesz uzyskac odpowiedz na co? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

alicja.walec, miałaś niesamowitego pecha. Współczuję Ci, dziewczyno... Nie musisz koniecznie chodzić prywatnie do lekarza, żeby być traktowaną po ludzku. Uwierz mi, że to, co Cię spotkało, to bardzo przykry incydent, który nie powinien był mieć miejsca. Nie przejmuj się tym konowałem, nie powinien pracować w służbie zdrowia nawet jako palacz w kotłowni. Idź do "normalnego" lekarza. I odbierz wyniki od tego. Powodzenia życzę, głowa do góry! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja w ogole bym mu nie uwierzyła !
moze sie dowiedział ze jego córka w ciazy jest z gosciem którego nie lubi i sie msci? heh... współczuje ci.. pamietam jak bałam sie przed moim 1 usg :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jak poszlam na 1 wizyte to uslyszalam,ze jestem mlodaa oi zamiast dbac o siebie to sierozmnazam jak króliczki.dziwne bo to moja 1 ciaza a ja juz mam25latza kazdym razzem bedac u niego wychodzialm zaplakana.ale szczesliwie doprowadzil moja ciaze i dawal mi skierowania na wszystkie badania jakie chcialam.osatnio bylam na wizycie kontrolnej u niego-byl taki milusi

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]