Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 2:23 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:

matka polka jest the best urodzilam tam sliczna dziewczynke w 36 i 6 tyg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mam takąz sytuacje,ze jestem po cc,ktore miałam rok temu a w listopadzie bede rodzic kolejne dziecko i b. chcialabym naturalnie. Czy ktoras z was byla w podobnej sytuacji i wie gdzie nie beda kazali mi robic drugiego cc?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: CZMP Łódż

Mam termin porodu na koniec wrzesnia. Czekam na świeże opinie nt porodów, lekarzy, położnych, szkoły rodzenia w CZMP. Bardzo proszę o odpowiedz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

ja rodziłam w 2006 roku w MAdurowiczu. Poród odbierał dr Wiliński- super facet. Szpital oceniam bardzo dobrze, super opieka, oddzielne sale do porodów.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

monika2-1989 pisze:
witam.. ja w sprawie takiej czy po porodzie w matce polce noworodki leza osobno od mam czy z mamami w pokoju??? ile lozek jest w pokoju??? moj gin tez jest michal krekora.. bardzo sympatyczny facet.. kto bedzie rodzil pod konic maja w czmp??? prosze o szybka odpowiedz

wszystko zalezy na ktory oddzial trafisz, sa 4 poloznicze (o ile sie nie myle) i na kazdym jest inaczej. To troche tak jak bys byla w roznych szpitalach, niby jeden budynek, ale kazdy oddzial jest inny. Ja akurat lezalam na takim gdzie noworodki byly razem na sali z mami, byly po trzy lozka na sali. Znam tez osoby, ktorych dzieci lezaly osobno. Najlepiej dopytaj sie swojego lekarza na ktorym oddziale pracuje i jak tam jest. Bo w trakcie przyjmowania do szpitala zapewne skieruja Cie tam gdzie jest Twoj lekarz prowadzacy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja rodziłam w maju tego roku w CZMP. Leżałam chyba na trójce. Dzieci były z mamami. Ja miałam cc. Szpital oceniam pozytywnie. Lekarze stanęli na wysokości zadania, natomiast położne były różne. Niektóre pomagały w opiece nad dzieckiem, doradzały itd., a inne miały wszystko w... Zależy jaka zmiana się trafiła.
Może wyjdę na wyrodną matkę, ale ja byłabym znacznie szczęśliwsza gdyby dziecko nie leżało ze mną w sali, albo gdyby chociaż było zabierane na noc. Nie przespałam w szpitalu ani jednej nocy. Moje dziecko nawet jak bardzo chciało spać, to nie mogło, bo dziecko sąsiadki płakało. I tak na zmianę...
Po cc ledwo co wstawałam i każde wyjmowanie synka z łóżeczka było katorgą.
Uważam, że przebywanie z dzieckiem w jednej sali ma sens jeśli na sali leży się TYLKO z dzieckiem. Ale wiem, że to niemożliwe w naszych szpitalach.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Szpitale, lekarze, położne - opinie

Strefa czasowa UTC [letni]