Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:28 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 964  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

bardzo mi przykro wiem co to znaczy stracić dzidzię
ja poroniłam jakoś pod koniec lutego 2008 roku ciąży nie potwierdziłam bo "powtarzali mi że jeszcze za wcześnie" tylko 4 testy pozytywne miałam i była to bardzo wczesna ciąża. testowałam tydzień po terminie @ a ok 2 tygodnie po testach poroniłam

trzymaj mocno bo nienawidzę latać po lekarzach i stać w kolejkach
Bona a leczysz tego mięśniaka ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

My ponad rok to spokojnie :? Tyle, że dopiero od tego cyklu tak intensywnie :D Wcześniej po prostu przytulaski bez zabezpieczenia :lol:
Zaraz uciekam ziółka zaparzyć, bo mój Miś już się dopomina :lol:
Odezwę się jeszcze później :D
Kurczę, tak nas mało a już 4 stronka wskoczyła :lol:

A odnośnie tej tabelki to jeszcze nie dostałam instrukcji od Moderatorki :? Może któraś z Was się na tym zna :wink: ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paula nie znam sie :roll:

Justyna no wlasnie przejde sie do gina i zobaczymy co slychac u miesniaka. Plan byl taki wg ginekologa w ubieglym roku: staram sie o dzidzie, rodze ja i dopiero pozniej usuwamy pasozyta.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paula też się nie znam , czekaj cierpliwie albo się przypomnij bo może wyleciało z głowy,

Bona heh skoro tak założył to powinien pomóc wam zajść , jakieś badania , monitoring cyklu itp. Qurna przecież skoro trudno Wam zajsc to gin powieniem skierowac na badania tym bardziej że już sporo czasu nic nie wychodzi. Bierz gina za wszarz i niech się gimnastykuje i pomaga . a potem pozbywa się tego mięśniaka, a nie można go usunąć przed zajściem w ciąże?

ja się staram od października 2008 ale z dużymi przerwami bo tu chora, i w sumie wiecznie coś z tym żołądkiem, i zawsze tam się coś w miesiącu poprzytulamy ale nie ma efektów a już testy owulacyjne, mikroskopy próbowałam i nawet wyluzowałam na maxa , teraz postanowiam sprawdzać czy przypadkiem coś mi nie dolega w budowie czy cuś w tym stylu. już sobie odpuściłam bardziej i przynajmniej nie boli serce jak @ przychodzi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

w ubieglym roku mielismy z mezem przerwe ze starankami, wiec powinnam odjac rok od staranek :wink: . Moze gdybysmy systematycznie sie starali cos do tej pory by sie zadzialo. Mielismy ciezki rok, zmienialismy prace i ja i maz. Klopoty u meza w pracy i jakos tak wyszlo.
Badania porobilam,zadnych problemow. Mialam miec monitoring ale bez sensu zebym go robila jak maz jezdzil co chwile w delegacje. Tak wiec wlasciwie dopiero od lutego beda na nowo staranka. Teraz jakos spokojniej jest w naszym zyciu.

Miesniaka nie chce mi gin usuwac przed ciaza. Nigdy nie wiadomo co sie moze okazac po otwarciu. Moze gdyby mi rosl, dawal jakies objawy cos bysmy dzialali. Dlatego pojde teraz na usg i zobacze co tam w moim brzuchu slychac. Jak wsio ok bedzie sex :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Hey:)

Beta zrobiona, wynik jutro po 14tej. :? Tempka rano 37,0...
A co u Was Laseczki? Ja będę dopiero wieczorem, bo jadę z Z. do Łodzi na kontrolę do neurologa i pewnie się zejdzie :D

Miłego dnia i do wieczorka :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bona skoro badania ok i mięśniak nie rośnie to życzę żeby szybko się udało zaciążyć i żeby spokojnie 9 miesięcy wyczekać a potem usunąć to paskudztwo.

Paula już trzymam kciuki żeby wyszła pozytywna Mocno trzymam !!!!

ale życie jest okrutne @ się rozkręciła , jutro maraton po instytucjach i potem znowu maraton żeby te badania robić NIENAWIDZĘ łazić po lekarzach. i jeszcze kasy tyle wydać a z nieba nie leci.
oj ręka się będzie trzęsła ...

idę obiad robić

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie zielarki :lol:

Wpadlam na chwilke sie przywitac i gonie dalej do pracy. Polnoc mnie chyba zastanie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

My już w domku... :D
Cycki bolą :( A u mnie to oznaka zbliżającej się zołzy :? ehh...Może w następnym cyklu się uda :D :D

Justyś---Wspólczuję :( Też nienawidzę lekarzy, tym bardziej, że 3/4 z nich, to psem by się nie umiało zająć a co dopiero człowiekiem :twisted:

Bona---Witaj :D I tak zapytam z ciekawości, jak masz na imie?

A odnośnie lekarzy, to cos mi się przypomniało...moja Siostra, która po ponad 2 latach starań zaszła w ciążę( dzięki ziółką, mieszanka 3, w 4 cyklu). Pojechała do warszawy do lekarza, bo tam chce rodzić, Baba robi Jej USG i wypala:
"No...Dzisiaj jest ciąża, ale za 3 tygodnie może Jej nie być"
No czujecie to? Okazało się, że ma chyba mięsniaka właśnie, czy krwiaka, juz nie pamiętam. I mówi tej babie, żeby dała Jej coś na podtrzymanie, a baba do niej, żeby sobie no-spe brała :shock: :shock: :shock: I poszła do innego gina, powiedzial, że wszystko bedzie dobrze, dał duphaston i kazał leżeć. Teraz jest w 5 miesiącu i wszystko spoko :D A tą babę to bym udusila, gdybym tam byla z Siostrą, tak Jej nagadać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina he he sa tacy własnie czarodzieje z lekarzy
moja sasiadka była w 8 miesiacu dzidza sie udusiła pepowina była bardzo gługa i ginka do niej na usg ze czuje tetno heh a dzidzia ok 3 dni juz nie zyła
drugi powiedział ze 2-3 tyg nie zyje i dopiero jak pojechali do innego miasta to wszystko sie dowiedzieli
drugiej mojej sasiadce gin mówi na usg ooo widze 3-4 tyg ciaze a ona nie teges z mezem wiec mówi nie mozliwe , okazało sie ze torbiela miała na 5 cm , idz sie lecz he he to zawsze cos ci wymysla ci lekarze

a jak mocno bola piersi to na fasolke :lol: nie marudz bo jeszcze nic nie wiesz a juz planujesz nastepny cykl . TRZEBA MIEC NADZIEJE

wracam za pół godz ide farbe z głowy zmyc
całe czoło mam brudne z farby (jak to zmyc?)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja zmywałam zawsze tłustym kremem, a jak nie pomagało to zmywaczem do paznokci :lol: A jaki kolorek strzeliłaś :wink: ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja zawsze na czarno jakoś się przyzwyczaiłam i już tak ok 3 lata tylko czarny bez szaleństw

u mnie z kremem nie działa a zmywacza nie próbowałam jak włosy wyschną to spróbuje :)
szorowanie się przedłużyło bo z 3 razy myłam i potem kąpanie i zeszło kupa czasu

jak się czujesz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Justyś---Dziękuję, czuję się ok :D Czasem lekko brzuszek zakuje, ale ogólnie jest ok :D Tylko mam wielkiego stracha przed odebraniem wyników bety :? Już tyle razy się rozczarowałam...Ciekawe jak ja dzisiaj zasnę :hm: :hm: :hm: A jeszcze jutro do pracy, i jak będę patrzyła na tego kochanego 8-miesięcznego Łobuza, a będę wiedziała, że się nie udało, to na pewno łezka w oku się zakręci :cry: Ale będę silna i jak tym razem się nie udało od następnego cyklu zaczynamy szaleć :lol:

Ja też zawsze miałam ciemne włosy, a od dwóch lat pasemka blond, dość dużo blondu :D I wolę ten kolor:)

A Ty jak się czujesz Kochana?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dasz radę , jak nie teraz to za miesiąc ale trzeba byc dobrej myśli :D
Qurczę juz sama chcę wiedzieć co tam się dzieje z toba i czy fasolka się pojawiła czy to ziółka psikusa robią i przestawiają wszystko

a ja dobrze się czuję , trochę mam nerwa że jutro musze latać z samego rana i załatwiać ale cóż jak mus to mus
dlaczego nie mam klona chodziły za mnie wszedzie gdzie nie lubię

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja niby raczej stawiam na ziółka, bo dziewczyny pisały często,że cykl pierwszy z ziółkami Im się wydłużał, a kolejne już skracały i przychodziły regularnie :D Ziółka mają też wyregulować cykle :D A, że ja zaczęłam pić w środku cyklu, więc pewnie to ziółka :D Tylko ta tempka mnie zastanawia, bo co mają do niej ziółka?Co ma piernik do wiatraka? I do tego temperaturę ciała też mam podwyższoną-37,4...Dziwne to wszystko...
Masz może nk?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mam ale jak podać żeby nie podawać nazwiska ?

masz gadu gadu bo założę i podam numer to wyślemy sobie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sory że pod pod postem

może masz teraz owulację ? skoro ziółka cykl przestawiają ? i dlatego tempka wysoka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Nie mam gadu, bo go nie lubię :D

No i się udało:P małe oszustwo :D

Kurczę, jaka Lasencja z Ciebie :lol: nie pogadasz :wink:

No byc może, ale wydaje mi się, że właśnie w owulkę zaczęłam je pić, a drugiej to chyba by mi tu nie wyczarowały :hm: :spi: :loo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no i super :):):)
zaraz sobie pooglądam
a ja u mnie się nie wyświetla to napisz bo ostatnio blokowałam galerię i nie pamiętam czy odblokowałam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

he he a może.... cuda się zdarzają nie wiem ja tam czekam na dobre wiadomości , ja lubię czytać takie dobre wieści bo mi dają nadzieję że kiedyś się uda

znowu post pod postem :evil: poprawię się obiecuję :wink:

Ostatnio zmieniony pn lut 01, 2010 10:34 pm przez Justyna134, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 964  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]