Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:53 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6648 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 333  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

przepraszam że nic się nie odzywałam ale niektóre z was wiedzą jaki był tego powód a tym którzy nie wiedzą już wszystko tłumaczę

19.04 miałam z moim m wypadek samochodowy mój m ma połamane kręgi szyjne a ja naderwane coś tam w szyi i mam jakiś problem z kolanem noszę szynę na kolanie przez 8 tyg i kołnierz przez 6 tyg a mój m ma usztywniany kołnierz i musi go nosić 3 miesiące :( teraz jest już lepiej bo początek był straszny musiałam go myć, przebierać i karmić bo wcale nie wstawał teraz już wstaje więc nie mam aż tyle roboty choć myć go i tak muszę bo w ogóle nie może kręcić głową .......... no ale na dzień dzisiejszy wiele spraw się zmieniło w sobotę kupiliśmy inne auto bo niestety tamto idzie do kasacji (później wkleję fotkę jak wyglądało po zderzeniu)

dziś przylazła @ ale nie smucę się z tego powodu ponieważ odstawiłam starania na bok i myślę że na dłuższy okres bo czuję a nawet jestem pewna iż ten czas nie jest odpowiedni na dziecko :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Leoo na staranka przyjdzie jeszcze pora:)narazie sie kurujcie z m i odpoczywajcie:):):)grunt to dorbe nastawienie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a moze dzieki temu "odstawieniu" staranek wlasnie wyjdzie fasolka;)
juliajjj niestey ja ci nie pomoge w twojej sprawie bo nie mam o tym pojecia;) moze jakas bardziej doswiadczona dziewczyna udzieli ci info na ten temat...
u mnie dzis 23dc i czuje tylko jak mnie cos spina u dolu... ale tak mam zawsze przed@... jutro ide do nowego lekarza mam nadzieje ze tym razem nie odwola dyzuru..... zobaczymy co tam powie o mnie ciekawego???
buzka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Juliajjj
Ja piję tą mieszankę i nie miałam problemów z kupnem wszystkich składników,ale wydaje mi się że lepiej poczekaj i kup brakujący składnik,bo to tak jak ze staraniem o fasolkę-brakuje jednego szczegółu i się nie udaje :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny! Dlugo mnie nie bylo na forum a powodem mojej nieobecnosci byl pobyt w szpitalu :( Mam infekcje nerek :( Ile bolesnych badan przeszlam......az nie chce mi sie o tym myslec......Nadal biore 2 silne antybiotyki i ciagle czuje sie jak bym byla pijana :?
Odebralam wyniki z krwi na tarczyce, cukrzyce i anemie, wszystko wyszlo ok dzieki Bogu.W czwartek mam wizyte u lekarza,zeby sprawdzic co tam z moimi nerkami. Pozniej ide na badania do specjalistycznej kliniki , dlaczego mam b czaseto infekcje w moczu itp. A w poniedzialek nast badanie hormonow....... Ja sie wykoncze, nie mam juz sil na moje zdrowie.... Na to wszystko doktor powiedzial ,ze cos nie tak ze mna sie ze mna dzieje, nie mam zadnej infekcji drog rodnych a ciagle krwawie i jajnik mnie boli i ze nie wyglada to tylko na policystyczne jajniki....Uhhh az nie chce mi sie mowic ile przeszlam w ostatnim tygodniu

leoo12
wspolczuje Ci co do wypadku :( sama mialam 2 powazne, ale nie martw sie- wszystko bedzie dobrze, szybko wrocice do zdrowia! Trzymam kciuki
Pozdrawiam!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

leo12 mam nadzieje ze szybko wrocicie do formy! bardzo mi przykro z powodu wypadku..dobrze ze nic gorszego sie nie stalo!

mam dzis jakiegos dola...nie wiem czemu!
22 maja idziemy do klinki plodnosci...i tam sie dowiemy co i jak...mezul tam bedzie mial robione badania...
eh...tyle czasu trzeba czekac..a ja taka nie cierpliwa!

córeńka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny! ostatnie 2 dni jakas taka zalatana bylam. ale jak widzac juz jestem :). jak juz wam wczesniej pisalam dostalam @ ale to nie taka jak zawsze, hmmm... ta jakas strasznie skapa byla i w ogole nie taka jak normalnie. (jeszcze takiej @ nie mialam) sama nie wiem co mam o tym myslec.... jutro postaram sie na szybko znalesc jakiegos lekarza zeby to sprawdzic (do mojego mam termin na 20 maja, a to jeszcze dlugo) bo to wszystko mnie niepokoij. najpierw sie spoznia o 14 dni a potem tak jakby jej wcale nie bylo. hmmm nio coz dam wiecej wam znac jak juz sie przebadam.

Leoo12 Zycze Tobie i Twojemu mezowi szybkiego powrotu do zdrowia :sw:

malineczka czasami sa takie dni ze przychodzi taka totalna niechcec do wszystkiego i mamy takiego dola totalnego ze az sie ryczec chce ale pamietaj o tym ze po kazdej burzy wychodzi :sw: i wtedy jest ok. Zycze Tobie szybkiego poprawienia sie humoru :) i niech to :sw: szybko u Ciebie zawita

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE :papa: i do nastepnego czytania :) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki:):)
widze ze z rana pustki:(:(
pogoda do bani leje i zimno gdzie sie podziewa ta nasza wiosna???
wczoraj było tak pieknie:)
dziewczynki nie smutajcie sie zobzczycie kazdej z was sie uda bedzie dobrze musicie w to wierzyc:)::):):)
miłego dzionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak ja się cieszę że jesteście z mną dziewczyny ... bardzo was potrzebuję w tym momencie bo jakoś nie mam komu się wygadać a przy m ciągle trzeba być ................ chwilami mi już rak siły ale nie poddaję się :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chyba mam chwilę zwątpienia i sama już nie wiem jak się czuję.Nie pamiętam jak było jeszcze w listopadzie.Teraz myślę tylko o jednym i chyba muszę coś wymyślić bo zeświruję.Próbowałam tyle rzeczy i :( :( :( :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam;)dziewczyny;)

wczoraj bylam u tego nowego lekarza i........... ;((;(( mam dola!!!!!!!!!!
wiec po sprawdzeniu moich badan na prolaktyne i meza wyniki nasienia powiedzial ze dziwne ze nie jestem w ciazy bo mamy swietne wyniki!! ale...... przy robieniu usg jajnikow stwierdzil ze chyba mam torbiel!!!!!! az 6cm!!!! zajebiscie!!! ale przez to ze to byl 24dc to kazal mi przyjsc zaraz po skonczeniu @ zeby sprawdzic czy to znikło... bo jest taka mozliwosc!! jesli nie to czeka mnie laparoskopia !!!;( jestem zalamana bo bylam teraz 0,5 roku pod opieka tez wydawalo mi sie dobrego lekarza i nic nie zauwazyl tylko kazal sie wyluzowac i robic;)
na koniec lekarz powiedzial ze jesli nie przyjdzie@ to mam robic to badanie krwi zeby potwierdzic ciaze ale tydzien po spoznieniu.. a jak przyjdzie to sie zglosic zeby sprawdzic czy to torbiel....... a i jeszcze jedno mowil ze jak nie wychodzi do 0,5 roku to nie ma na co czekac tylko szukac problemu!!!
wygadalam sie ;) ale niestety dola mam dalej!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

patisonek
Będzie dobrze zobaczysz bo jak to tylko torbiel a wszystko ok to niedługo będziesz mamą :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki mocca 22 :? teraz pozostaje czekac:(!!! chcialabym zeby twoje slowa sie sprawdzily -ale niestety nic innego nie pozostaje jak miec iskierke nadzieji i czekac cierpliwie.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

patisonek
Mimo mojego rozgoryczenia też ciągle mam nadzieję. Macie dobre wyniki więc zajmą się torbielem i będzie lajcik zobaczysz.

Dzisiaj dziwnie się czuję,słabo mi i niedobrze ale tłumaczę sobie że to nie ciąża bo znowu będzie załamka.Próbuję być obojętna ale kiepsko mi to wychodzi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lepiej miec mila niespodzianke niz robic sobie nadzieje po ktorej jest gorzkie rozczarowanie;(( wiec nie mysl o ciazy, choc wiem ze to trudne zwlaszcza jak organizm daje sygnaly podobne do ciazy.... badz dobrej mysli jak nie teraz to moze za miesiac.....??? :D
musimy byc dobrej mysli to nam pozostaje w tym czekaniu(ktore nie ma konca)... ;(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Patisonku bardzo mi przykro:(:(:(nie poddawaj sie napewno bedzie wszystko ok i uda ci sie szybciutko zafasolkowac mam nadz.ze teraz trafiłas na lepszego i kompetentnego gina:)trzymam kciuki
Mocca ty tez sie nie poddawaj nie mozesz sie załamywac musisz miec wiare uda sie zobaczysz pomału a sie uda wiem ze łatwo sie pisze ale kochana wiem co mowie mi sie nie udało z wiadomych przyczyn ale wiare mam czasem mniejsza ale ja mam jesli ja stracimy to juz nic nam nie pozostanie trzeba wierzyc:)trzymam kciuki:)
Leoo kochana my jestesmy po to zeby sie wspierac kochana ile razy ty nas stawiałas do pionu podczas załamek ile razy nas pocieszałas??musimy sie wspierac teraz najwazniejsze jest aby twoj m szybciutko wrocił do zdrowka a potem do dzieła:):):)jestes bardzo dzielna tak trzymaj:):)jestesmy z toba

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny od tej wizyty u nowego gina to mam takiego dola ze chodze ciagle i placze......... masakra!!tylko dlatego ze zmarnowalam 8 miesiecy!!!przy jak sie okazalo niekompetentnej lekarce!!!! maz mnie ciagle pociesz ale to na nic... widze same ciezarowki, wokol mnie kolezanki w ciazy.... ;((( to dobija -naprawde!!! a najbardziej mam chyba do siebie zal ze tak dlugo zwlekalam z ciaza.... bo to studia, bo praca... czlowiek uczy sie na bledach co w zyciu jest najwazniejsze!!!
po raz 1 nie moge sie doczekac @ zeby wkoncu wiedziec na czym stoje... na sobote mam termin -zobaczymy....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja również miłam torbiel 3cm x 4 cm, zdecydowałam sie na operacje bo podobno to było przeszkodą (zamykało drogę plemnikom), teraz ju jest 6 miesięcy po oeracji i nadal nic, życie jest okrutne

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

patisonek
Czuję się podobnie tylko trochę inny mam powód.Przez 7 lat małżeństwa,które zawarte zostało przez wpadkę panicznie bałam się ciąży,bo to był naprawdę nieodpowiedzialny człowiek.Od 4 lat jestem z cudownym mężczyzną a w grudniu zeszłego roku wzięliśmy ślub no i ja zapragnęłam fasolki.I co się okazuje?Że łatwiej wpaść pod autobus niż zajść w ciążę.Już nie płaczę,bo to szkodzi tylko mojemu zdrowiu.Już nie snuję planów na kiedy najpewniej urodzić.Teraz pragnę tylko,aby lekarz powiedział że na ekranie usg jest maleńki człowieczek i nie ważne jakiej płci.
Uda nam ,bo jesteśmy "gotowe na wszystko" :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

krystynailona wlasnie tego sie boje ze jesli nawet usune torbiel-jesli to na pewno torbiel... to i tak to nie zmieni mojej sytuacji.... masz racje zycie jest okrutne!!! dla tych ktore pragna dziecko z calego serca a nie wpadaja z przypadku ;((

mocca dokladnie mysle tak samo!!! :!: nie wazne czy chlopczyk czy dziewczynka byle byla fasolka cala i zdrowa :lol: mam tylko nadzieje ze wkoncu uszczesliwie siebie i swojego meza !!! ze bedzie ta fasolka na usg;)

buzka

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6648 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 333  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]