Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:47 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6648 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 333  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: nowa

drogie kolezanki mam juz dosyc starania sie o dzidzusia!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak bardzo chciałabym być mamą !!!!!!!!!!!!! kocham mojego partnera i on mnie kocha ale ja juz psychicznie nie daje rady

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wiem, ze to okrutne co napiszę ale: nie ma na to żadnej rady, trudno sobie odpuścić, trudno dać na luz, bo cokolwiek robimy to gdzieś tam w naszej podświadomości to tkwi.
I mimo, że mówimy ,,odpuszczam sobie" to gdy nadchodzi termin @ mamy nadzieję, iskierke nadziei. Z drugiej strony gdybyśmy nie miały nadziei to po co to wszystko??????????????????????????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiem o czym mówicie,bo ja mimo iż obiecuję sobie luz i odpuszczenie,gdy przychodzi czas owulki to nasze przytulanka są inne niż te zaraz po @.Nie ma takiej radości i może tu jest problem?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zawsze jest nadzieja chociaz mowimy ze odpuszczamy i tego nic i nikt nie zmieni... ale wkoncu tez trzeba pomyslec o naszych mezczyznach!! ktorych traktujemy w czasie owulki jak reproduktorow!!!! dziewczyny bez milosci nie bedzie dzidziusia bo sie za bardzo spinamy! przeciez nic sobie nie zrobicie jak znowu przyjdzie@.... to nie od nas zalezy!! niestety trzeba probowac do skutku tylko bez nerwow!!ja dopiero po 8 razie do tego podchodze inaczej... bo przeciez i nam musi sie wkoncu udac!!!nie teraz to pozniej............

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

patisonek pisze:
zawsze jest nadzieja chociaz mowimy ze odpuszczamy i tego nic i nikt nie zmieni... ale wkoncu tez trzeba pomyslec o naszych mezczyznach!! ktorych traktujemy w czasie owulki jak reproduktorow!!!! dziewczyny bez milosci nie bedzie dzidziusia bo sie za bardzo spinamy! przeciez nic sobie nie zrobicie jak znowu przyjdzie@.... to nie od nas zalezy!! niestety trzeba probowac do skutku tylko bez nerwow!!ja dopiero po 8 razie do tego podchodze inaczej... bo przeciez i nam musi sie wkoncu udac!!!nie teraz to pozniej............

Zgadzam sie z toba w 100% ja zaprzestałam staranek po 3 cyklu z Clo moj m czuł sie jak maszyna do robienia dzieci i nawet mu sie nie chciało przytulac i w zupełnosci go rozumiem bo ja tez sie z tym głupio czułam ze nie jest to spontaniczne tylko wyliczone i zalecone współzycie bo byc moze dzis nam sie uda.do d..y z takimi starankami dlatego przestałam brac leki i przytulamy sie wtedy kiedy mamy na to ochote a jesli do tego uda sie nam "zmajstrowac"dzidziusia bedziemy szczesliwi ale nie na siłe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DOKŁADNIE nic na sile bo wtedy na 100% sie nie uda!! wiadomo ze tez bardzo chce juz miec dzidziunie ale nic na sile- tak ma byc.....
jest wiosna wiec na nowo trzeba rozbudzic milosc i spontaniczne tulaki;)
glowa do gory dziewcyny- na nas tez przyjdzie czas;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

własnie sobie na galerii ogladam fotki maluszków i brzusie przyszłych forumkowych mamusi dzieciaczki sliczne i wogole nawet te brzusie to cudowny widok az w serduszku cos człowieka pika

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

neci 25 ty tez tam kiedys zamiescisz zdjecie swojego bobaska;) wszystkie tam zamiescimy;) hehe a dzis widziałam stado bocianow na lace!!!bylo ich chyba 6!!!malo wypadku nie spowodowalam;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej koleżanki.
Uff jak czytam wasze posty, to nic dodać, nic ująć... mam takie same uczucia. Ja tez juz mam wrazenie, ze zanika spontanicznosc sexu, chociaz staramy sie podchodzic do tego ze śmiechem i zawsze sobie powtarzamy, ze jak nie teraz, to za miesiac, a jak nie, to za dwa i tak dalej i tak dalej... jeszcze jest dobrze, ale ja sama nie mam ochoty na sexik wtedy, kiedy lekarz każe. Coś mi sie wydaje, ze przecież nasz organizm wie dokładnie, kiedy ma mu się chcieć, w końcu to nasz instynkt przetrwania gatunku, ktory zatracamy na sile. Tak sobie to wykombinowalam, ale moze jest w tym troche racji?
Dzis moj 4 dzien z Clo, w długi weekend można trochę poszaleć. Tempka wysoka, jak na pierwszą fazę i troche mnie to martwi. Normalnie to mialam 36,2; 36,3 a teraz 36,8; 36,9- nie wydaje sie wam to dziwne przy CLO? Napiszcie, czy tez tak mialyscie z tempką.
Ale to by byla frajda spłodzić dzieciaczka w takie dni... uch, rozmarzyłam się. Juz mi sie nawet śniło, że karmiłam maluszka piersią... No i jak tu zapomnieć?
Witam nowe koleżanki.

Dziewczyny, ja tez juz pare razy pytalam o Małgonię, ale jak na razie cisza, nie odzywa się:(

Neci- ja troche se boje wiesiolka, przestalam tez brac aspiryne-bo tak sobie wykombinowalam, ze moze ten moj poprzedni wykres tempki tak zwariowal wlasnie przez Aspiryne, sama nie wiem. Piszesz, ze efekty super, tzn.?
Dobranoc Pchły na noc i wesołych przytulanek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny mam pytanie i mam nadzieje ze ktos mi pomoze

lekrza przepisal mi metformin na jajeczko;) wlasciwie to jest lek dla diabetykow ale ulatwia poczecie dla kobiet z PCO.
zaczelam go brac w 1dc...i nie wiem jak dlugo ja mam go brac..
wczoraj wzielam tabletke...dzis 26dc @ brak....i nie wiem czy mam ja brac do okresu czy odstawic.

wiem ze ktoras brala tu metformin..wiec moze ktos mi pomoze!

córeńka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja brałam Metformax, i miałam go brać cały czas, nawet gdyby sie udało
niestety nie zaszłam mimo że jajeczkowanie wam wzorcowe!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

krystynailona pisze:
Ja brałam Metformax, i miałam go brać cały czas, nawet gdyby sie udało
niestety nie zaszłam mimo że jajeczkowanie wam wzorcowe!!!!!!!

no to mnie zmartwilas:(

a czy masz stwierdzone pco?

córeńka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Patisonku mam nadzieje ze kkiedys jak mowisz wszystkie tam zamiescimy swoje fotki:)
co do bocianow to sama miałam oststnio miła przygode z jednym mianowicie wszedł sobie na droge wszystkie auta musiały czekac az sobie pojdzie był fajny wczoraj nad naszym domem tez jeden przeleciał:)
ja na jutro mam wizyte u gina nowego bo do starej lekarki mam daleko jezdzic a ten jest d.n.med i ponoc jest swietny a ja musze isc z tym moim plamieniem bo mam je juz trzeci dzien niby takie lekkie i nie jest tego bardzo duzo ale jednak jest a dziwne to jest dla mnie w 11dc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

neci25 moze te bociany to jakis znak dla nas;)) fajnie by bylo :lol:
trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo z tym twoim problemem.... :? daj znac co nowego powiedzial ci lekarz -moze on dokona przelomu u ciebie;)czego Ci oczywiscie zycze;)!!!!
czekam jutro na info;)bo sama jestem ciekawa co to jest???
buzka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak Patisonku te boćki to jakis dobry znak dla nas:)oczywiscie jutro dam znac ale dopiero po pracy sama jestem strasznie ciekawa co mi powie:)
trzymam kciuki za nas wszystkie za szybkie zafasolkowanie ja zobacze co ten gin jutro mi powie jesli sie okaze kompetentny i zostane przy nim to bedze chciała isc na laparoskopie mysle ze tylko ona moze cos da zobaczymy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej.
Neci, to trzymam kciuki. Ja sama nie moge sie zdecydować, którego lekarza wybrac i któremu zaufać.
Jutro wyjeżdżam w góry. Niespodziewanie, pomysl pojawil sie dzis, decyzja zapadla, na szybkiego branie urlopu, przygotowanie jedzenia, ciuchów, niektóre jeszcze sie suszą, doładuję rano i jedziemy. Namowili nas znajomi. trzymajcie kciuki, to dla mnie czas staranek...
ylko wcale nie ciesze sie tak bardzo, bo moja mama wyladowala dzis, nagle w szpitalu na neurologii i nie wiedzą, co jej jest: wymioty, szum w uszach, ból głowy, bardzo mocne oslabienie z lekkimi omdleniami. Jest taka slaba, ze nie mogla nawet rozmawiac. Dostala kroplowke na wzmocnienie i robia badania. Doipero jutro bedzie wiadomo co sie dzieje.
wszystko ot sie stalo jak juz zdecydowalismy sie na wyjazd i umowilismy ze znajomymi. Mam mieszane uczucia. Ciesze sie, ze jade i smutno mi...
Tata mnie pociesza, ze i tak nie pomoge.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylka wiec odpoczywaj i odstresuj sie w tych gorach kochana na maxa:)
udanego wypoczynku i pieknej pogody::):):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sylka jedz i sie troszke odstresuj!!!z mama na pewno bedzie dobrze;) trzymam kciuki;) buzka
neci czekam na info;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Dziewczyny, jestem tu nowa i widze ze wy juz dobrze sie znacie, pewnie sie domyslacie ze skoro tu przyszlam to znaczy ze tez mam problemy z zajsciem w ciaze, nie staram sie jeszcze tak dlugo choc dla mnie juz wieki :( teraz okres spoznia mi sie juz 12 dni. caly czas mialam nadzieje ze moze to juz, moja nadzieje rozwiewaja 3 testy ciazowe ktore zrobilam i byly negatywne ale okresu jak nie bylo tak nie ma. duzo czytalam w necie i tam tez pisza ze czasami testy zaqwodza, mam juz termin do lekarza ale dopiero na 20 maja a to jeszcze duuuzzzzooo czasu...... sama nie wiem co mam myslec, a wy jak myslicie?? ja juz stracilam nadzieje ze to ciaza.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej obiecałam dac wam znac po wizycie wiec u mnie dupa zbita plamienia były spowodowane nierownym u mnie poziomem hormonow a poza tym dowiedziałam sie ze jesli ktokolwiek pomoze mi zajsc w ciaze to mam udac sie do NOVUM a kazdy lekarz ktory budzi moje nadzieje naciaga mnie bo po tej operacji ktora przeszłam mam prawie zerowe sznse na ciaze wiec zaj...e nie mam kasy na takie drogie leczenie i to tak daleko wiec papap dzidziu załamka

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6648 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234 ... 333  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]