Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:03 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 676  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

eminew gratulacje :!: :!: :brv:

Witam Was srodowe :) Ja juz w pracy ...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam pania MAGISTER!!!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiuk biedaku Ty nasz! Kuruj sie i odpoczywaj!" Obys juz nigdy nie musiala tak cierpiec!!!!!

A reszta gdzie???? Wstawac, slonce swieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Eminew - gratulacje, i wirtualny toast dla Ciebie :pw: oczywiscie my soczkiem jabłkowym :)
czujesz juz ruchy,super co? u mnie tez kopie i wczoraj jak przyjaciółka trzymała rekę to dostała takiego strrzała ze wytrzesz oczu zrobiła bo jeszcze nigdy wczesniej nie miala pojęcia jak ktos z boku odczuwa ruchy, a mała tak kopnęła ze po mnie prąd przeszedł :)

Bobik ja sie zapisuje na drugą osłonkę z dedykacją :)

Asiu jak Twoje wyniki

Olenko, spokojnie, bez pospiechu na uczelni, napewno ze wszystkim sie wyrobisz

Tosiu,
a Ty kochana gdzie tam to słonce widzisz, co???? u mnei w wielkopolsce jakos słoneczko schowało sie za chmurami chyba :)

i miłegj srdoy dla wszystkich lasek :)
a tak swoja droga to mam wrazenie ze dzis poniedziałek, pewnie przez to wczorajsze swieto hahhahahah

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie
eminew gratuluję :flo: teraz masz już za sobą a potem jakbyś urodzila ciężko by było znaleść czas i siłę do pisania.
asiuk bidulko :-{:
ola zdjęcia cudne przypomnialaś mi moj wyjazd :sss: i brzuszek super!

ja wczoraj stracilam nadzieję wraz z czerwoną cieczą :cry: a mialam duża bo pierwszy raz moj organizm az tak zakpil ze mnie a wszystkie objawy w sobote ustapiły. dzis czuje sie fatalnie fizycznie i psychicznie. teraz juz nie wierze ze jest jakas szansa na dziecko w piatek ide do mojego lekarza zobaczymy co powie.

milego dnia.
[/b]

Obrazek

[*] 6tc - 9tc prawie listopadowa mama 2010,
[*] 5tc 04-02-2014

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
w ponura srode :( juz z domku :) Tośku w PL jest pełno chmurków.....a ja przeżyłam ostatnią gehennę wyciaganie a raczej wyrywanie szwów auuu..kurde bolało :( ale teraz to tylko z górki do konca przyszłego tyg mam L4 to czuje ze bede tu czestym gosciem....

ANA maleństwo kopie fajne uczucie co ?!!:) strasznie leci ten czas za moment bedziesz rodzic !!!!
Minie a ty co porabiasz??
Pani mgr Eminew :) wreszcie koniec, teraz bedziesz studiowała dla przyjemnosci- podyplomówki moze jakis doktorat hmm???
Efrątko - gdzie jesteś ?? Pregnyl II etap co ten gin bredzi, ja ten zastrzyk brałam przy inseminacjach, w tyłek boli potem jak diabli bo to domięsniowo i nadymasz sie po nim i jestes taka spulchniona jak gleba po przejsciu dzdzownicy, powiem ci walnij tym wszystkim na bok i złap oddech, niech sie dziej co chce..ja miałam taki intensywny zeszły rok, nawet seks wydawał sie taki przedmiotowy i w ogóle nie cieszył...postaraj sie poczujesz psychiczna ulge
Asiuk kobito Ty to masz przeboje, lepeij sie czujesz? daj znac jak bedziesz po wizycie u goin, ja ide jutro do mojego do gabinetu:)
Lusi a co u Ciebie z tymi cyklami starankami?mąz juz depcze ściezki do łóżeczka :)
Ola a u Ciebie juz wierzga brzdąc tak jak u Ani???
miłej srody ide zrobic łyk kawusi bo przez 2 tyg nie piłam!
buziale

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bobik kochana, wiesz ja podeszłam do tego tak: nie myślę i narazie nie wnikam; wiem, że i w tym cyklu nic nie będzie, bo niby czemu miałoby byc, skoro każdy cykl jest taki sam; a po tym cyklu 3 odpoczywam od leków i wizyt u lekarza; wiesz lekarz chyba mial na mysli zmiane lekow, tak to zrozumialam. mam nadzieje ze przez ten czas nieleczenia zlapie wlasnie oddech ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jodynka, czasem takie mysli dzialaja pozytywnie na organizm. kiedy ja opadlam z sił i równiez widziałam czarną plamę jesli chodzi o poczęcie dzidziusia to własnie wtedy sie udało!! głowa do góry

Bobik kopie,kopie jak mi sie uda to wkleje fotki brzuchola :)

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

i jeszcze jedno z dziewczynkami moich kuzynek :) gdyby nie wydarzenie sprzed półtora roku wstecz nasza niunia byłaby najstarsza.......zawsze wraca ten mój aniołeczek w kazdym kontekscie :(

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki dziewczyny....

Aniu slicznie wyglądasz... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aniu, ciążą Ci służy :brv: :brv: :brv: Kochana - głowa do góry :!: :!: :!: :!: :!:
A ja własnie skończyłam robić tzw. placek po cygańsku, ale przynajmniej mam obiad na dwa dni z głowy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a mi zaczynaja hormony buzowac przed @ chyba :roll:
i sie kloce z m. ale mnie denerwuje :!:
chcialam sobie kupic kurtke zimowa a on po co
ci przeciez masz.. a ja jasne 3 lata temu kupilam :evil:
czlowiek pracuje zarabia a kurtki mu zaluja
i jeszcze milion rzeczy mnie wkurzylo :wink:
Ana ale swietnie wygladasz
eminew gratulacje :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lusi@ skąd ja to znam :yea:
a ja narazie mam taki hormonalny spokój, bo jeszcze kilka dni do brania Duphastonu zostalo :) no i najwazniejsze ze nie mam zachcianek na jedzenie i nie opycham sie na maxa. bo jak juz zaczynam lykac Dupka, to jestem ciagle glodna
:roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzieki dziecwyzny za komplementy:)

Lusi, ja tez znam te spiewki. ostatnio chcialam sobie kupic buty i chłop do mnie ze po co skoro te stare mam ładne, a ja no i co z tego ze nie zniszczone, to tym bardziej je wykorzystam ale mam ju zje trzeci rok i chcialabym miec nowe, tym bardziej za siedzenie w domu mi płaca :) a on ze te zime jeszcze opękam hehheheh. potem fajna kurtke plaszczyk w monnari spotkalam i mowie ze jakbym nie byla w ciazy to juz bym ze sklepu z nia wyszła a on po co ci jak w domu masz taka ładną, z tym ze sportowa a ta taka bardziej elegancka i gadaj z nimi :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie :)
ale ciężko mi sie dzis wstawalo echhhh
zapowiada sie sie dzis u mnie pracowity dzien ;)
ale bede do Was zagladala ;)
papatki i udanego dnia ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wy to macie facetow:)moj sie nie wtraca co sobie kupuje i za ile..bo nie wie;)kupuje za swoja kase i nic mu do tego..tesciowa czasem sie tylko dziwnie patzy jak przyjezdzam w czyms nowym...a moze mi sie wydaje;)moze to moje wyrzuty sumienia?;)zartuje..na razie do stycznia nic nie kupuje...trzeba szykowac kase na swieta:)

witajcie dziewczyny..wczoraj padlam po powrocie z DCO...

ANA slicznie wygladasz w ciazy powinnas ciagle byc w ciazy:)

EMINEW OGROMNE GRATKI MAGISTERKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

hej dziewczynki!
w koncu wolne......!!!!!!
mam az 3 dni wolnego, nie pamietam kiedy mialam tyle luzu bez nauki i pracy mgr. super!!!! wyspie sie!!!! juhuuuuu :lol2:
no i popisze z wami !

Eminew moje serdeczne gratulacje, ja sie bronie po urodzeniu bo wczesniej nawet nie mam takiej mozliwosci!!
GRATULACJE PANI MAGISTER!!!

Aneczko jak ty slicznie wygladasz! brzuszek piekny!!! jejku jak ja bym juz chciala miec taki chociaz do glaskania! swietnie wygladasz w ciazy, wogole nie widac zebys przytyla!
i tez kiedys czesto wracalam do mojej straconej fasolki, teraz dzidzia by miala 7 m. ale wierze ze teraz nosze dziecko ktore mi to wynagrodzi i juz tak czesto nie mysle o tym....!
mozesz dodac wiecej zdj.? :) tak fajnie sie patrzy na Ciebie

Jodynka
szkoda, wielka szkoda....! a juz mialysmy nadzieje...! ale spokojnie zobaczysz ze nadejdzie w koncu ten piekny dzien....!

Bobik moja dzidzia jeszcze nie wierzga, tak jak kiedys wspomnialam poczekam sobie i na brzuszek i na ruchy, jeszcze nic nie czuje niestety...!
wspolczuje wyrywnia szwow! uchhh ale to musialo bolec , trzymaj sie nasz dzielny bobiku! :)

Lusi ja swojemu to czasem wole nie mowic ze chce cos kupic bo on zaraz gada ze jestem " wsiu-bziu" czy jakos tak :) bo pieniedzy nie mamy a ja mysle o zakupach i takim sposobem juz od pol roku nic sobie nie kupuje, bo faktycznie kasy nam brakuje! ale nawet gdyby byla to pewnie na ciuchy by bylo szkoda jego zdaniem! jakis chytry sie zrobil czy co?! :)
a co do nerowow to nic mi nie mow! wczoraj mielismy spiecie , tak mnie wkurza ten chlop czasem ze patrzec juz nie moge na niego a na drugi dzien kocham go najmocniej na swiecie! te hormony......!
nie ty jedna kochana! :)

Efra
super ze samopoczucie masz o.k oby jak najdluzej a to chyba dobry znak co? :)

Minie ty masz dobrze ja caly czas na czyims utrzymaniu, wybralam studia dzienne to teraz tak jest, ale poki jeszcze razem nie mieszkalismy to kupowalam sobie co miesiac cos dla siebie! to byly czasy...... :)

a ja powoli wracam do zdrowia czyli przechodzi kaszel i katar! super!
ale cos teraz zaczela mnie szyja pobolewac, czyzby mnie przewialo? szalik nosze opatulona zawsze jestem pod sama brode i co?
mi to zawsze cos dolega, DOSLOWNIE ZAWSZE jak nie urok to sraczka, naprawde :)

acha i bylam dzis u gina! na badaniu bez usg oczywiscie ,waze juz 65 kg :oops: czyli 5kg+
no ale trudno za to poprawilo mi sie cisnienie znow mam 120/80 ale to pewnie od dnia zalezy bo czasem jeszcze glowa boli wiec wspomagam sie kawa!
szyjka o.k ale za to znowu uplawy ( jak zwykle zreszta)

no to tyle! ide jesc :)
zajrze pozniej

Obrazek
next visit - 29.09

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ola odpoczywaj :!: :!: :!:
Nastrój u mnie ok, ale jakos dzisiaj tak na krawedzi. Kurde czemu to tak jest ze organizm fiksuje i daje takie dziwne dygnaly, jakby mialo cos byc a potem jest rozczarowanie ... Czuje bolace piersi, brzuch pobolewa. Powiem Wam ze nie moge sie doczekac tych misiecy bez lekow, czyli tej przerwy w leczeniu o jakiej lekarz mi mowil. Moze wtedy psychicnie bedzie lepiej ;)
ide zaraz na maly spacer i zajde do mamy.
bo te samotne wieczory bez M bez zajecia chba wzmagaja myslenie i to te niedobre :cry: :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Efra ja wiem to jest najgorsze jak organizm jeszcze plata figle! ja stwierdzilam ze te wszystkie objawy sa napewno na @ , mozna zwariowac!

a ja jestem ciekawa gdzie wy wszystkie jestescie??????????

Obrazek
next visit - 29.09

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jestem, ale jakos bez sił i wigoru. czuje sie osłabiona i wiecie co dzis zaczynam pierwszy dzien ntrzeciego trymestru, zleciało, co? coraz czesciej mysle o porodzie i zaczynam sie stresowac. wiem ze chcielibysmy rodzic w poznaniu ale czy ja tam zdaze dojechac? pytanie gdzie bede mieszkac itp...........

czy któras z Was wie ile czasu moze trwac jeszcze do porodu od momentu kiedy puszcza czop?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Aneczko nie martw sie jakos dacie rade z tym Poznaniem a porod nie trwa przeciez godziny czy 2 tylko napewno dluzej!
strasznie zlecialo! ty juz niedlugo bedziesz miala swojego skarba! oj chcialabym byc juz tak daleko jak ty :)
a co do czopu to czytalam na pazdziernikowkach ze niektore to tydzien albo kilka dni czekaly na porod po odejsciu czopa!
no ale oczywiscie moze trwac to kilka godzin i zaczyna sie porod! kazda kobieta inaczej!
ale nie martw sie zdazycie napewno! no chyba ze juz nie bedziecie tam mieszkac!

a czemu kochana jestes bez sil i wigoru? brzuszek chyba jeszcze nie taki ciezki....

mi wlasnie wczoraj zaczal sie 5 m ale jakos tego nie czuje!brzuszka nie ma jeszcze,ruchow nie czuc!
zobaczymy moze niedlugo cos sie zmieni..!

Obrazek
next visit - 29.09

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Podnoszę na ku górze ...
Co jest z Wami :?: :?: :?: Gdzie jesteście
:!: :!: :!: :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 676  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]