hej dziewczynki!
w koncu wolne......!!!!!!
mam az 3 dni wolnego, nie pamietam kiedy mialam tyle luzu bez nauki i pracy mgr. super!!!! wyspie sie!!!! juhuuuuu
no i popisze z wami !
Eminew moje serdeczne gratulacje, ja sie bronie po urodzeniu bo wczesniej nawet nie mam takiej mozliwosci!!
GRATULACJE PANI MAGISTER!!!
Aneczko jak ty slicznie wygladasz! brzuszek piekny!!! jejku jak ja bym juz chciala miec taki chociaz do glaskania! swietnie wygladasz w ciazy, wogole nie widac zebys przytyla!
i tez kiedys czesto wracalam do mojej straconej fasolki, teraz dzidzia by miala 7 m. ale wierze ze teraz nosze dziecko ktore mi to wynagrodzi i juz tak czesto nie mysle o tym....!
mozesz dodac wiecej zdj.?

tak fajnie sie patrzy na Ciebie
Jodynka szkoda, wielka szkoda....! a juz mialysmy nadzieje...! ale spokojnie zobaczysz ze nadejdzie w koncu ten piekny dzien....!
Bobik moja dzidzia jeszcze nie wierzga, tak jak kiedys wspomnialam poczekam sobie i na brzuszek i na ruchy, jeszcze nic nie czuje niestety...!
wspolczuje wyrywnia szwow! uchhh ale to musialo bolec , trzymaj sie nasz dzielny bobiku!
Lusi ja swojemu to czasem wole nie mowic ze chce cos kupic bo on zaraz gada ze jestem " wsiu-bziu" czy jakos tak

bo pieniedzy nie mamy a ja mysle o zakupach i takim sposobem juz od pol roku nic sobie nie kupuje, bo faktycznie kasy nam brakuje! ale nawet gdyby byla to pewnie na ciuchy by bylo szkoda jego zdaniem! jakis chytry sie zrobil czy co?!
a co do nerowow to nic mi nie mow! wczoraj mielismy spiecie , tak mnie wkurza ten chlop czasem ze patrzec juz nie moge na niego a na drugi dzien kocham go najmocniej na swiecie! te hormony......!
nie ty jedna kochana!
Efra super ze samopoczucie masz o.k oby jak najdluzej a to chyba dobry znak co?
Minie ty masz dobrze ja caly czas na czyims utrzymaniu, wybralam studia dzienne to teraz tak jest, ale poki jeszcze razem nie mieszkalismy to kupowalam sobie co miesiac cos dla siebie! to byly czasy......
a ja powoli wracam do zdrowia czyli przechodzi kaszel i katar! super!
ale cos teraz zaczela mnie szyja pobolewac, czyzby mnie przewialo? szalik nosze opatulona zawsze jestem pod sama brode i co?
mi to zawsze cos dolega, DOSLOWNIE ZAWSZE jak nie urok to sraczka, naprawde
acha i bylam dzis u gina! na badaniu bez usg oczywiscie ,waze juz 65 kg

czyli 5kg+
no ale trudno za to poprawilo mi sie cisnienie znow mam 120/80 ale to pewnie od dnia zalezy bo czasem jeszcze glowa boli wiec wspomagam sie kawa!
szyjka o.k ale za to znowu uplawy ( jak zwykle zreszta)
no to tyle! ide jesc
zajrze pozniej