Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:03 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 676  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam!

Bobik wszystkim miesniakom tego swiata mowimy NIE!!!! :$%^: :$%^: :$%^:

Minie szkoda, ze w tym tygodniu nie wypali, mam nadzieje, ze dotrzesz w tym roku!!!

Ola pokaz sie chociaz na ciezarowym watku coby sie dziewyczyny nie martwily!!

Co slychac u WAS????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tralalallalallala świeci słonko juz mnie nie muli , moge juz kichac a jutro scigaja mi szwy z kaczusi :)
Widze ze u reszty tez weekendowo i wypoczynkowo...ja o Bożym Narodzeniu chwiloow nie mysle choc okna przydałoby sie umyć:)
Zreszta w tym tyg starzeje sie o kolejny rok auuuuuuu, zaraz zaczne sie lenic i gubic zeby jak typowy futrzany bobik
Minie jak byłam we wrzesniu w Niemczech toi juz Mikołaje latały ale ozoby sa cudne , mój M. jutro leci do Duselldorfu dlatego licze ze cos fajnego mi przywieize do powieszenia :)
Ola ciąża Ci służy, bardzo ładnie wygladasz i widoki rewelacyjne .....
Tośku wypowiadam miedzygalaktyczna wojne wszystkim miesniakom i innym dziwnym tworom
Efrątko łapie oddech :) niech kobieta odpocznie ....
ANA robi liste prezentów ihihihhihi

A ja licze na szybkie gojenie sie ran wew i zew i ze wszystkie moje narzady sie poukładaja w tym moim baloniku...musi mi wrócic cykl i zobaczymy. W każdym razie porzadek zrobili..a mój gin jest cudny!!!! Tak dziwnie troche bo facet sie napatrzył na mnie w całej okaząłosci jak lezałam na stole i troche mnie to peszy :oops: jak sobie przypomne .
Starnia moga wrócić cgdzies koło stycznia- juz mi cos przebąkiwał, ale ostatnio nawet nie mysłalm o tym chchiałm tylko pozbyc sie mojej hodowli......
odpoczywajcie i na szczescie 3 dni i znowu weeekndzik :)
buziale

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć kochane BABORKI!
Bobik jak dobrze że już dochodzisz do siebie, z nowym rokiem nowe siły i nowe miejmy nadzieje ze owocne starnka!! To już tylko 1,5 miesiąca :lol:
Olcia wyglądasz świetnie!!
Kozika witaj!
Minie, Tosia, Ania, Efra, Jodynka, Lusi, Emi duża buźka!!

Ja siedzę u rodziców już od piątku i do wawy wracam dopiero 17 listopada, mąz dziś wraca bo jutro do pracy, a ja sobie wzięłam urlop ;) w piątek byłam w novum i zrobiłam posiew, jutro m. odbierze wyniki i zobaczymy co tam się dzieje, ale chyba za dobrze się u mnie nei dziej :? dziś w nocy wylądowałam o 4 rano na izbie przyjęć, dostałam okresu o 3 dni za wcześnie, a raczej jakiegoś krwotoku. O matko co się ze mną działo, ten ból brzucha był nei do zniesienia, wyłam i piszczałam i postawiłam przez to większość lokatorów na nogi. Skończyło się wymiotami, biegunką i zimnym potem, trzęsłam się z wycięczenia, no mówię Waco ja dziś przeżyłam… Dopiero o silnym zastrzyku pomogło i ulżyło, a nawet ubrać się nie dałam rady, mąż i tata mnie ubierali ajjj już nie smęcę.
Musze się jakoś pozbierać, w szpitalu spytali czy nie jestem przypadkiem w ciąży :? :? . No a ja niestety nie jestem. W poniedziałek idę do gina zobaczymy co się dzieje ze mną.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Matko jedyna Asiuk co sie dzieje????

Skad sie wzial ten bol? I krwotok???

Bobik ufff jestes i humor dopisuje!
:D
Moze ja Tobie jakis budyn podrzuce, bo jesli zeby gubisz.... :wink:
Aha, zapisuje sie na jedna oslonke z Twoim autografem, tak na pamiatke!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aisuk kochana co sie dzieje???mowili co jest tego przyczyna ojej!!!az mnie ciarki przeszly... :cry:

bylam dzis zu naszych zachodnich sasiadow i kupilam kieliszki do szampana kieliszki do wina czerw, bialego, kalendarz adventowy, koszyczek wiklinowy do wc/na rolki papieru toalet/, foremki do ciasteczek swiatecznych, pedzelek do pieczenia, i nici do szycia i wydalam smieszne 50 EURteraz szukam przepisow na ciasteczka swieteczne

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie

asiuk a powiedzieli Ci chociaz co to było, skad taka reakcja organizmu???
tosia29 a ja sie zapisuje na oslonke od bobika rowniez :lol: :lol: :lol:
bobik dobrze ze u Ciebie juz lepiej, moze narazie odpoczywaj i nie zawracaj sobie glowy brudnymi oknami ;)
ola_pl ja tez ni naleze do osob, ktore codziennie maja makijarz na twarzy; a w cizy ... wybacz... ale raczej kg przybywa niz ubywa i kazdna z nas chetnie by te kg chciala miec ;)

a ja bylam u lekarza; owu mialam wczoraj ... w 10 dc.; dzis widzialam plyn w zatoce na usg; mowilam mu o plamieniach od 21dc przy braniu Duphastonu; o ym ze mam juz sluz jak jeszcze plamie w dwoch ostatnich dniach @; powiedzial ze nie mial jeszcze takiego przypadku
:oops: ze moze za bardzo wnika i doszukuje sie czegos, a problem moze byc taki banalny; ale nie jest mi w stanie powiedziec co to jest :? jak nie uda sie w tym cyklu, kazal mi zrobc przerwe 3 miesieczna w lekach, ale tez probowac; a jak to niec nie da, to powiedzial ze zaczniemy tzw drugi etap leczenia; mowl o zastrzykach, o Pregnylu. a tak pozatym to u wszystko ok; macica super, czeka na przyjecie maluszka ....

echhh rozpisalam sie troszke, pozdrawiam Was

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

efra owu potwierdzona to przytulasy byly :wink:
asiuk ojej :-{:
a ja dochodze do siebie po wczorajszej imprezsce
jak szalec to szalec :wink:
szkoda ze jutro do pracy buuu
a ja mojego biore na wstrzymanie :wink: czekam az
mu sie zachce.. dzis mija 6dzien bez przytulasow a on nic :?
ja sobie poczekam...cierpliwie :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lusi@ imprezujezs az milo tak trzymac!!!
a maz jak zglodnieje to...rzuci sie na ciebie:)

20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lusi@ ja wczoraj tez mialam ostre balety u nas w domu :) dzis rno bylo ciezko, ale szybko do siebie doszlam; ten weekend roniez byl przebalowany i u mnie, ale juz mam dosyc; a przytulanki byly jak najbardziej 4 dnia z rzedu wiec moze cos trafilismy ;) az mam wyzuty sumienia ze byly i staranka i imprezki, ale myslalam, ze jestem dopiero przed owu ... a wiesz moze u Ciebie to jest tak ze maz troszke sie obawia jak jestes po przejsciach; moj M tak mial jak bylam po HSG; bal sie zeby mi krzywdy nie zrobic ;) moze tu jest problem ...
Minie fajnie ze zakupy sie udaly :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minie to takie perfidne z mojej strony ale
wiem, ze teraz nie mam dni plodnych a i on nie ma ochoty
wiec nie nalegam... domagam sie w odpowiednim czasie :wink:
a ty jak sie czujesz? cos mi sie wydaje ze podobne dc mamy
wiem wiem ty nie liczysz :wink:
dopisane...
efra moj m. w takich katergoriach nie mysli :wink:
i tak trzymac przytulas byly nie myslalas o owu

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a wierz Lusi@ ze...dzis spojrzalam na moj elektroniczny kalkulator pldonosci i mam 24dc;)

co do meza..ja tak robie od @ az do staranek...zero przytulanek.za to potem od odpowiedniego czasu az do @ non stop;)

ja wlasnie zrobilam sobie cappucino normalnie spac mis nie chce a wiecie jak u nas wieje "halny "normalnie;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lekarz który mnie badał , spytał tylko czy w ciąży nie jestem, no i jak powiedziałam że na pewno nie (od 2 miesięcy przecież się nie staramy) zbadał ogólnie tylko układ brzucha, cisnął i cisnął bolało jak diabli i kazał podać mi ten zastrzyk. Powiedział że czasem zdarzają się tak bolesne cykle a szczególnie w 1 dniu.
Wróciłam do domu około 5 i na szczęście z tego wycięczenia niedługo potem usnęłam.
Dziś czuje się fatalnie, chodzę jak zbity pies, blada jak ściana, a @ jakby ustała, albo odpoczywa żeby ponownie zaatakować. W poniedziałek idę do mojego „ulubionego” gina-jajcarza no i zobaczymy co mi powie. Będę już miała wyniki z posiewu, modlę się żeby było wszystko ok., żebym już była „czysta”, bo jak nie to znowu nie będzie drożności…

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

aiuk ty to sie masz ..az mi cie szkoda://////////bidulko...trzymam kciuki aby bylo wszystko ok,,kurcze ze @ bywa za tak strasznie bolesna i mocna:( :? niedowiary...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minie to ja mam 19dc ale ty masz dluzzsze
wiec na to samo wychodzi :wink:
asiuk biedactwo sie umeczylas

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

u mnie jeszzce 10 dni do @ ale moze byc tez 9, lub 8 albo 11scie;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczynki uciekam się położyć, ale zajrzę do Was jeszcze wieczorkiem. Moi rodzice na szczęście założyli sobie neta, jest strasznie wolny, ale zawsze lepiej taki wolny kontakt ze światem niż żadne :)
Życzę Wam owocnych staranek i trzymam kciuki za efekty :lol:
Może i mi niebawem będzie dane zacząć się starać i znowu wróci ta adrenalina czy się udało czy nie, kurcze te moje wszystkie przeciwności spotkane na drodze do szczęśliwego poczęcia zgubiły gdzieś mój optymizm, ale mam nadzieję że go odzyskam ;) już niebawem

Buziaki!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

odpoczywaj asiuk:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Boże Asiu kochanie Ty moje, ostro musiało Cie złapac skoro wylądowałas tam gdzie wylądowałas!!!!!! przytulam cie mocno i daj znac jak juz bedziesz znała wyniki posiewu

Bobik
ty szalencza kobieto !!!!! :D

a ja dzis dziewczyny leze i odpoczywam. bylismy w kosciólku i nadal lezakowanie :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Asiuk matko boska! biedna ty! wspolczuje takiej @ nie dosc ze wredna wogole przychodzi to jeszcze taka bolesna!
trzymaj sie biedulko!

Efra najlepiej teraz jak nie bedziesz myslala o fasolce! bedzie co ma byc jak sie ulokuje w brzuszku bedzie super! jak nie to trudno, ja wiem ze to tak latwo mowic ale lepiej zeby teraz nie myslec o tym za duzo!
niech sobie spokojnie wedruje na swoje miejsce! :)

Aneczko odpoczywaj ile wlezie :) ja bym chciala teraz sobie siedziec i odpoczywac a tu jutro znow uczelnia! :(

Lusi nie przejmuj sie napewno w odpowiednim czasie zachce sie i jemu i tobie :)))))

Bobik i za to Cie kochamy! tak trzymaj dzielna kobitko! buzka wielka

Obrazek
next visit - 29.09

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny
dawno mnie tu nie było i dużo się działo na watku.

ale wszystko juz przeczytałam .....

asiuk... ja też miałam takiwe śliną krwotoczną @, ale do szpitala nie pojechałam.... krew sie lała ze hej.... no i wtym cyklu (w tym w ktorym dostalam krwotocznej @) zaszłam w ciaze.... ja uwazam ze cos mi siew wtedy odblokowalo... i zaskoczylo.... wiem ze teraz sie nie staracie.... jesli wyniki beda ok to moze twoj super gin da zielone swiatlo.... zycze ci tego z calego serca...

bobik zycze szybkiego powrotu do zdrowia... ja ja ci zazdrosze tego poczucia humoru.... :wink: :wink:

efra widze ze humor ci dopisuje.... ciesze sie ze zle mysli odeszly.... ze masz nadzieje

Lusi ja z moim m mam czasem tak samo... teraz gdy jestem w ciazy to wogole .... same wiecie.... nie to zebysmy wcale.... ale nie jest to juz tak czesto i intensywnie :oops: :oops: :oops:

Ana jak tam kopniecia maluszka.... moj ja sie rozkopie to przestac nie moze...

a mi udalo sie obronic... jestem juz mgr.... choc nie poszlo tak jak chcialam.... dopiero teraz poczulam ulge ze mam to juz za soba... ale sters przyzylam niesamowity..... najgorsze ze moj bobas w brzuszku musial to znosic.... gdybym wiedziala ze tak bedzie to bym obronila sie po urodzeniu dziecka...

pozdrawiam was serdecznie... :P :P :P

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229 ... 676  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]