Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:03 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 676  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

mi tam jest egal kiedy...ja tam moge do Poznania sie przejechac nie ma sprawy :lol: ale to najdalej..do Krakowa czy Katowic mnie nie wyciagniecie :lol: proponuje tez piekny Wroclaw...ale wierzcie mi Görlitz jest warte obejrzenia!:)

Tosia z mnie nadal istenieje prawdopodobienstwo ze w koncu sie w tym S pojawie :lol: moze wpadne tam przed swietami na zakupy prezentow?i grzane wino?:)

asiuk trzymam kciuki abys mogla juz w nast.cyklu zaczac w koncu staranka! :wink:

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wpadaj Minie wpadaj!
W sumie to juz od sierpnia czekam! a Minie jak nie ma tak nie ma:ysz:
:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Bobik, Tośka, Minie Wy to szalone babki jestescie :)

Asienko napewno bakteria sie wystraszyla włascicielki i juz o niej nie poczytasz na wynikach :)

Efruś kochanie, nie ma sie co nastawiac na ilosc cykli sugerowanych przez gina. mi znow lekarz powiedzial ze sie nie uda w pierwszych cyklach, ze to nie takie proste. pewnie specjalnie tak powiedzial abym sie nie nakrecala ale ma racje.

a ja mam teraz male zmartwienie. w grudniu konczy mi sie zasilek chorobowy i zeby nie wszedl mi macierzynski to musi mi lekarz wypelniac zswiadczenie o stanie zdrowia a ja teraz jestem u siebie, zadem lekarz nie zna dokladnie od poczatku mojej historii i ciekawe czy mi wypisze taki wniosek :( po drugie odbieram dzis wyniki morfologii, moczu, glukozy, toxo i mam obawy gdyz snil mi sie szpital ze mnie nie chcieli przyjac bo nie mialam skierowania od lekarza z nfz - jakas paranoja. wszystko sie wyjasni po 14.

Olenko dbaj o siebie i baw sie dobrze. swoja droga ciekawe czy wesele w irlandii rózni sie od polskiego wesela :)

ja napewno w tym stanie juz nie dam rady do Was dojechac :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Ana! Nie martw sie na zapas, na pewno sie ulozy!!!!!

Troche sobie poszalalysmy wczoraj, najwazniejsze, ze humory na dopisywaly :D

Zaraz dzwonie do urologa mojego m po wyniki. Trzymajcie kciuki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam moje kochane!
Neci82, Tosia, Minie i Ania dziękuje Wam serdecznie za podtrzymywanie mnie w pozytywnym nastawieniu :) kurcze wiecie... nie chciałabym zapeszyć ale łapie wiatr w żagle!! Mam nadzieję że teraz jakoś się wszystko ułoży że już będzie dobrze :)

Tośka
trzymam kciuki!!! Aż mnie całe dłonie bolą! J
Anula tak jak mówi Tosia nie martw się na zapas, będzie dobrze, wypiszą Ci ten wniosek na pewno.
Lusi jak się czujesz?? duża buźka dla Ciebei!
Minie jak mamunia??
Neci co u Ciebie??? Tak dawno się tu nie wypowiadałaś skrobnij parę zdań.
Efra nie licz tych cykli, każda z nas jest inna i niektórym udaje się już w pierwszym cyklu po drożności, innym w 3, niektórym po pół roku czy roku – nie ma zasady. Ja tam wierzę że się w końcu doczekasz!!!! Bóg nie może pominąć takiego Anioła i nie zesłać mu drugiego Aniołeczka do opiekowania się nim :)
Olunia udanego weselicha!!!
Bobik w koncu jesteś, stara poczciwa Bobik wróciła :) to dobrze bo strasznie tęskniłam i za osobą i za jej poczuciem humoru!!

UWAGA UWAGA DECYZJA ZAPADŁA WARSZAWA WITA WSZYSTKIE ZBLOKOWANE MAMUSIE I PRZYSZŁE MAMUSIE 6 GRUDNIA!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie kochane :aa:
ana trzymam kciuki za wyniki. a zaświadczenie napewno Ci wypisze lekarz możesz wziąć ze sobą wszystkie wyniki od początku ciąży i nie powinno być problemu.
ola najedz sie dobrze przed weselem bo jedzenie w Irlandii jest cienki i mało go dają. poza tym na weselu nie ma przyspiewek i zabaw dla gości tylko przemówienia. i wesele trwa tylko jeden dzien. życze udanej zabawy.
lusia jak się czujesz :?:
asiuk mam nadzieję że twoje bakterie poszły sobie. :siu:

ja wczoraj miałam wspaniały wieczor z moim Skarbem :aa: :$%^: . dawno tak nie było. zajrze do Was później jak wróce z zajęć.

Obrazek

[*] 6tc - 9tc prawie listopadowa mama 2010,
[*] 5tc 04-02-2014

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jodynka witaj :cmo: dawno sie "nie widizałyśmy"

halooo BABORY co z pomyśłem na spotkanię się w Wawie w mikołajki????!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asiuk pomysl super tylko data nie ta, przynajmniej dla mnie, bo tego dnia swietuje z moim szczesciem 6 rocznice slubu. Mam nadzieje, ze mi wybaczycie nieobecnosc :)

A teraz uwaga, uwaga znam wyniki meza i sa.... super :D :D :D
"chlopaki" to wrecz ADHSa maja :aa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Bobiczku trzymam kciuki zeby bakterii juz nie bylo!

Tosia
super!!!! fajnie ze u M wszystko gra to teraz trzeba troszke podreperowac Ciebie heh :) bedzie dobrze!

Ania,Jodynka
jedziemy na slub Polakow a wesela typowego nie bedzie tylko przyjecie w domu! bardzo skromne i na kilka osob! wiec jedzenie wlasnej roboty bedzie! mam nadzieje ze przyszla panna mloda jakos sobie poradzi sama :)
Aniu mysle ze powinien Ci wypisac! nie boj sie wynikow ,niby dlaczego mialoby byc cos nie tak? :) dzidzia zdrowa wiec i mama zdrowa :)

ja teraz mam przerwe miedzy zajeciami ale zaraz po jedziemy szybko na zakupy i pakowac sie do domu wiec juz do was dzis nie napisze raczej!
no to zegnam was kochane na kilka dni! wracam w poniedzialek wiec dam znac!
trzymajcie sie i powodzenia we wszystkim :) oby jakies dobre wiadomosci byly :)
papa :papa:

Obrazek
next visit - 29.09

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lomatko Warszawa??????????????????? :shock:

Tosia gratulacje z powodu ADHD:)) :D

Ana nie martw sie sny sa odwrotnoscia:)bedzie dobrze:)

Jodynka staraj sie staraj:)

Tosia no wiem ze czekasz i czekasz i czekasz a mnie jak nie bylo tak nie ma w S...ale dojade obiecuje :lol:

a my jutro zaczynamy staranka mielismy zaczec w piatek ale nie wytrzymamy :D

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki za gratulacje! Tez sie ciesze, bo przynajmniej mamy jasnosc :D

Minie trzymam za slowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny... widze ze humory dopisują.... a ja dziś pierwszy dzień w pracy :evil: po 2 tyg. urlopie... no i od razu zostałam sama....wrrrr jak tu sie nie wsciec...

no ale koniec z marudzeniem... ja dzis odbieram wyniki.... ciekawe ile moj synio ze mnie sciagnal tego dobra.... brzuchal rośnie i rośnie... zaraz konca nie bedzie widac.... jeszcze troche to bedzie najpierw widac brzuch a potem mnie :im:

ciesze sie ze macie dobre nastawinie do tego wszystkiego....przez to i mi sie humor poprawił :wink:

pozdrawiam :jk;:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chyba kamien spadł mi z serca, uffffff

odebralam wyniki i wystraszylam sie glukoza bo wynik wyszedł 120 po dwóch godzinach od obciazenia gluzkoza 75 mg a;e okazalo sie ze norma do 140 po dwóch godzinach wiec jest ok

zadzwonilam tez do kliniki do gdanska czy by mi mój lekarz nie wypelnil zaswiadczenia i rzekomo nie ma problemu, musialam tylko im odeslac ten wniosek z prosba i adresem zwrotnym i po wypelnieniu maja go przesłac więc chyba jest dobrze,

ide dzis na spotkanie z koleznakami z liceum wiec bedzie sie dzialo

jodynka, fajnie ze jestes

buziaki

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witajcie KOCHANE :!: :!: :!:
Czy ktoś może odsłonić słoneczko :!: :?: :!: :?: :!: :?: Bo już mam dosyć tych ponurych dni ...
Dobrze, że Wasze wyniki są ok. Ja niestety, ale dziś nie dałam rady wstać do laboratorium. Postaram się jutro. A wizyte u lekarza mam ... 11 listopada;)
No cóz, do wawy nie dam rady dojechac :( ale pomyslalam, ze jakbysmy sie spotkaly, to chyba nie moglybysmy sie nagadac, prawda :?: :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Efra to prawda :)

ja jestem dzis padnieta ale humor poprawia mi bobikowa nasadka :)))))))

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

oslonka Anu oslonka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja tez nadal skrecam sie ze smiechu!!!

Ciekawe co sie dzis Bobikowi przytrafilo??? :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam
dzis poszlam do pracy na pocztku bylo mi jakos
dziwnie bo niby wszystko po staremu ale jakos tak
inaczej sie czulam.. ale mam tyle zadan ze szybko
przeszly mi zle nastroje. w sumie to dobre rozwiazanie
jak ktos nic nie wie o twoich troskach i gada o.. bzurach :wink:
zreszta ja jestem jedyna kobieta w moim dziale mam 7chlopow
wokol.. a oni maja inne problemy.
fizycznie czuje sie juz dobrze. jeszcze krwawie w sumie to juz 6 dzien bedzie ale tak znosnie i troche mnie biust pobolewa tak ciazowo
no ale hormony musza sie uspokoic wkoncu.
pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ojjj Kobietki, ja nie wiem co robić. od wczoraj plamie, a Duphaston mam brac jeszcze w sobote. Juz sama nie wiem, czy odstawic lek czy brac do konca. Pojawila sie dzis w tych plamieniach domieszka swiezej krwi :( Czemu to tak musi byc :!: :?: Tym razem juz sie tak nie doluje ze w tm miesiacu sie nie powiodlo, ale boje sie ze te plamienia to jakas powazniejsza sprawa. Moze jutro zrobie sobie jeszcze poziom progesteronu przy okazji. U mnie znowu leje. Juz mam dosyc tej pogody.Wsppolczuje mojemu M jak wozi swoich kursantow w nauce jazdy w taka pogode. Ale bym go chciala miec teraz przy sobie.

papatki :sw:

Aniu teraz sie smieje z "nasadki" POZDROWIONKA :aa: :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hello,
no wróciłam z pracy, dzis było troche zajęć, jutro tez dzien zapowiada sie intensywnie ...a u was jak mija popołudnie...widze zde moja nasadka robi furore jak chcecie to Wam załatwie za złotówę :) następnym razem...
ja czekam na tel czy naprawili te gruchoty i kiedy moge przyjsc
ANA ty to masz przeboje z tymi lekarzami i sny !!!!mnie to sie osttsnio nic fajnego nie sniło :( ale widze ze odpoczywasz i wyniki sa ok !!! oby tak dalej
Asiuk ty chcesz zeby do wawy o rany, a co myslicie o tym wrocku byłam osttsnio fajny rynek, jakies noclegi tez mozna poszukac niedaleko ?????
Minie, Budziszyn jest fajny :) mówią tam po łużycku i za cholere nic nie rozumiem., jak mama???
Tośka gdzies polazła??? Stuttgart oooo sie kolezanka przenosi jak Jaś Wedrowniczek,
Ola chyba zaczęłaś juz imprezowac, ja nie mam żadnej bakterii to Asiuk wojował z jakimis :) ale rozumiem pośpiech w pakowaniu i sie pozajączkowało

pozdrawiam caluską resztę
oki tymczasem ide prac i prasowac pappapapap

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bobik to ja sie zapisuje na te oslonke :D
ale tylko z Twoim autografem and made in Poland!!!!

Faktycznie, ze Oli sie cos pomieszalo, ale biedaczka w stresie byla, trzeba wybaczyc :)

Efra zbierz sie do tego lekarza, bo te plamienia to dziwna rzecz...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13516 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220 ... 676  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]