Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:32 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 271  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczynki :)

Neci, ja tez wierze, ze Wam sie uda i z calego serca wam tego zycze.
A co do mojego prawka, to pewnie zejdzie mi gdzies do konca marca, bo jezdze tylko raz w tygodniu, ale zawsze to juz blizej niz dalej :)

Kasia27, no z tej mojej malej to chyba informatyk bedzie... :wink: poki co to kobieta demolka :lol:

Mimi, moze jednak Twoja mama po tym cos zmieni w swoim zyciu :roll: bo szkoda go marnowac :roll:
No a kiedy jaka foteczke wkleisz?

U nas zima odpuscila :lol: wiec dowiezli mi zakupy z tesco :wink: wole sobie nie wyobrazac co by sie tu dzialo jakby ich nawiedzila prawdziwa zima :lol: :lol: :lol: a ponadto nic specjalnego sie nie dzieje :)

No a co z Reszta naszego towarzystwa?????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej Asiu:wink:

ale tu pustki :shock: :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam

ja przez ta prace tak mało bywam,
wracam na 13 do domu , obiad a potem albo z Oliwcia na fizjo albo jakies inne sprawy do załatwienia,

u nas okej ,
zębów nadal brak ,
noce nieprzespane
w pracy juz luzik w tym sensie ze sie przyzwyczaiłam i pamiec juz całkiem wrocila , ale niestey jest zapiernicz.

tesciowa juz mniej wkurza - widac sie przyzwyczaiłam :lol:

ja jestem tak zmeczona ze dziś powiedziałąm ze jestem synem wędkarza zamiast córką :shock: :shock:

a co u was ??????

jakies niusy ???????????????

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejjjjj

Neci, faktycznie pustawo u nas :roll: :roll: :roll:

Kasia, zapracowana z Ciebie kobietka, ale dobrze, ze sie juz w pracy wprawilas :roll: a tesciowa widac tez da sie oswoic :wink:

Mloda mnie dzis tak wkurzala, ze normalnie nic tylko wyjsc z siebie i stanac obok :roll: moja cierpliwosc wystawiana jest na duuuuzzzaaaa próbe :) albo ona sie robi coraz gorsza albo mi juz nerwy siadaja :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

sorki dziewczyny ze nie odpisze kazdej z osobna, ale jakos tak mam w pracy ze nie mam kiedy zajrzec na neta, a w domu nadal nie mamy sprawnego komputera (chyba nie bedziemy starego naprawiac tylko laptopa kupimy - jak bedzie kasa ;))

Wi ma 4 zeby, ale nadal sie slini i wszystko pcha do buzi, no i gryzie mnie namietnie - najchetniej palce wiec podejrzewam ze znow beda jakies zeby, cos w nocy poplakuje (podejrzewam zew to przez to ze zaczelam jesc po jogurcie dziennie - odstawie na pare dni i zobacze czy bedzie poprawa) a ogolnie jest dobrze, wczoraj przez jakies 10 s stal sam bez trzymania :)

ucalowania dziewczynki, czas brac sie za prace

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anika witaj :wink:
Kasiu ty nasza kobieto pracująca :wink:
Asiulek napewno mała robi sie coraz bardziej żywa i dlatego wydaje ci się że nerwy ci siadają :wink:

Mimi,Mala,Kasia27 ??gdzie jesteście??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

alez sie wkkkkkkkkkkkur........... w pracy,
zapiepsz ,
3 pielegniary chore no przesada zostałaysmy we 2 na dyzuze,
nie sikalam, nie piłam ,nie jadłam ,
jedna pacjentka sie drze że ja boli , 2 ze jej kapie z kroplowki , 3 ze jej wylazła igła z zyły ,
lekarka ze trza zrobic ekg , ze załatwic transport bo jest tomograf do zrobienia na szybko ,przyjecie za przyjęciem ,
tu cie wołaja tu dzwoni telefon tu dzwonek na sali - wariatkowo.

a na koniec jeszcze opierd... od lekarki zebrałam bo nie zauwazyłam ze jakas co miała zmiane przede mną podłaczyła nie ta kroplowke - :shock:
jutro pewno poprawka opierdla od oddziałowej bo dzis jej nie było :evil:
ale jak tu wszystko ogarnąc jak co 10 minut cie ktos woła

Nocki nie przespane , młoda nadał bezzębna.

anikia - gratki dla Wi ze samodzielna probe stania
asia - meliska dla was obu wskazana
neci- a u ciebie co
mala- jak bebe
mimi- jaktam kopniaczki
kaska - to kiedy test bo zginełam?????

5 cykl po 5 mies.przerwie ,ostanie staranka 14 cykli .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczyny!!!
jestem,ale nie mam dzisiaj glowy do pisania zbytnio,maz mial o 14 zabieg usuniecia polipow,no i jeszcze sie nie odezwal,siedze jak na szpilkach,zastanawiam sie czy nie zadzwonic do szpitala....
Kasiu ładna tempka,moze jednak....

Kasia 77n wspolczuje ci,mialas ciezki dzionek dzisiaj...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu współczuje ci takiej nocki
a z tą kroplówką to faktycznie :roll: :shock: jak można podłączyć nie tą kroplówkę :shock: :shock:

u mnie bez zmian :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej kochane ja tak krotko...od wczoraj plamienie brunatne jasne ktore poprzedzily ostre kucia z lewej strony brzucha, nadal biore luteine bo mam zmienione by brac do terminu @ wiec dziwie sie ze plamie :( brzuch nie boli temp wysoko nawt dzis wyzsza niz zawsze...niewiem co sie dzieje jak nie dostane do piatku @ to wtedy test, jak za duzo chodze wtedy plamie jak odpoczywam nie ma plamienia...no ale nastawilam sie juz na @

buziaki i pozdrawiam....

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasiu ja brałam luteine od 16dc do samej @
nie odstawiałam lutki tylko brałam dopóki @ sie nie pojawiła dopiero wtedy przerwa
być może twoje plamienie jest implantacyjnm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Neci powiedz mi kochana czy normlanie ci sie @ pokazal tzn krew przy luteinie??? bo niewiem juz co myslec :( :?

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

tak Kasiu normalna @ jak zawsze bez plamień

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja to chyba nigdy sie tych plamien cholerka nie pozbede :( no ale skor mowisz ze powinna tak czy tak przyjsc @ to zobaczymy jak narazie biore luteine i czekam...tymbardziej ze lekarz mnie uprzedzil ze bed emusial ja brac nawet w ciazy wlasnie przez te plamienia przed @

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaska a czy mialas robione badania przed zastosowaniem luteiny? sorry ale nie pamietam czy pisalas czy nie. bo mi lekarz luteine, a pozniej duphaston na "ladne oczy" przepisal i to nie pomoglo. a biorac luteine przez 10 dni w okolo 6 dniu dostawalam normalnego @ :?

Kasia to ci dopiero daja w kosc w pracy,zero litosci widze! duzo sily ci teraz trzeba!

Asienka i jak maz? wszycho dobrze?

Anikia gratuluje 4 zabkow i slinienia :wink: pytanie techniczne:karmisz jeszcze cycem?mimo 4 zeboli?cholera to nie boli???

Asiulekh czyzby maly zlosliwiec ci rosnie?powodzenia w walce z nerwowoscia!

a u mnie jakos tak nic ciekawego. matka dzis ze szpitala wyszla. dzwonilam do niej i od razu ona mi narzeka ile na leki wydala i ze kasy nie ma-w domysle-magda,wyslij! wiec udalam ze nie moge gadac i sie wylaczylam. no i jak juz nie ma ludzi wokol niej to inaczej ze mna gada. w szpitalu grzeczna i milutka byla,a dzis w domu juz pazurki pokazuje.rece opadaja...
ale dosc o tym
ruchy czuje,ale nie zeby regularnie.i dosyc rzadko. chyba leniwca mam w brzuchu :wink: ostatnio porzadnie mnie skopal dwa dni temu wieczorem,ale jak M zawolalam to ucichl od razu,hihihi :lol:

no i tez od dwoch dni tak mnie pochwa w srodku boli ze szok! kluje,ciagnie,normalnie masakra. nawet z poruszaniem sie w pracy mam problem.a wieczorem,po pracy bol jak reka odjac :? :? :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasia27, jeszcze nic straconego, poczekaj cierpliwie do terminu @ i wtedy zobaczymy, nadal trzymam kciukasy :)

Kasia, oj ciezki dzien mialas :roll: niezly mlynek, a przeciez czlowiek nie moze byc w paru miejscach naraz i robic pare rzeczy w tym samym czasie, tyle, ze z reguly przelozeni jakos tego nie rozumieja :roll: glowa do gory :!: :!: :!:

Mimi, odpoczywaj kochana, mam nadzieje, ze bol minie :roll: A co do dzidzi, to moze trafi Ci sie spokojny bobasek :)

Anikia, brawa dla Wi :!: :!: :!:

Asienka, mam nadzieje, ze z mezem ok :)

Neci, ta moja mala jest czasami zbyt ruchliwa... :wink:

A ja dzis cala obolala jestem, @ mnie nawiedzila wiec brzuchol i krzyz daja mi sie we znaki :roll: a myslalam, ze po urodzeniu dziecka nie beda juz takie bolesne a tu jak bolalo za mlodych lat, tak boli i nadal :wink:

Buziole dla wszystkich :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mimi no niestety badan mi nie robil tylko jak mu powiedzialam co i jak wiec postawil dioagnoze ze to za malo hormonu w drugiej fazie bo ja juz tydzien przed @ plamilam i nie mowi luteina mi pomogla bo plamienia dostawalm dwa dni przed, no i zawsze bylo tak ze bralam odstawialam dwa dni czysto i dwa dni plamien i @ dlatego teraz sie dziwie ze podczas luteiny plamiec zaczelam :shock: a to 6cykl z nia temp nadal wysoko i czekam....
fajnie ze czujesz juz bardziej intensywnie ruchy maluszka :) a co do mamy to coz rozni sa ludzie tobie nie wolno sie denerwowac kochana! choc wiem ze ciezko ci sciskam mocno :)

Kasiu ja bym sie nie nadawala na pielegniarke te wszystkie marudy szpitalne by mnie wkurzaly hihihi podziwiam cie :)

Neci jak nastroj kochana :)

Asienko co u ciebie?? cos ostatnio cichutka jestes...

Asiulek taki nasz urok z ta @ mi sie tez nic nie zmienilo po porodzie nadal cierpienie w pierwszym dwoch dniach, jedynie jak bralam tabl anty to mialam spokoj ale teraz tez pierwszy dzien to koszmar tylko zemoje @ po luteinie sa bardzo krotkie i skape...

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewuszki
nie odzywam sie bo tak jakos mamy sporo na glowie ostatnio i nie mam weny do pisania...
Mimi,widze ze z mama podobna sytuacja jak u mnie,jak nic nie potrzebuje to nawet nie zadzwonia a jak kasy brak to znaja num tel,super ze dzidzi sie wierci,zazdroszcze ale tak pozytywnie :lol: :wink:
a mezus po operacji nie czuje sie najlepiej ,za chwilke pojade do niego tylko czekam jak sie obudzi,wczoraj mu bylo niedobrze i krecilo mu sie w glowie,ale tak sie dzieje po ogolnej narkozie
Kasiu u mnie sie okazało ze mam troche zbyt niski progesteron w stosunku do estradiolu,dostalam anty na 3 mies no i potem odstawiamy i do robyty :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Asienko trzymam mocno kciukasy by ta kuracja anty pomogla i zobaczysz raz dwa zleci ten czas i juz beda staranka :) zdrowka dla meza :)

Obrazek

Czekamy na cud...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Autor posta nr 6.000.000
Awatar użytkownika

Kasia ale mialas dyzur porabany tylko wspolczuc, na jakim etapie jest Oliwia

Asienka duzo zdrowka dla meza, niech szybko wraca do domu

Kaska skoro plamisz jak sie meczysz to moze rzeczywiscie cos sie rodzi ;) trzymam kciukasy

Mimi mozesz miec spokojnego dzieciaczka, przykro mi z powodu sytuacji z mama, karmie piersia, nie jest zle, jesli Wi jest glodny to ssie tak jak byl bezzebny, a jak nie chce jesc to przygryza - jakby wbijal igielki

Asia z suwaczka widze ze Klusia ma mnostwo zebow, a co potrafi,
kurcze ja jeszcze nie mialam @ - we wtorek pojde gina

Wi znow sie slini, wczoraj 1 raz myl zabki pasta, odkryl krolika w klatce i niezdrowo sie nim interesuje, musze cos wymyslec zeby nie zrobil sobie krzywdy

Aniołek XII.2011

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5419 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 271  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]