Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:28 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 964  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.
Awatar użytkownika

No właśnie zrobiłam dzisiaj i jedna krecha, a teraz żałuję, że nie poczekałam do jutra :( Może polecę rano przed siusianiem do apteki, bo blisko mam :D A teraz oglądamy mecz z Z., a później przyjaciółka moja ma wpaść z chłopakiem :D Mi często owulka się przesuwała, a tak jak pisałam w tym cyklu prawie w ogóle nie było przytulasków...Ale ostatni był nie więcej niż 14 dni temu...I tak sobie myślę, że może wtedy akurat była owulka i test powinnam zrobić za kilka dni rano...Nie, ja już sama nie wiem co pisze :shock: Założyłam ten temat, żeby Wam pomóc(i sobie w sumie też) i innym staraczkom, a tymczasem sama potrzebuje, żeby mnie ktoś na ziemię sprowadził :roll: :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulinka12345a jednak nie wytrzymalas? :) szkoda ze od razu dwoch nie kupilas :? ja bym na pewno nie dala rady przed siusianiem skoczyc do apteki! zawsze budze sie okolo 6 i lece do kibelka. A potem wracam spac :) n o a poza tym najblizsza apteke mam ok 15 km od domu :)

I glowa do gory paulinka! po to jest to forum, zeby gadac wlasnie o wszystkim, dzielic wlos na czworo, wspierac sie, zalic, cieszyc itd itd!! :D

Mnie np. od wczoraj czy przedwczoraj ciagnie brzuch tak jak na okres mimo ze mam jeszcze jakis tydzien... I staram sie jak moge nie dopuszczac do siebie jeszcze mysli o ciazy, bo wiem ze jak zaczne, to zaraz bede sie nakrecac, doszukiwac itd A poki nie mysle o tym za duzo, to jest luzik.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paula moze niskie jest b hcg i dlatego jest 1 krecha, poczekajmy jeszcze.

Powiem Wam, że ze mna jest cos dziwnego. Pojde w nast tyg do ginka to sie dowiem o co biega. Przed Wigilia, czyli juz ponad miesiac zaczal bolec mnie brzuch. Bol mam do dzis. Raz bardziej go czuje, raz mam jakies skurcze :roll: Widze po spodniach ze przytylam w doopie, brzuch tez mam ciut wiekszy a wieczorem wyglada jakbym byla w 5 miesiacu :wink: Ciaze wykluczam, bo od ostatniego bzyku (5grudzien)mialam juz 2 miesiaczki(17grudzien i 13 styczen). Ale jest to dziwne jak dla mnie. Czyzby to miesniak dawal takie objawy? Mam miesniaka umieszczonego poza macica. No nic pojde do gina i zobacze co sie dzieje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja tam siusiam dopiero godzinę po wstaniu, więc problemu nie będzie :wink:

Bona, ja tak miałam po ziółkach przez kilka dni, ale nie zniechęciło mnie to :D Ja po ziółkach zaczęłam tak wszystko jeść na potęgę, że normalnie szok :shock: Chociaż nie narzekałam, bo jak przy wzroście prawie 170cm waży się 47kg, to każdy kilogram więcej dla mnie jest jak na wagę złota :D Ja ogólnie nigdy sie nie odchudzałam, ani nic z tych rzeczy, ale mam tak szybką i płynną przemianę materii, że za żadne skarby przytyć nie mogłam, a teraz już 3 kilo na + :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paula witaj w klubie wysokich szkieletow. Ja nigdy sie nie odchudzalam bo nie mialam z czego. Mam ok 175 i ostatnio wazylam 56, teraz z tym bebechem nie wiem ile bedzie. Przemiane materii mam idealna.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurdę ale jesteście szczupłe a mi cała rodzina powtarza schudłaś i wyglądasz jak śmierć
a mam 155 i ważę ok 50kg to teraz to ja się grubo czuję
:shock:

Paulinka to po tych ziółkach się ma taki apetyt? ja się boję jojo , przechodziłam je 2008 roku odchudzałam się spadałam z wagi 6 kg potem rzuciłam się na jedzenie i 12 kg przytyłam a potem coś mi się stało z żołądkiem i znowu schudłam ponad 12 teraz powoli nabieram wagi i chciałabym mieć tak jak jest, nie za chudo nie za grubo

trzymam kciuki za pozytywny teściki dziewczynki

ja czekam na @ bo chcę do gina na cytologię i od razu wypytam o ziółka - ale czas mi sie dłuży
:evil:

miłej nocki

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczynki w niedziele :)

Paulinka, jak sytuacja u Ciebie? Robilas dzis rano tescik? :)

U mnie 21 dc, sluzu dosc duzo i rano jak wstalam zauwazylam na bieliznie, ze takie plamki sluzowe jasno brazowe, nie biale jak zwykle. Takie plamienie mam zawsze ale na kilka godzin przed @ i z czasem wlasnie przeradza sie w @. Ale do @ mam jeszcze minimum 3 dni...mam nadzieje, ze nie przylezie tak wczesnie. To znaczy mam nadzieje, ze w ogole nie przylezie :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam w niedzielny poranek.
Dopiero wstalam wiec to rano dla mnie :lol:

Paula jak tescik, zrobiony???????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Hey:)

Justynko---Ja miałam taki apetyt przez około 10 dni i mi minęło...Mój Z. na przykład zaczął po nich częściej odwiedzać kibelek, ale też Mu już mija...Niektórzy na początku mają jakieś "skutki uboczne", co nie jest groźne :D Mogą to być mdłości, bóle brzucha, czasem bóle mięśni, wzmożony apetyt, lub jego brak itd. Ale to wszystko mija, po jakimś tygodniu, maksymalnie dwóch :D A kiedy powinnaś mieć @?

Ania---Testu nie robiłam, bo wczoraj zamówiliśmy z Z. na allegro testy owulacyjne 20szt.+5 ciążowych gratis :D Mają dojść we wtorek, więc jak nie przyjdzie @ to w środę jeszcze testuję, jak jedna krecha to już gin...
Te plamki przed @ mogą oznaczać zagnieżdżenie się zarodka :D Jeśli nigdy nie miałaś takich kilka dni przed @, to jest to dobry znak :) I do tego ten śluz :D Trzymam kciuki!!!

Bona---Tak jak napisałam Ani, tescik nie zrobiony :? Ale tempka 37,2 rano :D

Ja tez niedawno wstałam :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paulinka trzymam mocniutko kciuki, moze za pare dni sie okaze ze bede e-ciocia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulinka @ powinnam mieć jakoś do 5-6 lutego dziś 29 dc , a cykle mam 32 dni lub czasem więcej lub mniej różnie to bywa ostatnio własnie przez te moje skoki wagi.

ja bez ziółek mam takie skutki uboczne he he
jeszcze jutro ostatnia dawka leków i moja wątroba odpocznie , zobaczymy czy się poprawi mój stan. na dzień dzisiejszy nie wymiotuje mogę rano zjesć ale nie moge tłusto nic i żadnych czipsów, czekolad itp. bo zaraz ciężko w żołądku i gniecie mnie :evil:
teraz rano mnie goni do toalety z bulem brzucha jak na biegunkę i tak w ciągu dnia z 2-3 razy chyba po lekach tak mi się dzieje bo nigdy nie goniło mnie do toalety tak często.
za miesiąc zrobię gastroskopię i sie okaże czy te bakterie sobie poszły i czy przypadkiem nie mam innych niespodzianek w żołądku.

trzymam kciuki za pozytywny teścik :)

_a_n_i_a_ pachnie mi fasolką u ciebie , te plamienie to tak jak Paulinka pisała może oznaczać zagnieżdżanie się.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Już postanowione:)Jutro idę na betę, bo dobija mnie ta niepewność :twisted:

Justynka---Trzymam kciuki, aby wszystkie badania wyszły Ci ok i żebyś razem z nami zaczęła pić ziółka :D

Ania---Kciuki zaciśnięte :D :D :D

Bona---Byłoby super :D Ale staram się nie myśleć o tym...Tylko strasznie to trudne :? :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiem ze ciezko jest o tym nie myslec

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulinka12345, Justyna134 dzieki dziewczyny ale staram sie zachowac zimna krew i nie myslec za bardzo o tym. Fakt, ze raczej wczesniej nie mialam takich plamien ale to byly doslownie takie dwa kapniecia i potem juz sluz wrocil do normy. A co do ilosci to zawsze mam go dosc duzo w drugiej fazie cyklu. Takze poki co zachowuje spokoj i nie wzbudzam w sobie zyt duzych nadziei :) tak dla zdrowia psychicznego :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to ja czekam na Wasze II krechy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Bona---A my czekamy na Twoje :D

Ania---Dobrze, że podchodzisz do tego na spokojnie :) Ale te plamienie naprawdę dobrze rokuje, tym bardziej, że było go mało :D Kciuki cały czas zaciśnięte :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tyle razy juz sie zawiodlam i tyle razy plakalam, jak dostalam @ ze teraz staram sie zdystansowac tak bardzo jak sie da :roll: Tym bardziej, ze zero zmiany w piersiach i innych "objawow" .

Bona, paulinka a Wy jak dlugo sie staracie o dzidzie? Moze juz wczesniej pisalyscie ale jakos mi umknelo...;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja z 2,5 roku, jakos tak bedzie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

_a_n_i_a_ wszystko potrafi zaskoczyć a objawów nie musi być , trzymamy kciuki a ty się dystansuj żeby głowy nie stracić

Paulinka czekamy z niecierpliwością obyś już nie musiała pić ziółek :D

Bona to długo już się starasz :-{: a robiliście jakieś badania ? albo mięśniak może przeszkadza mimo że jest poza macicą ?

a ja przed chwilą @ dostałam he he i teraz musze się spieszyć i załatwiać wizyty żeby kilka dni po niej już mieć z głowy badania , trzymajcie kciuki żeby udało mi się szybko to przejść. i już wiedzieć czy coś ze mną nie tak czy to kwestia nabrania sił i witamin

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no wlasnie tego miesniaka konsultowalam i otrzymalam opinie ze on nie jest temu winny ze nie udaje sie nam. W 2007 poronilam w ok 8 tyg , w 2008 gdyby nie wizyta u gina nawet bym nie wiedziala ze bylam w ciazy ale doszlo do poronienia. Pojde teraz do gina, zobacze co mi poradzi

Justa juz trzymam kciuki i nie puszczam :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 964  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]