Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:36 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1707, 1708, 1709, 1710, 1711, 1712, 1713 ... 1870  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękuje Wam Kochane za słowa wsparcia...
asikkk brzuszek piękny! :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka :D
asiki, bąbolinka dzięki za podkarmianie :wink:
julia1, Pragnienie trzymam kciukaski :wink:
Karolinko wszystkiego dobrego dla Ciebie
a mnie tak dzisiaj na rozmyślanie wzięło i powiem wam jedno, jak ja bym chciała wiedzieć, co mi jest, co jest przyczyną i ją leczyć? a tak każdy lekarz mówi, że jest wszystko okey,a tu guzik jest dobrze, gdzie jest przyczyna :?:
żegnam się dzisiaj z wami, bo dzisiaj smutas jestem :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maruszka,nie smuć się,zobaczysz ze wszystko będzie dobrze.
Ja czekałam 2 lata żeby dowiedzieć się co mi jest,dopiero druga strata spowodowała że ktoś zajął się mną lepiej niż dotąd,ale najważniejsze że już wiem i zobaczysz że u Ciebie też wszystko wyjdzie na prostą...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maruszka a może czas zmienić lekarza poczytaj sobie opinie o ginekologach i wybierz najlepszego, może wkońcu coś zdiagnozuje, nie masz nic do stracenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja ostatnio przesadnie myśle o dzidziusiu i chce wszystko szybko laparo zeby juz było piękna wulka i w końcu 2 kreski na tescie.Przeciez to tak niewiele....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny
byłam dzis u gin i od nowa dostałam clo jakieś globulki,bromergon i luteinę oraz clo dla męża

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Maruszka głowa do góry! :-{:

Wczoraj odstawiony dupek, dziś mam już potworne bóle więc pewnie jutro już @... W sumie tego się spodziwałam ale i tak mi przykro :(

Ech czasami to mam taką myśl, że trzeba naprawdę nie chcieć tego dziecka... Wczoraj usłyszałam dwie 'radosne' nowiny. Jedna o kobiecie, która będzie miała 4 dziecko z wpadki (każde z innym) i zastanawia się nad jego oddaniem a druga o znajomym, który chyba zapłodnił jakąś małolatę a dzieci ani nie chcą mieć, ani ich na nie stać, ani się na rodziców nie nadają.

Ale mnie bolą jajniki i plecy :/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pragnienie głowa do góry, jeżeli @ przyjdzie to zaczniesz nowy cykl starań, może tym razem owocny. Jeśli natomiast chodzi o te " dobre wiadomości" to mi też to działa na nerwy, zwłaszcza jak ktoś mówi, że najłatwiej jest się postarać o dziecko, dobrze że oni nie mieli z tym problemów, albo starsze dewoty, które mówią , że bezpłodność to kara od Boga za niemoralne prowadzenie, i łykanie tabletek antykoncepcyjnych

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie!Dziś pogoda juz nie taka ładna a szkoda bo jak słonko świeci to i wszystko się chce.
U mnie jakieś cuda 14dc i mam śluz raz płodny raz niepłodny o co tu chodzi?Owulki raczej nie było i chyba juz nie bedzie bo nic nie czuje.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny.Pewnie co niektore mnie pamietaja :wink: W sobote mam termin porodu chociaz na razie wszystko szczelnie zamkniete.Trzymajcie kciuki,ja za WAS tez trzymam :D
POZDRAWIAM i przesylam fluidki :jee: :jee: :jee: :jee: :jee: :puk:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

caro oczywiście, że cię pamiętamy, trzymam mocno kciuki za szybki i łatwy poród i żeby jagódka była zdrowa, wklej potem do nas zdjęcia swojej córeczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I znowu mnie troszkę nie było a tu tyle napisane :)

Caro jasne, że pamiętam jeszcze z Clo :)

Idka, Martinka to naturalne wasze myślenie. Ja do pewnego czasu też myślałam obsesyjnie ale mi przeszło. Nie oglądam śluzu, nie mierzę dni cyklu może jakbym odpuściła. Ogólnie cały cykl nie myślę o dzidzi ale jak się zbliża @ to jak najbardziej......no ale takie życie.

Ja też myślę, że los nas doświadcza i jak na moje również nie za długie bo 27letnie życie też przeszłam o dużo za dużo ale pamiętajmy najważniejsze to się nie poddawać.

Obrazek

I tak będzie kiedyś dobrze musimy w to wierzyć!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hejka
caro54 oczywiście, że pamiętamy :wink: kciukaski za łatwy poród

a ja mam małą depreskę,więc nie będę was zanudzać :( po prostu odechciewa mi się powoli wszystkiego, smutne to jest, ale prawdziwe
pozdrowionka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Caro kochana:******jeju to juz :shock: ale ten czas leci.No to czekamy na zdjęcia córeczki a ja trzymam mocno za was kciuki zeby wszystko poszło po myśli.całuje was.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

caro :shock: jejku to już na dniach będziesz mamusią :!: :!: :D trzymamy wszystkie kciuki i potem z niecierpliwościączekamy na relację i zdjęcia :sss:

maruszka słoneczko nie załamuj się :!: :-{: w końcu się uda.... nie poddawaj się :!: :!: :!: bo będzie lanie od nas :bum:

martinka ja miałam podobnie - jak już wiedziałam, że na bank mammieć laparo to zjednej strony bałam się jak nie wiem, a z drugiej to się doczekać nie mogę, bo wierzę, że ona mi pomoże :roll: tak więc trzymam kciuki i mam nadzieję, że niedługo dołączymy do grona przyszłych mamusiek po laparo :D

pragnienie. niestety takie jest zycie niesprawiedliwe....jest tyle ludzi, którzynie doceniają tego daru, jakim jest maleństwo :( aż mnie wkurza to wszystko :evil: ale nie przejmuję się gadaniem starszych ludzi,bo to co gadają niektóryz to głupota. No bo skoro to kara za tabletki czy nie wiem co oni tam wymyślą, to dlaczego tyle maluszków choruje śmiertelnie??za co one są karane???wkurza mnie więc takie gadanie :evil: :bum:
dlatego nie przejmujcie się takimi ludźmi. Ja wierzę, choć często jest mi ciężko z tym, że Bóg mnie doświadcza tak, żebym była silniejsza, żebym kochała bardziej niż taka co ma dziecko któreś z kolei i zastanawia się co z nim zrobić!! czekam sobie cierpliwie i wierzę, że nadejdzie dzień, w którym przytulę nasze maleństwo...dlatego dziewczynki nie poddajemy się, nie załamujemy tylko walczymy dalej :sss:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maruszka głowa do góry musimy byc silne i walczyc a ni rozmyślać,bo to wiadomo do czego prowadzi.
Idka a Ty który cykl po laparo jestes :?:
Ja dzis byłam na badaniu prolaktyny bo gin kazał zastanawiam sie teraz czy dobrze wyjdzie bo napiłam sie o 5 herbatki troche a o 8 miałam pobierana krew a miałam isc naczczo.No zobaczymy ostatnio kawe wypiłam i wyszło bardzo dobre.
Piękna pogoda niech juz zawsze tak bedzie słonecznie juz mam dosc zimy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczynym, co to za ponure myśli???!!!! Bo Was przywrócę do poziomu, he he :bum:
ku pokrzepieniu serc- moja siostra zaciążyla po dwóch latach staran. Niektóre z nas tak mają, ze nie zachodzą od samego dotknięcia, a innym juz to wystarczy :wink: takimi nas obdarzyła natura, musimy byc cierpliwe. Ja do tej pory nie wierze, ze mi udało :wink: pamietam doskonale ze mialam takie same mysli jak Wy, mi sie po prostu pofarciło i Wam sie tez pofarci!!! Rezba w to wierzyć!

a to dla Was zeby pomóc szczesciu!!! :jee: :jee: :jee: :jee: :jee: :jee:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Do mnie dzisiaj przyszła @, więc nadzieję na maleństwo muszę w tym miesiącu zakopać pod ziemię

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Julia głowa do gory do mnie też dziś

@ przyszła :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Juleczko przykro mi :-{: ale nie trąc wiary - w następnym cyklu się uda :!: :D

asik widzisz musisz nieraz nas pokrzyczeć, jak bedziemy tracić nadzieje - nie możemy się załamywać :!: :!:

martinka ja po laparo jestem dwa tygodnie, dokładnie dzisiaj mija dwa :D tak więcw sumie niedawno :wink: coś mnie jajniki pobolewać zaczęły, bardziej lewy, więc albo owulka albo @ bo po lapro to róznie może być :) prawidłowo w sobotę powinna być @ ale czytałam, że cykl może się pomieszać po laparo, więc sobie cierpliwie czekam, a w między czasie staranka - a nuż się uda :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 37388 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1707, 1708, 1709, 1710, 1711, 1712, 1713 ... 1870  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]