Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:27 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 964  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

ciezko trafic na dobrego ginia. W ubieglym roku zaliczylam 3ginkow, 2 babki i 1 facet. Chyba tylko on jest konkret. Musze go odwiedzic w zwiazku z moim miesniakiem, zobacze czy rosnie czy sobie siedzi niegroznie. Wg ginka ten miesniak nie stanowi problemu w zajsciu i donoszeniu ciazy bo jest poza macica.

Zapisalam sobie skladniki nr 3, jak gdzies znajde sklep z ziolkami to od razu zrobie zaopatrzenie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bona , masz rację ciężko trafić , ale mój już chyba za stary i nie bardzo się zna na leczeniu takich problemów z zajściem w ciąże.
ale skoro taki stary to może go jakoś przerobie żeby na badania skierowanie wypisał bo zawsze to dodatkowy grosz w kieszeni.

czekam na jakies efekty u Was i jak na razie będę się czaić aż lekarz da zgodę że mogę pić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja już po pracy:D Nareszcie w domku:)
Justynka---Nie ma za co, jestesmy po to, żeby sobie pomagać, w końcu mamy wspólny problem :?
Ale naprawdę powiem Wam, że odkąd piję te ziola jestem tak optymistycznie nastawiona jak nigdy:D Zawsze przy każdej @ był płacz, nerwówka itd. A teraz czekam spokojnie aż przyjdzie, bo już chcę nowy cykl :lol:

Bona---Czyli mogę wpisać Cię już na listę trójeczek :wink: ?

A co do lekarzy to brak słów, co jeden to lepszy:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paulinka oficjalnie ogłaszam, że od nowego cyklu lecę na 3, czyli za jakies 2 tygodnie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WiTAJCIE!Ja pilam mieszanke ojca Klimuszki nr1 w zeszlym roku i skonczylam to picie w sierpniu.W listopadzie zaszlam w ciaze.Bez brania zadnych lekow przedtem i po 2 latach staran a do tego po opiniach lekarzy ,ze praktycznie nie mam szans na dziecko.
Nie wiem czy to ziola czy dar natury ale wczoraj widzialm mojego zilowego ludka na usg.To 11 tydzien ciazy.Trzymam za Was kciuki!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

eevvaarzym---Dziękujemy:) Nam też sie uda wszystkim i to niedługo:) Tam na górze nasze Kruszynki już czekają, żeby szybciutko wskoczyć do brzuszka:D A Tobie serdecznie gratuluję i dbaj o Was:D

Bona---Ok, to wpisuję Cię na listę:) A gdzie reszta naszych dziewczynek? Fajnie, że jest nas z każdym dniem więcej:) Kurczę, dlaczego nie mogę zmienić tego posta gdzie jest lista naszych ziołopijek??Może któraś z Was wie, jak zrobić tak, żeby zawsze można było kogoś dopisać?

Miłego dnia Kochane:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulinka chyba nie możesz edytować jak już ktoś napisał pod twoim postem. moderatorki się zapytaj czy da radę.

eevvaarzym to ziółka podziałały i dobre nastawienie Gratuluję :)
Dbajcie o siebie

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paulinka chyba juz nie poprawisz listy na 1 stronie. Mozesz tylko wkleic nowa liste, ale pojawi sie juz na kolejnych stronkach. Tak jak Justyna napisala, nie da sie edytowac jesli ktos napisal juz cos pod Twoim postem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ehh...Szkoda :? Jak wrócę do domku po pracy to zrobię nową, bo naszą Bonę trzeba szybciutko dopisać :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tra trza :D juz Wam nie ucieknę :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Bona---Jutro Z. ma mi pomóc zrobić tabelkę w Worldzie i będzie ok :D

Ja miałam ciężki dzień i jeszcze cięższą rozmowę z Z. :( Do jutra i dobranoc:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Gdzie się podziewacie Dziewuszki???

Ja właśnie napisałam do Moderatorki, czy nie da rady jednak jakoś tak zrobić, żeby tego posta można było zmieniać... Bo ta tabelka to chyba kiepski pomysł, a znowu przepisywać to za każdym razem... :?

Miłego dnia:*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej hej :)
Ja sie melduje!
Ziolka pije regularnie 3 razy dziennie i za okolo 7 dni mam termin @. Zobaczymy co bedzie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Hey Aniu:)
Ja ziółka też pije regularnie a @ spóźnia mi się od zeszłego czwartku, czyli już 10 dni...W środę rano testowałam i jedna krecha...Temperatury nie mierzę przez cały cykl, tylko zawsze jak mi się @ zaczyna spóźniać...I tak też zaczęłam mierzyć przez ostatnie 3 dni.U mnie zawsze wysoka tempka to 0d 36,9 do 37,2, a niska zawsze 36,5...A więc pierwszego dnia jak zmierzyłam to była 36,8-więc ani niska, ani wysoka :? Następnego dnia(wczoraj) 37,1...dzisiaj 36,9...Już nic nie rozumiem...Do tego mam biały, klejący, ale nie ciągnący się, nie przeźroczysty śluz...Tylko ten śluz jest tam w środku i jak napnę mięśnie to wypływa, albo przy jakimś wysiłku...Więc jestem tak skołowana, że już nic nie wiem:( Tylko, że ja ziółka zaczęłam pić od połowy cyklu, więc to może być powodem spóźnienie, chociaż nie sądzę, żeby miało wpływ na temperaturkę :shock:
A za Ciebie mocno trzymam kciuki :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paula pijesz 3???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulinka12345 pisze:
Tylko, że ja ziółka zaczęłam pić od połowy cyklu, więc to może być powodem spóźnienie, chociaż nie sądzę, żeby miało wpływ na temperaturkę :shock:

ja tez nie pilam od poczatku cyklu, tylko od jakiegos 9 dnia, tylko tak jak napisalam wyzej - jeszcze mam kilka dni do @ wiec staram sie nie nakrecac!

Ale Tu Ciebie skoro @ juz tak dlugo sie spoznia, to moze jednak jest fasolinka? czytalam na forum historie wielu dziewczyn, ktorym testy dlugo wychodzily negatywne, a byly juz w ciazy! Myslalas o badaniu krwi? :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mi test z II krechami wyszedl kiedys po 40dc. Niestety poronilam wtedy w 8 chyba tygodniu. Wiec Paula rob test a my trzymamy kciuki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Tak, ja i mój Z. pijemy trójeczkę:)
A myślicie, że test zrobić dzisiaj popołudniu, czy wstrzymać się do rana:)Bo już doczekać się nie mogę, tym bardziej, że rano już do apteki poleciałam:)
Test z krwi zrobie jakoś w połowie tygodnia, jak @ nie będzie a tempka nadal będzie wysoka :?
Dziewczynki, już pisałam do Moderatorki, wieczorem ma mi pomóc ze zrobieniem tej tabelki, po napisała, że to w galerii trzeba, czy jakoś tak :wink: Wieczorem ma mi Aprilka napisać co i jak:)
A ja chodzę dzisiaj jakaś wypompowana...Nic mi się nie chce, dobrze, że wolne chociaż mam :D I cały dzień słodkie mi się chce jeść, ale u mnie to normalka:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Paula wytrzymaj do rana. Bedzie wiarygodniej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulinka12345 pisze:
A myślicie, że test zrobić dzisiaj popołudniu, czy wstrzymać się do rana:)Bo już doczekać się nie mogę, tym bardziej, że rano już do apteki poleciałam:)

szkoda ze nie kupilas dwoch :) moglabys zrobic i teraz i rano hihi
a tak na powaznie, to tak: pisza, ze po terminie @ w zasadzie test mozna robic o kazdej porze dnia i powinien wyjsc wiarygodny. Ale skoro juz tyle wytrzymalas, to zaczekaj lepiej do jutra rana :) Jak zrobisz dzis to jutro rano bedziesz zalowac ze juz zuzylas :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 964  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]