hej dziewczyny!!
jejku jak mnie tu dawno nie bylo..... kupe lat

ja was wszystkie pamietam, jak mozna by bylo zapomniec tak zgrana ekipe na forum....
Lusi@ Gratulacje! widze ze sprobowaliscie po raz kolejny

i dobrze! duzo zdrowka dla was
u mnie bez wiekszych zmian

dziewczyny mi rosna, ja raczej na 3 juz sie nie odwaze, dwojka dla mnie w sam raz, z trojka byloby mi juz chyba za ciezko... ale byl czas ze myslalam ze jeszcze bede kiedys probowac....moze kiedys ale watpie! juz mi sie dzieci troche odchowaly wiec mozna by bylo w koncu isc do pracy, ponad 4 lata juz siedze w domu z dziecmi....poza tym moj maz dalej za granica, zbieramy sie zbieramy zeby w koncu wyjechac razem ale jakos nam ciagle jest pod gorke.... ale mam nadzieje ze sie w koncu uda i to w ciagu najblizszych miesiecy bo przez te rozlaki o malo sie rodzina nam nie rozpadla... juz jest dobrze, kryzys minal ale zwiazek na odleglosc jest ciezki wiec trzeba to w koncu zmienic!
Karolina zasuwa do przedszkola, chodzi chetnie, ogolnie zdrowa, jedyne co to od 3 lat ponad walczymy z AZS , uciazliwe to jest bardzo , chyba jest gorzej niz kiedys i nie wiem czy kiedykolwiek jej to minie.
Ania za pare dni skonczy 3 latka i od wrzesnia tez ju chyba pomaszeruje do przedszkola....lobuziara jest taka ze hej

poza tym ok
wszystkim sataracym sie zycze aby w tym roku sie udalo (emi, aseret:*)
naszej Aneczki to juz tez chyba 100 lat nie bylo, moglaby sie tez odezwac

buziaki dla was