Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 4:16 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20486 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560 ... 1025  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

witam was :D
ja wczoraj wieczorkiem wróciłam z urlopu, jestem zafascynowana Starym Miastem w Gdańsku, było cudnie tylko szkoda, że z @

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj, Maruszka! Fajnie, ze wróciłas wypoczęta. Teraz kolejny cykl...no i kolejna szansa!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mania2 nowy cykl nowe nadzieje :wink: mam zamiar wygrać tą zaciętą walkę z losem, który płata figle :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nika zanim wypuszcza cie ze szpitala dadza ci zdjecia i powiedza co i jak!Po co na zapas sie zadreczasz.Mi hsg pomoglo bo mysle ze mialam lekko posklejane jajowody a po bad rozkleily sie.DZIEWCZYNY glowy do gory wkoncu sie uda!!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Caro chyba mam już taki głupi charakter, że martwię się na zapas...po prostu martwię się, że jak wyjdą niedrożne, to już nie mam co marzyć o naturalnym poczęciu :cry:
Caro a Tobie po jakim czasie od badania udało się zajść w ciążę?

Ostatnio zmieniony pn sie 18, 2008 1:32 pm przez nika12, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beda niedrozne to je udroznia a przynajmniej bedziesz wiedziala dlaczego sie nie udaje!Bedzie dobrze mowie ci!Ja sobie tez tak mowilam ze przynajmniej bedzie wiadomo na czy stoimy!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiesz, z jednej strony to prawda, że lepiej wiedzieć, bo gdyby coś tfu, tfu było ni :( e tak, to po co się truć ciągle tymi prochami, z takim też założeniem się zapisywałam na to badanie, ale jak się zbliża termin to mam cykora, a jeszcze jutro muszę iść posiew z szyjki zrobić, oj ciężki nasz los

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc dziewczyny!!!!!!!!!!!-my wczoraj wrocilismy z długiego weekendu,było super,przez te pare dni nie mysleliśmy o naszych kłopotach...ale dziś powrót do rzeczywistości i wizyta u gina.Mam 29mm pecherzyk,lekarz przepisał mi Diphereline,zeby ten pęcherzyk pękł.Byłam dzis tak zakrecona w gabinecie,ze nawet nie spytałam go czemu nie Pregnyl bo taki zdaje sie wiekszośc z Was dostała,wiecie może coś na temat Diphereline0,1? Ja brałam Diphereline-ale mocniejszą dawkę gdy musiałam byc poł roku w menopauzie....

Aneczkal-co u Ciebie kochana?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam ja jakoś też nie mam humorku. Jakoś temat ciąży mnie przytłacza,smutno mi że przydażyło mi się cośtakiego o nadal czekam.NIektórzy nie mają za grosz taktu i zachowują sie okropnie,nie umieją docenić to co mają tylko wciąż narzekają.
Jutro mamy z mężem 2 rocznicę ślubu.W sobotę płakałam jak bóbr bo minął miesiąc kiedy test pokazał dwie kreseczki. W sumie wydaje mi się to tak odległe przez to ile się już przeszliśmy z mężem. To życie jest popaprane, bo czemu musi iść tak pod górkę a inni mają o wiele łatwiej.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneczkal wiem o czym mówisz, w ciaże zaszłam naturalnie w styczniu i cieszyłam sie nią dokładnie mięsiąc :cry: , od tamtej pory nie mogę zajść. Teraz 2 cykl z hormonami: clo, gonalF i pregnyl na pękniecie. Mam pco. Dzisiaj poszłam sprawdzić na usg czy pęcherzyk pękł bo nie czułam owulacji i już zaczynałam sie nakręcać że nie pękł napewno, ale naszczęście pękł i widać ciałko żółte a endometrium 13 mm, to chyba całkiem nieźle. Może się uda, zobaczymy. Jak w tym cykle nie wyjdzie, to też będę musiała zrobić sobie badanie drożności jajowodów, słyszałam że to nie przyjemne badanie,ciekawe ile kosztuje?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aneczkal, kochana! strasznie Ci współczuję! Trzymaj się.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Anaczkal- trzymaj sie kochana.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kochane, musimy znaleźć jakieś tematy do rozmów aby sobie z tym wszystkim współnie poradzić a nie stąd odchodzic, kochane czekam na propozycje, może własnie nie warto gadać o bolach cycków, o bólach jajników, itp choć moderatorzy i admin nie będą szcz ęśliwi, no ale musimy znaleźć na nas złoty środek :)

to nie jest mój czas...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

masz rację, Sylwuniu, ale o tych bólach to tez nigdzie indziej się nie pogada. A tu zawsze ktos doradzi. Ja akurat ciązy sie nie doszukuje, bo nie było staranek, czekam na zabieg, ale martwią mnie te bolące piersi, bo boję się, ze jakieś badania będe miała nie tak i zabieg przełożą, a nie chce marnowac czasu...
A temat, właśnie przeglądam wnętrzarskie stronki i kombinuję co by tu pozmieniać w mieszkanku za nie duże pieniądze...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mania warto chociazby pozmieniac cos w domu ale wlasnie pieniadze w tym najwazniejsze
ja ostatnio zrobilam jedna garderobe a chcialam obydwie jednakze zle policzylam i zamiast 500 zł wychodzi ponad 3000 zł wiec różnica kolosalna
na szczescie zrobilil mi maz jedna garderobe a za jakis czas bedzie druga, nie jest to az tak pilne bo w tej nieskoczonej jest wieszak przez cala szerokosc 3 metrow ;)

to nie jest mój czas...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to masz sporą przestrzeń do popisu! U mnie trochę mniejsza, ale z kasą to też nie bardzo...Jeszcze nie mamy umeblowanego do końca mieszkanka. Ale lubię to i samo oglądanie stron, szukanie i t.d. odciąga mnie trochę od myślenia o ciąży...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mania mamy dom, jeszcze nie skończony ( tynkowanie zewnętrzne przed nami)\w środku wiele też brakuję ale mieszkamy już dwa lata i wcale nie odczuwamy że nei mamy wielu rzeczy :)

to nie jest mój czas...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny!
dzis po 3 dniach spóźnienia przylazła do mnie wredota....
szczerze mówiąc nie łudziłam się nawet, że może być fasolka, ale i tak mi smutno.... :(
od czwartku zaczynam brać clo i tu moje pytanie: kiedy najlepiej zażywać? rano a może wieczorkiem?
słyszałam, że mogę się źle po nim czuć więc może lepiej na noc?
poradźcie :wink:

*** Na zawsze w sercu mym [*] 7tc - III.2010 ***

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc!A ja juz zerezygnowałam z wszystkiego leków lekarza na hsc tez nie ide.Robie sobie przerwe na jakiś czas,bo inaczej zwariuje.Ale oczywiście was nie opuszczam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny, co się dzieje...? wątek nam odpływa !!! halo, jest tam ktoś?
to, że ja mam kiepski humorek, to nie znaczy, że wszystkie chyba co? strasznie się tu smutno jakoś zrobiło... :(

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20486 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560 ... 1025  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]