Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:44 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość

Moj problem polega na tym, ze miesiaczka sie spoznia o 3 dni (no to nic wielkiego :? ), takze zastanawiam sie, czy to calkiem mozliwe, zebym byla w ciaze i nie wiem, czy mam maszerowac do apteki po test ciazowy, czy lepiej poczekac jeszcze tydzien??

Od kiedy miesiaczka nie pojawia sie jestem bardzo niespokojna, a jednocześnie wewnętrznie rozerwana. Z jednej strony żywię się nadzieją, ze w końcu udało mi się, a z drugiej strony coś mi mówi, że sobie uroiłam ciążę :? Bo współżyłam się w siódmym dniu cyklu, a przeciez teoretycznie to sa dnie niepłodne. Ale wiadomo przeciez, ze wszystko jest mozliwe. Zaznaczam, ze cykl mam regularny 27-28 dni. A z drugiej strony to może być sprawa nadżerki, bo w 11 dniu cyklu wypalono mi nadżerke. Z powodu nadżerki przez tydzien cos mi z pochwy lało, prawdopodobnie plyn wysiekowy z martwej komorki, a nastepnie przez 5 dni mialam krwawo - brazowe plamienia. Potem te plamienia ustapily, az do teraz mam taki bialawo -zoltawy sluz. Sama juz nie wiem, bo mam dodatkowe objawy, ktore moga wskazac na ciaze (byc moze takze zblizajaca miesiaczke) bole piersi od 2 tygodni (nigdy tak dlugo mi nie bolaly), wzmocniony apetyt (jesc moge bez konca za trzech, rzadko to zdarzalo sie, naleze do osob, które dbaja o linie), zmiany skorne, czyli tradzik, w jednym dniu nagle po kilka opryszkow :x

Moze to nadzerka robi mi psikusa?? Oj, tylko nie to...
Co byscie zrobily na moim miejscu? Oczywiscie, ze logiczne by bylo gdybym zapytala lekarza..

Pozdrawiam bardzo serdeczniee

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

chmmm raczej w ciazy nie jestes. no chyba ze twoj przeuroczy ma super- żywotne plemniki. bardziej bym sie nastaiwla ze to po zabiegu. nie mialas moze gorączki? podwyższona temperatura dosc mocno wpływa na takie reakcje mi sie kiedys przesunęlo o 3 tygodnie - bylam prawie pewna ze to ciaza bo tak długo to nigdy mi sie nie opznilo ale to był skutek wysokiej temperatury.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc, bardzo dziekuje za odpowiedz, myslalam, ze jestem sama tu ze swoim problemem.
Co do goraczki to raczej nie mam, czuje sie bardzo dobrze.
Jak spie bez wzgledu na pozycje to mam takie dziwne uczucie w brzuchu, nie potrafie opisac tego dziwadla, ale wiem, ze nigdy tego nie mialam. Przez ten dyskomfort czesto sie budze w nocy.
A moze to przez ten upal?

Pozdrawiam serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

byc moze ze dodatkowo upały maja wpyw na twoje zle samopoczucie. sporboj toche wychodzić brzuszek moze ci ulzy. poczekaj jeszcze kilka dni napewno sie wyjasni. reakcja twojego organizmu na zabieg moze byc rozna w koncu to jaby nie bylo jest rana wiec moze miec wpływ na twoj cykl. jak bedziesz sie zle czuc to skontaktuj sie z lekarzem .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kaffa, bardzo slicznie dziekuje za pomoc :) Poczekam na okres do konca tygodnia, o ile dostanie :? Potem wybiore sie do gina, zobaczymy co na to on :roll:

Pozdrawiam bardzoo serdecznie

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]