Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 10:58 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Mam dość wstydliwy problem. I proszę o pomoc!!!
Około 2 tygodnie temu strasznie zaczeła piec i swędzić mnie pochwa od środka!!!
W ubiegłą sobote zaczełam brać Gynalgin bo objawy były strasznie dokuczliwe. nyslałam że to jakaś grzybica mogła się przyplątać cghociaż wcześniej miałam inne objawy. gdy włozyłam tabletkę po około 5 minutach zaczelo mnie tak piec, swędzieć jakby mi skóre bez znieczulenia zrywao. swędzenie utrzymywal sie do niedzieli wieczorem. po czym przeszło. tabletki biore codziennie przed snem i mam problem i ich założeniem. czuje sie strasznie spuchnieta od środka i mam bardzo sucho w pochwie.
dzisiaj rano mój mąż chciał sie ze mną pokochac ja od dłuzszego czasu nie mam zadnej ochoty na sex!!!, i kiedy w prezerwatywie doszło do zblizenia poczułam straszny ból !!! nie moze włozyc swojego członka glebiej poniewaz mam wrazenie jakby go cos stopowało!!!
czy to moze byc uczulenie na lateks czy może przyplatało sie cos do mnie nieciekawego? :cry:
czy powinnam poczekac do srody aby spotkac sie z lekazem czy moze wczesniej?
a moze poradzi mi pan co z tym zrobic?
dziekuje za odpowiedz i życzę wesołych świat i mokrego dyngusa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert
Awatar użytkownika

Prawdopodobnie infekcja grzybicza niewrażliwa na działanie Gynalginu.
Konsultacja ginekologiczna po świętach, o ile może Pani przeczekać bez szczególnych dolegliwości. Sex dopiero po wyleczeniu.
S. Warzęchowski

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Zdrowie kobiety

Strefa czasowa UTC [letni]