Hej monos
Pewnie nie zauważyłaś mojego zapytania które już dwukrotnie wrzuciłam na forum bo też mnie to zmartwiło ( mnie jak mnie, ale mojego przewrażliwionego męża!!! ), ale ja miałam podobne wyniki, czyli chyba to nie jest coś nie tak, skoro na tym etapie ciąży pojawia się druga babeczka z takim samym problemikiem. Nie wspomnę już że nikt mi nie odpowiedział.
Moja ginekolog mówiła że najwidoczniej taka uroda dzidzi. Po co ma mieć za dużą głowę, bo w moim przypadku BPD było na 34 tc., reszta na 37/38 tc. Poza tym istnieją odchylenia, bo interpretacja jest modelowa, i od tego zawsze pojawiają się odchylenia. Zauważ przy wadze niuni, też są widełki.
Nie jest jasno określone ile waży dzidzia, tylko jest od do...
Nie martw się.... poza tym jeszcze jedno.. Napisała mi to na innym forum obecna mama, że miała takie dylematy, co jest normalne, a przecież sa ludzie co np. przy wzroście 160 cm ważą 50 kg a są tacy co przy tym samym wzroście ważą 60 kg. I czy któreś z nich jest chore? Nie

Więc się nie zamartwiaj. Moja niunia ( ponoć Martynka ) nie ma dużej głowki, a za to jest pulchniutka

)))
i waży już 3200 g (+/- 500g )
Spokojnie, nie stresuj się, nie myśl o tym za dużo. Urodzisz zdrowego dzidziusia!!!!

)) Trzymam za Was kciuki

)))