Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:26 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
2 żółte kartki
Awatar użytkownika

madiorowy 3kolowce ze skretnym kolem sa bardzo niebezpieczne, kiedys widzialam jak babka szla sie zagapila i nie zauwazyla kraweznika, wozek zamiast podjechac to kolo sie przekrecilo na plasko wzgledem kraweznika i sie wywalil...

Ja teraz mam zamiar kupic jeepa starszy model bez skretnego kola
Obrazek od jednej z forumek, ktorej syn wyrosl w razie czego jak mnie nie bedzie zadowala to mi kase zwroci...Jedna listopadowka mieszka w gorach w lesie i ma ten model jestbardzo zadowolona ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Widziałam na żywo i prowadziłam Jeepa, trojkołowca. Kolezanka mi pozyczyła. Wózek ma 9 miesięcy i SKRZYPI okropnie :? I jest naprawde baaardzo niestabilny. 4 kołowce są pewniejsze, o wiele, masz racje madzia-j . Przy mojej córce co sama władzi do wózka, a jeszcze nie chodzi 3 kołowiec to samobójstwo. Jednak dla mnie skrętne koła sa bardzo ważne, nie raz bez takiej funkcji inaczej(gorzej) wygladały by nasze wypady na spacery w tym sklepy, windy, tramwaje itd

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki
Awatar użytkownika

MADIOROWY ja mam beby desing sprint, i jak do miasta jest idealny tak w teren nim nie pojde a mieszkamy na wsi, dlatego chce kupic jeepa 3kola od jednej z olsztynianek jako drugi wozek terenowy ;)
Mi sie jeszcze bardzo podoba Marlin 4, ale jest bardzo drogi(ponad 1000zl) i ciezko go dostac w polsce, a pozatym jest ciezki :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wicie co, chyba troszkę przesadzacie.
Ja miałam wózek 3 kołowy- Quinny Speedi.
I zapewniam Was, że był BARDZO STABILNY!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam hauck traxx jaguar, baardzo podobny do Marlina, tylko podnóżek ma regulowany, do tego cztery pompowane koła, przednie skrętne na osi (więc kółka nie obracają się tam gdzie im się podoba) naprawdę jestem zadowolona :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

ale madzia, quinny ma z przodu 2 male koleczka, nie jedno.
ale przyznam, ze ostatnio tez za mna chodzi trojkolowiec....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ivette pisze:
Nie. Quinny Speedi ma jedno kółko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

maadzia pisze:
ivette pisze:
Nie. Quinny Speedi ma jedno kółko.

to ja spór rozstrzygne - ma jedno kółko podwójne :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

wlasnie o tym jednym podwojnym mowie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Quinny Speedi SX ma 1 pojedyncze kółko, model buzz 3, ma jedno podwójne kółko, a model buzz 4 ma 2 kółka z przodu :wink: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Expert

hej, poszukuję spacerówki z JEDNĄ poprzeczną rączką a nie z dwiema rozdzielonymi. Macie jakies dobre typy?

p.s. Mam wielofunkcyjny quinny freestyle i jest calkowicie stabilny, nigdy nie balam sie ze sie przewroci a jezdze nim po bardzo roznych drogach - przednie pojedyncze kolko sie waha na prawo i lewo ale wozek sie nie przechyla.

Ty moje dziecko ja Twoja mama
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam wszystkie mamy :D , mam 5 mies. synka i wyrasta mi z gondoli. Zamówiłam spacerówkę Baby design model tiny. Zastanawiałam się nad coneco traffic, baby design active i walker, brevi grillo, ale w końcu ni w pięć ni w dziewięć zdecydowałam się na tiny. Najpierw chciałam parasolkę, żeby mi się zmieściła w bagażniku, ale jeden kompetentny pan przekonał mnie do wózków z pełną rączką - na przykładzie baby design walker. Składa się rewelacyjnie, szybko i na płasko, obok złożył parasolkę baby design active, no i przyznałam facetowi rację. Tiny wybrałam ze względu na wagę - 7 kg, regulowany podnóżek, zdejmowana tapicerka w tym zdejmuje się ten materiał z pałąka, a np. w parasolce active już nie, i przede wszystkim że siedzenie rozkłada się całkiem na płasko. Ma też duży kosz i swietne szelki. No i regulowaną rączkę. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam CONECO TRAPER polecam lekki zgrabny , zwrotny super :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny

a możecie napisać mi cos o wózkach ZOOPER??
Jak się sprawują, jak wyglądaja w rzeczywistości i jak się je prowadzi, bo ja tak ogólnie to zakochałam się w tych wózeczkach :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny a ja polecam firme Baby Design. I mam model Verso. spacerowka z przekladana raczka ;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Madziorowy pisze:
Widziałam na żywo i prowadziłam Jeepa, trojkołowca. Kolezanka mi pozyczyła. Wózek ma 9 miesięcy i SKRZYPI okropnie :? I jest naprawde baaardzo niestabilny. 4 kołowce są pewniejsze, o wiele, masz racje madzia-j . Przy mojej córce co sama władzi do wózka, a jeszcze nie chodzi 3 kołowiec to samobójstwo. Jednak dla mnie skrętne koła sa bardzo ważne, nie raz bez takiej funkcji inaczej(gorzej) wygladały by nasze wypady na spacery w tym sklepy, windy, tramwaje itd

mam tego jeepa bez skrętnego koła, bardzo sobie chwalę stosunek ceny do jakości, on kosztuje 300zł
nie ma sensu chyba porównywać wózeczka za 300zł do wózeczka za 1500 na przykład...
potwierdzam: skrzypi
brak skretnosci kola ulatwia samodzielne wsiadanie do tramwajow - kolko to jest bardziej stabilne niz takie skretne - tez mieszkam a katowicach i okolo 9 m-cy dojezdzalam rano i po pracy do niani z dzieckiem w takim wozku... swietnie sie sprawdzal :)
filmik na youtube widziałam, tez potrafię jednym palcem wywrócić jeep'a :lol: i nie tylko jeepa :lol: filmik konczy sie informacja o britax'ach... czyzby tzw. "czarny marketing"? :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam takie pytanie :
Zooper Walz
Peg Perego Centro
Baby Desing Sprint

któryh ?
Możecie napisac o swoich doświadczeniach ?

Asiu ja prowadziłam Zoopera po sklepie i muszę przyznać że płynął. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny ja mam Chicco Multiway
i jestem niezadowolona :(

Pas kroczny rzeczywiście mega krótki też zastanawiam się jak to będzie w zimie.
Koła beznadziejne, całym wózkiem telepie nawet na dość równych powierzchniach, poza tym skrzypią od samego początku, jedna połówka kółka nie obraca mi się w dwóch kołach od nowości.
Oprócz tego nikt mnie nie przekona że ten wózek rozkłada się na płask bo się nie rozkłada!!!!!!! Dziecko śpi pod niewielkim kątem :!: :!:

Poza tym jest to wózek od 6 miesiąca chciałam tylko zamieścić taką informację bo nie każdy jest tego świadom. spotkałam kobietę która go zamówiła do 3,5 miesięcznego dziecka. Nie sądzę żeby to był dobry pomysł.

Oprócz tego wydaje mi się że trzęsie Kube bardziej niż w innych wózkach tej firmy.
Ogólnie za te pieniądze a dla mnie nie było to mało ROZCZAROWAłAM SIę BARDZO. nIE WIEM TEż JAKIM CUDEM NAPISALI ZE TEN WOZEK JEST NA KAZDA DROGE, MNIE SIE NIM RACZEJ MARNIE JEZDZI PO MIESCIE, O PARKU JUZ NIE MOWIE, JEDNA REKA TO WOGOLE MAKABRA :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Radatka pisze:
Ja mam takie pytanie :
Zooper Walz
Peg Perego Centro
Baby Desing Sprint

któryh ?
Możecie napisac o swoich doświadczeniach ?

Asiu ja prowadziłam Zoopera po sklepie i muszę przyznać że płynął. :)

nie wiem jak Peg perego centro ale peg perego pliko p3 jest super !!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mnie chyba szlag trafi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drugi raz rozpieprzył mi się stelaż w multiwayu :? myślicie że można w związku z tym żądać zwrotu gotówki? czy posiadaczki multiwaya tez narzekaja na ten wózek?czy ja mam taki felerny :/ a my nawet nie składamy wózka a w miejscu składania zawsze sie psuje wozek.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]