Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:26 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam wózek CHicco Enjoy.Składa się w parasolkę i waży 7.5 kg.Rozklada sie do leżenia i ma wszystkie te najważniejsze rzeczy:regulowany podnóżek,rączki,śpiworek itp.
Bardzo lekko się prowadzi,ma podwójne koła i nie skrzypi ani nie trzęsie.Ma też zabudowane boki,co jest ważne dla młodszych maluszków.Moja mała go uwielbia i ja też jestem zadowolona.Jeżdżę nim jakieś 2 m-ce.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

graża pisze:
Cześć Dziewczyny. Mam prośbę również potrzebuje wygodną i lekką spacerówkę dla 7 miesięcznego bobasa. Oglądałam ich bardzo dużo i wczoraj kupiłam Corrado - karina 4. Dzisiaj nie jestem do niej przekonana. Kobieta w sklepie nie wszystko mi o tym wózku powiedziała a instrukcja marna. Czy któras ma taki wózek i jak sie on sprawuje? Mój synek jeszcze dużo śpi w wózku więc musi on być wygodny. Może wymienić na inny, tylko jaki?

moje dziecko też dużo sypia czasem na spacerach - mamy Peg Perego Pliko p3

Obrazek

polecam!

koleżanka własnie kupiła taki sam tylko zielony dla 7 miesięcznej córeczki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej mamuśki :lol:
bede musiała kupić nowy wózek i zastanawiam sie nad chicco enjoy, cto4, simplicity, multiway oraz enjoy evolution który z nich waszym zdaniem jest najepszy nie mogę sie zdecydować może któraś z was ma którykolwiek z tych wózków i jak sprawdzają sie te podwójne kółka są plastikowe?
osobiście najbardziej podoba mi sie enjoy evolution ale jest dużo droższy od pozostałych :? i nie wiem czy warty tej ceny :?:
poradzcie coś plissss :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

My zdecydowalismy sie na chicco multiway :)
Dla mnie wazne bylo aby:
- wozek sie latwo skladal
- byl lekki, ale nie musial byc BARDZo lekki
- zeby jak na parasolke dobrze pokonywal paskudne chodniki i sciezki np w lesie

I jestem SUPER zadowolona!
Ta poduszka w miltiwayu to super sprawa- jestem z niej bardzo zadowolona! :)

Ciesze sie z dobrego zakupu :)

Obrazek
By lidzia

Obrazek
By lidzia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja wam chciałam polecic Baby design travel. Naprawde super sprawa :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czy ktoś wie czy i gdzie można dokupić parasolkę i torbę do spacerówki Chicco Enjoy?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny kupiłam nowy BABY DESIGN ESPIRO JET,kupiłam go ze względu na wysokie rączki bo moj mąż jest wysoki.Ładny jest ale.....wkurzam się bo kułka hałasują po 2 miesiącach zaczeło skrzypiec jedno z kół.drazni mnie to,miałam wczesniejuzwane peg perego pliko p3 i był cichutki,super tylko nisko rączki i sprzedała go teraz załuje.Doradzcie jaki wozek był by ok tzn,ciche kółka i wysokie rączki.Czy orientuje sie ktos czy te nowe modele pliko są wyzsze od tych starszych?Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ciuchutki i z wysokimi roączkami... np Maclaren Techno Xt:) mieliśmy taki i byl rewelacyjny. Zmieniliśmy teraz na maclarena Volo. Jest mautki i lekki jak póreczko..tylko rączki już ma niższe..ale dla nas OKI.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

basik co do peg perego pliko to nie wiem jak tam jest z wysokością rączek teraz. Ale ja kupiłam kilka miesięcy temu Maclarena Techno Xt o którym dagi pisała i on ma regulowane rączki i są dość wysoko. Wogóle ta spacerówka jest super, chociaż dla mnie minusem jest brak fajnych kolorków. Cały wózek jest szary a ma tylko dodatki kolorystyczne różne do wyboru. Chodzi mi oczywiście o kolekcję 2008. No ale kolor to już kwestia dodatkowa bo inne cechy tego wózka były dla nas priorytetem :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nasz Techno XT też sprawuje się rewelacyjnie, polecam ten wózeczek jako spacerówkę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam techno xlr, ale czasem kółka skrzypią (raz na tydzień średnio), trochę też stuka na kostce brukowej. Poza tym super. Ale na dłuższe spacery to jeszcze jednak gondola..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

haha na kostce brukowej każda spacerówka stuka ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no właśnie na kostce brukowej to żadna nie przejedzie tak cicho jak wózki na pompowanych kołach, nie ma szans :wink:
U nas też czasami coś w kole zaskrzypi to wtedy wd 40 i po sprawie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A własnie że ja mam porównanie pliko p3 nie hałasował i nie stukał na kostce brukowej a ten klamot tak i to mnie wkurza :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

;Ja znalazłam taki wózeczek JEEP, Hauck. Skusiła mnie przystępna cena, 370 zl., waga 10 kg, obrotowe koło i ładny kolor tapicerki. Tylko sie zastanawiam po przebojach z Coneco V3, czy nie bedzie skrzypiał i czy ma dobrą amortyzację. Ma któraś z mamuś taki wóz? Proszę o opinie :D Acha, ta częśc szelek co ida między nóżkami a przypiete są do barierki wózka, czy da się założyć śpiworek, albo kocyk, żeby nie przeszkadzało? widzę że można odpiąć ale żeby dziecko mi nie wypadło ;)I najwazniejsze, czy jest stabilny?

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madziorowy ja mam dwa wózki Hauck, pierwszy Hauck traxx Jaguar użytkuję od końca stycznia i jestem z niego bardzo zadowolona :)
Drugi Hauck speed sun kupiłam niedawno i też jest ok, tylko w porównianiu z poprzednim wysiada, ale jest to wózek-parasolka więc nie można za dużo od niego wymagać :wink: Kupiłam go tylko na wyjazdy, a na codzień jeżdżę Jaguarem :)
Ten który ty masz zamiar kupić też bardzo mi się podobał, ale nie miał obracanego siedziska, a na tym mi bardzo zależało :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

O kurcze, ja juz nie chce tego wózka.... Sprawdzałam opinie na jego temat i znalazłam na You Tube filmik... o tym jak ten model jest niebezpieczny :shock: :shock: :shock: :!: :!: :!: :evil: I nie wygladało to na jakis żart. Jest tak niestabilny ze gosciu małym palcem leciutko :!: go popchnał a wózek sie przewrócił, a i na zakręcie sie wózek przechylił i wpadł w krzaki :!: :shock: Z zawartoscią :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

jolka111: my tez mamy hauck drive sun i tez stosujemy na wyjazdy itp rzeczy jak juz Julka zacznie biegac t calkowicie przezucimy sie na malusia spaceroweczke a tak mamy duzego deltim voyagera :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madziorowy moje wózki są czterokołowe, więc są napewno stabilne :)

mrowka456 my mamy speed sun czyli wersję z rozkładanym oparciem i regulowanym podnóżkiem :wink: jak pierwszy raz posadziłam w nim Maksa to nie umiałam jechać :oops: no ale na codzień mam pompowane koła więc komfort jazdy nieporównywalny :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja kupilam chicco multiway.moj synek jeszcze spi na spacerkach,wiec zalezalo mi na długim podnozku i zeby rokladal sie na plasko.waga mi odpowiada-8kg.prowadzi sie go lekko,nawet jedna reka.jednak kólka chodza glośno-grzechocze plastik :roll:.lekko drży,ale to z powodu bieznika na kołach,bo lite way nie ma bieznika i nie drzał.
w pierszym dniu zaczal wyłazic drut z daszka przeciwslonecznego w budce i pas krokowy jest krótki,nie wiem czy w zimowych ubrankach nie bedzie ciezko synka upchac ;-)
wczesniej jezdzilam baby design smart i nic nie grzechotalo,nawet na kostce brukowej.no ale ten znowu ciezej sie prowadziło...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]