Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 10:00 pm

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3729 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 187  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

no własnie boję się o pierwsze 3-4 miesiące dziecka bo mam termin na 8 lutego a ta gondolka jest faktycznie mała. Potem jak będzie ciepło (koło maja) to już będzie ok. Słyszałam, że wózek jest dobry i nic w nim się nie psuje (ponoć bardzo moło reklamacji jest). Jest lekki i zgrabny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi bardzo podoba sie zestaw Jane Slalom z gondolką i fotelikiem, ale niestety ten przedział cenowy (ok. 2600 zł) absolutnie nie jest dla mnie. W tej chwili zastanawiam sie nad x-landerem, znalazłam w pewnym sklepie internetowym cały zestaw spacerówka+gondola+fotelik za 1700, w grę wchodzi jeszcze mikado ox-ford, ale najpierw musze obejrzeć te wózki na żywo i może wtedy zdecyduję.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez rozwazam Mikado Oxford, chociaz nie lubie tych trojkolowcow :x Daj znac jakie wrazenie zrobil na Tobie, Wiola, jak go obejrzysz :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a co myslicie o deltim voyager 005?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Luizka zobacz sobie jeszcze Jane Nomad <ciach> eva Jest bardzo lekki, ma skrętne koła i świetnie wygląda, ale niestety też sporo kosztuje :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja też nie lubię trójkołowców także narazie zostaje przy graco. najbardziej przemawaia za mną to, ze dziecko szybko rośnie i szybko jest ciekawe świata, chce siedzieć w wózku i patrzeć - długo nie trzeba używać gondolek i graco quattro deluxe bedzie ok. Rodzę w lutym i zanim się obejrzę będzie wiosna a dzidzię będę wozić bez gondolki. Ten wózek świetnie wygląda jako spacerówka i widzę że mamy używają tego wózka do 3 roku życia. Niektóre koleżanki są złe na swoje "wielkie" i ciężkie wózki (z wielkimi kołami) i szybko kupują zwykłe spacerówki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bardzo pobobny do graco

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiola22 wozek jest super, ale zdecydowanie ponad moje mozliwosci financowe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka

hej Luizka widze ze i tu buszujesz? to tak jak ja heheh. Moim typem wózka jest quinny speedy sx tak jak Kopciuszka ale najpierw musze go dotknąc obejżec zanim podejme decyzje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madosia ano buszuje, buszuje, bo potrzebuje pomocy! Dobrze wiedziec ze mam znane juz towarzystwo :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Luizka pisze:
Wiola22 wozek jest super, ale zdecydowanie ponad moje mozliwosci financowe

No właśnie ja też nad tym ubolewam. Mam jeszcze nadzieję że pod koniec roku trafi się jakaś promocja na te wózeczki. Bo moze bym uskrobała te 2600, ale zdrowy rozsądek podpowiada mi ze to zdecydowanie za dużo jeśli chodzi o kupno wózka. Jak uda Ci się znaleźć coś ciekawego to daj znać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiolas22 no wlasnie! Uwazam ze zdrowy rozsadek powinien zwyciezc, bo tak latwo dac sie zwariowac!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej Dziewczyny!
wiolas22 - wspominałaś coś o x-landerze. Oglądałam ten wózek w sobote i porównywałam z Implastem Volantem 3 i Driverem 4.
Otóż jeżeli chodzi o 4-kołowy to w x-landerze nie ma skrętnych przednich kół, trójkołowiec ma skrętne przednie koło. Volant i Driver - koła skrętne z możliwością zablokowania ( nie wiem jak Driver, ale Volant ma tą funkcję ). Nigdy wcześniej nie zwróciłabym na to uwagi, ba, nawet myślałam, ze skrętne koła przeszkadzają w prowadzeniu wózka do czasu, jak nie przejechałam się tymi wózkami po sklepie.
I mówię Wam dziewczyny, ze każdy wózek trzeba przetestować!!!! Okazało się, że wózek na pompowanych kołach jest ciężki, tym bardziej z gondolą, dzidzią w środku i całym ekwipunkiem. Musimy zwrócić uwage, czy wygodnie nam będzie takim wózkiem jeździć. Od ostatniej wizyty w sklepie wiem już, że koła muszą być skrętne, bo to bardzo ułatwia manewrowanie.
Wczoraj odwiedziliśmy znajomych, którzy kupili dla swojego synka Tako City Voyager ( kiedyś mój faworyt wśród wózków ). Okazało sie, że żeby włożyć go dfo samochodu, muszą zdjąć całą górę ( czyli spacerówkę z wkładem ), wykręcić koła i dopiero wtedy wpychać wózek na tylne siedzenie, bo do bagaznika mondeo sie nie mieści.
Prawdę mówiąć, nie wyobrażam sobie, żebym poradziła sobie sama z rozkładaniem wózka na części...
No, ale rozpisałam sie. Miłego buszowania w necie w poszukiwaniu wózka-ideału :wink:
Monia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zapomniałam - plusem x-landerów jest ich wygląd - trochę mniej kosmiczny niż w Implastach i mają fajną rączkę przy budce od gondolki - z pewnością ułatwia to przenoszenie dzieciaczka wraz z gondolką ( chwyta się tak jak fotelik samochodowy ). Minus jaki zauważyłam ( mój mąż nie uważa, zeby to była znacząca wada, ale wiadomo- kobiety na wszystko zwrócą uwage ) to widoczne spawania na ramie wózka, pomalowane tylko dla niepoznaki. Jednak uważam, ze za takie pieniądze mogliby to lepiej zamaskować. No ale to faktycznie takie babskie spostrzeżenie. :lol:
Monia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dobrze ze ja mam samochod kombi hihi :)
a tak wogole to zanic w swiecie nie kupie wozka 3kolowego.raz bo wogole mi sie nei podobaja(no ale to rzecz gustu) dwa ze sa malo stabilne wywrotne i tym przednim kolem zalicza sie kazda dziure w chodniku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja planuję wybrać się na łowy w czwartek, więc jak tylko wrócę to napiszę co ciekawego widziałam. Powiem wam że szybciej poszło mi z wyborem samochodu niż wózka. :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my kupilismy rok temu MIKADO ale kurcze nie wiem jaki typ- najzwyklejszy 3 funkcyjny 4 kolowy bez skrecanych kolek i jestem bardzo NIEZADOWOLONA :( zaluje po pierwsze tego ze nie ma skrecanych kolek a po drugie ze jest taki duzy. uzywalismy go do 8 miesiaca Olivki- potem kupilismy ej spacerowke a'la parasolka CONECO i od tamtego czasu jezdzi w nim. gdybym wczesniej pomyslala kupilabym po 1 trojkolowy ze skrecanym kolem ale w taki sposob ze to kolo sie "kladzie"- nie umiem inaczej opisac. z hamulcem bo sie przydaje czasami - np na schodach i ogolnie mniejszy. kiedys widzialam takie w hurtowni ale one sa drogie- do 2 tysiecy jak nie wiecej :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczyny, u mnie do kupna wózka jeszcze daleka droga, ale śledzę wasz wątek i znalazłam na allegro coś takiego [url]<ciach> eva mnie się podoba, ma skrętne koła i jest lekki lekki, a to dla mnie bardzo waże. Pozdrawiam

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jedno jest pewne - ile mam, tyle zdań na temat wózka :wink:
Mi do niedawna też nie pdobały się trójkołowce, ale zmieniłam zdanie. Oglądacie na Tvn Style program "Mamo już jestem"? Tam wypowiada sie na różne tematy taki fajny fizjoterapeuta :wink: Jeden z odcinków poświecony był wózkom. Podpowiadał na co zwracać uwagę przy wyborze. Mówił m.in. o stabilności, wytrzymałości itp. Więc gdy w sklepie oglądam trójkołowce sugeruję się tym, żeby był stabilny. Wózek który wybraliśmy z mężem jako faworyta nr 1 próbowliśmy przewrócić i nie udało się :wink: Do tego przez to przednie skrętne koło daje się prowadzić jedną ręką :lol:
Pozdrawiam
Monia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej!
My kupilismy wózek z firmy TACO z serii Natelie by Taco,Jest dosyc ciezki bo 20 kg ale prowadzi sie rewelacyjnie,lekko nie trzeba uzywac zbyt duzo sily zeby nim skrecac.Jest to wozek gleboko-spacerowy i ma takze nosidelko w ksztalcie spiworka z buda,duze kola pompowane.Kosztowal nas 750 zl.Bardzo go sobie chwale jest przede wszystkim stabilny i ma porzadne amortyzatory

<ciach> eva

to jest link z wozkami,jest tam miedzy innymi moj wozek Taco Natalia

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3729 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 187  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]