Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:26 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurcze mi też się podobają te Jane, ale trochę są drogie (dlatego myślę o chicco). Najfajniejsza jest w nich waga.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja już mam problem z głowy - przed chwilą kurier dostarczył X Landera XA. Na szczęście udało mi się go kupić, bo w niektórych sklepach trzeba czekać do lipca! mam granatowego - ale ten kolor rózni sie od tego, który widzi się na zdjęciach w internecie. w rzeczywistości jest turkusowy - kolor taki jak Quinny. Ładny, jestem zadowolona - zapłaciłam 1425 zł. Jutro ruszamy na pierwszy spacerek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marzenka gratuluje :D a mi kurier wczoraj dostarczyl gondolke z torba do mojego XA :D juz caly komplecik jest, wiec jestem spokojna :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki, może któraś wie, czym się różnią Atlantic Baby Design i Twister Baby Smile? :roll:
Który lepszy? :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Twister to wózek produkowany przez dawną firmę Polak, natomiast wiem na pewno, że Atlantic jest tylko importowany do Polski (firma w Częstochowie) a robiony w Chinach ! Słyszałam to w kilku sklepach, wiec na pewno prawda. Nie wiem czy twistera produkują w Polsce, ale ponoc pomimo prawie takiego samego wyglądu Twister jest lepszy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzisiaj mieliśmy pierwszy spacerek naszym Bolderkiem 3 :D wózek pierwsza klasa, sprawdził się w 100% i praktycznie sam nas prowadził ;) jesteśmy ogromnie zadowoleni z zakupu ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam pytanie do właścielek Bolderów i Volantów - czy w waszych wózkach tylne koła są pompowane? Ja właśnie kupiłam używanego Volanta i odkryłam, że nie są. Ale imitacja jest niezła, Implast nawet wentyle zamontował :wink:
A tak ogólnie, to wózek podoba mi się bardzo! Boldery i Volanty górą :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

misiaaa pisze:
Dziewczynki, może któraś wie, czym się różnią Atlantic Baby Design i Twister Baby Smile? :roll:
Który lepszy? :wink:

Obydwa są produkcji chinskiej, ten sam producent ale z tego co słyszłam ludzie nie narzekają na te wózeczki (pod wzg.że z Chin to się psuje..), różnią się troszkę wymiarami gondolki w Twisterze jest b.bardzo płytka a w atlanticu jest krótka i chyba wąska porównaj wymiary, nie pamiętam dokładnie ale chyba spacerówki są ok. Poza tym wózki raczej dobrze się sprzedają. Kiedy ja szukałam twistera (marzec-kwiecień) nigdzie go nie było bo cała Polska czekala na dostawę- wózek płynął z Chin, potem chciałam Atlantica ale jak doczytałam jakie są wymiary gondolek-zrezygnowałam, mam drivera 3xl Implasta. Implast górą :D

A wracając do pytania - mi bardziej podobał się twister (szary) ale z wyglądu bo reszta poza wymiarami gondol ta sama. Widziałam jednak że kolory twistera róznią się od tych które są w necie. Znakoma kupiła jasno-zielony (z netu) a okazało się że to taki bardziej seledyn, straszna żarówa.. aż wstyd jeżdzic z takim wózeczkiem.. także lepiej kup ze sklepu.

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
ja mam Jane Carrera Pro z normalną gondolą
Matrix odadzam bo jest za mały
gondolaz resztą też nie jest jakaś pokaźna
Pola ma ponad 3 mce a już zaaz nie będzie się w niej mieścić ( nie wiem ile ma cm l nosi już 68 ubranka :)
z wózka jestem zadowolona mimo iz odpadł mi zatrzask z daszku na d gonolą i nie wiem gdzie dać go do naprawy - zgubilismy paragon :)
genealnie wózek jest super lekki, funkcjonalny i ładny :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Gingeros pisze:
dzisiaj mieliśmy pierwszy spacerek naszym Bolderkiem 3 :D wózek pierwsza klasa, sprawdził się w 100% i praktycznie sam nas prowadził ;) jesteśmy ogromnie zadowoleni z zakupu ;)

ja wczoraj oglądałam te wózeczki i jakoś ten materiał z jakiego sa zrobione mi nie podchodzi

TERMIN PORODU MAM NA STYCZEŃ 2008
na zime kupie byle co tan tanioche TUTEK model PIOTRUŚ za 550zł bo i tak sie mało bedzie wychodzić raczej a na wiosne kupie juz spacerówke porządną
tak chyba bedzie najlepiej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mam pytanie ;)
Czy któraś z was ma wózeczek COSMO firmy BABY DREAMS??
Chciałabym poprosić o opinie na temat wózka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czy któras z WAS uzywa juz może wózeczek CONECO V3???
Możecie coś o nim opisać, bo ma dylemat ten lub Quinny buzzy lub speedy??

Proszę WAS o opinie :-))))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jagoda07
to tak jakbyś wybierała między maluchem a mercedesem :!:
Coneco V3 to plastikowa, tajwańska tandeta. Może i fajnie wygląda ale jęsli masz mozliwość zakupu Quinny to moim zdaniem sie nawet nie zastanawiaj.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ABMama nie zgodze sie z toba..wózek sie swietnie składa..zajmuje mało miejsca...gondolka też składa się na płasko...spacerówka może być w dwie strony, a Quinny to...FIRMÓWKA i ładnie wygląda stąd mój dylemat...no i jest miękciejszy od coneco.

Chciałąm usłyszeć opinię o coneco...

A jak myłśicie lepszy buzzy czy speedy???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jagoda07 ja gdzies czytalam ze buzzy nie ma regulacji siedzenia w spacerowce ( co wydaje mi sie ze jest bardzo wazne dla maluszka) ja juz kiedys mialam taka spacerowke bez regulacji oparcia i jest do d..y jak maluszek zasnie to nozki ma nad glowa bo tylko tak sie podnosi oparcie...natomiast speedy ma regulacje oparcia .....wiec musisz przemyslec sobie sama. Ja osobiscie wybralabym Quinny speedy albo Jane Nomad

['][']

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Uważam że coneco jest właśniem zbyt twardy, nie ma właściwie amortyzacji, dla mnie to ogromny minus. Poza tym ma za dużo plastiku. Racja Quinny to firmówa, ale chyba mimo wszystko dobrej jakości, jeśli brałabym quinny to speeda,ale... tam spacerówka montowana w jedną strone... no i cena :evil: Dlatego mój wybór to Volant.

Aha jeśli podoba Ci się V3 zobacz też Triton 3in1 firmy TITI (titiland.eu), właściwie to samo co Coneco a gondola chyba większa, komplet z fotelikiem to wydatek 1200

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

polecam ROan MArita, jest drogi ale wielofunkcyjny, ładnie się prowadzi i sprawdza w jeździe terenowej (las, parki) może nie jest najtańszy ale warto :D
do tego kupując nosidełko samochodowe masz 3 funkcę bo na ramie umieszczasz adapter a w nim nosidełki i wyjeżdzając masz problem z głowy :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Chyba juz zdecydowałam, że kupie Quinniego. Teraz pozostaje mi tylko wybraz speedy czy buzz...więc problem mam nadal. Stwierdziłam, że jak moge sobie pozwolić to lepiej kupic chyba firmówkę :D :D :D

będe przeglądac sklepy internetowe i allegro..może coś w promocji, amoże używane...zastanawiam się :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mitosia pisze:
Marzenka gratuluje :D a mi kurier wczoraj dostarczyl gondolke z torba do mojego XA :D juz caly komplecik jest, wiec jestem spokojna :D

Obrazek

cześć mam pytanko, możesz mi napisać ile kosztował cię cały zestaw tan. spacerówka, gondola i torba bo strasznie spodobal mi się ten wózeczek :lol: .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam:)
przeczytałam wszystkie posty o wózkach i juz na prawdę nie wiem co robić...
w sumie najwazniejsza jest wygoda maluszka i rodziców tez - waga wózka , rozmiar po złożeniu itp.
od początklu podobał mi się x-lander xa i chyba przy tym zostanę, w ogóle podobają mi się wózki z osobnymi gondolami a nie takie nisko połozone, z których potem robi się spacerówkę.. fakt sa może tansze czy lżejsze... :roll: ale chyba tez wazne zeby mamusia dobrze czuła się na spacerku :)) z ładnym wózeczkiem, no i gondola na jesień i zimę chyba lepsza??? Termin mam na koniec lipca więc pewnie kawał zimy zastanie moja Malutką w gondolce ??
ehh.....

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]