Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:26 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Marzenka79 za spacerowke dalismy 990zl Gondola bedzie za 405zl podobno (zamawiam w tej hurtowni Bajka spod Gdanska), czyli w sumie jakies 1395zl :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasiunia pisze:
witam widzę że tu głównie o implastach , bolderach się mówi boldery mają super kolorystykę i wogóle
ja mam mikado oxford i jestem bardzo zadowolona, łatwo się prowadzi, składa mieści się do małego bagażnika, można zamontować fotelik no i ma przyzwoitą cenę ok 1000 zł, spacerówka jest nisko można montować na obie strony podoba mi się choć jeszcze nie wypróbowałam no i gądola w porównaniu z innymi wózkami jest przestronna polecam

Kasiunia nasz Oliwierek tez będzie jeździł Ox-fordem(pistacjowym) i mamy taki sam fotelik jak twój na zdjęciu(awatarku)
Wózio mamy już w domu,teraz tylko czeka na synusia
Mam nadzieje że będe zadowolina!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zamowilam w srode gondolke i torbe :D powinny byc w poniedzialek lub wtorek :D:D:D:D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny, pomóżcie!!!
Może któraś ma taki kolorek wózka Quinny Speedi SX i mogłaby wypowiedzieć się szczerze, jak wygląda na żywo: czy nie jest zbyt pstrokaty i tandetny? :roll:
I w ogóle jak się sprawuje ten typ wózeczka? :wink:
Słyszałam różne zdania na jego temat :? .
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

mam pytanko.od którego miesiąca można zacząć wozić niemowlę w wózku spacerowym?na co zwracać uwagę przy kupnie takiego wózka i jakie modele polecacie.szukam wózka dobrego i niezbyt drogiego.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

w sklepie mialam okazje zobaczyc na zywo quinny buzz i sie rozczarowalam.Mala gondola a dzidzius sie pazdzierniku rodzi wiec cala zima w gondoli. po za tym to nie prawda jak pisze producent ze sie sklada jednym ruchem reki. jak wozek jest nowy to szczerze ja sobie sama w 6 msc ciazy nie poradzilam bo wymagalo to duzej sily.moze byl jeszcze nie wyrobiony. ale za to rozklada sie jednym ruchem reki. porownac mozna ten system do foteli biurowych. zeby fotel obnizyc to trzeba sila swojego ciala tego dokonac a zeby go podwyzszyc wystarczy podniesc sie z fotela.Marzy nam sie Mutsy urban rider ale nowego nie kupie bo cena ze glowa boli. czy ktoras z dziewczyn zdecydowala sie na zakup uzywanego mutsy. nie wiem co zrobic bo troche sie boje ze sie popsuje w trakcie uzytkowania i kicha jesli chodzi o gwarancje. po za tym jak testowalam go w sklepie to wad sie nie doszukalam ale sprzedawca ze wzgledu na cene to troche tak patrzyl na mnie jakbym jakis grzech popelniala niewybaczalny. szukam na ulicy tych wozkow i nie widze ludzie albo nie maja kasy i kupuja to na co ich stac albo uwazaja ze 2000 zl za wozek to lekka przesada.

Offline Wyświetl profil  

ciszą krzyczę pisze:
mam pytanko.od którego miesiąca można zacząć wozić niemowlę w wózku spacerowym?na co zwracać uwagę przy kupnie takiego wózka i jakie modele polecacie.szukam wózka dobrego i niezbyt drogiego.

sa rózne kryteria:
- jak maluch zaczyna się podnosić albo już siedzi ładnie i gondola jest niebezpieczna już wtedy
- gdy gondolka jest już przyciasnawa

patrz zeby na płasko się oparcie rozkładało, no chociaż prawie płasko ;)
jeśli planujesz tą spacerówką już jeździć do końca to żeby była w miare lekka, zwrotna, polecam parasolki, ale takie bardziej zabudowane
mi kiedys wpadł w oko model Opal, ale nie pamietam firmy i jeszcze też Chicco Ct 0.4

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzięki mitosia będę to brała pod uwagę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczyny :)

Ja też w końcu zdecydowałam sie na zakup wózka...mój wybór padł na Implast Drivera :D Tylko mam problem - niewiem czy 3XL czy 4XL ?
Który waszym zdaniem będzie bardziej praktyczny ? Mieszkam na 4 pietrze w bloku :D Bardzo prosze o rady :) Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marrti
Teoretycznie 3XL juz nie produkują (chyba) więc nowy ciężko będzie zdobyć, (chociaż w necie pewnie się jeszcze trafi) mnie się trzy kołowy podoba bardziej, ale to rzecz gustu (na początku ciąży chciałam 4koła teraz tylko 3:))
Poza tym 3 kołowy będzie trochę lżejszy więc przy wnoszeniu istotne.
Ale czy to będzie wielka różnica hm... :)
Uważam że 3XL jest bardziej zwrotny, (przednie koło 360)
Osobiście wziełabym 3XL o ile to możliwe.
Dlaczego driver a nie np. Volant?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

adi7 pisze:
Ja już mam zawroty głowy od tych wszytskich wózków :) już tyle widziałam i na wielu sie rozczarowałam pod uwagę brałam coneco V3 ale jak go zobaczyłam w sklepie to straszny szajs materiał sztuczny beznadziejny koła jednorazówki. Zależało mi na kupnie lekkiego bo bede musiała go nosić na 4 piętro bez windy :cry: i w końcu znalazłam obejżałam na żywo i kupuje w przyszłym tygodniu ATLANTIC z firmybabydesign waga to 14,5 do tego 2 koła są pompowane na czym mi bardzo zależało, super sie prawadzi dobra amortyzacja a 2 przednie koła obracają sie o 360 stopni ale mają równiez blokadę. W komplecie jest pompka śpiworek naprawde porządny i torba. wózek ma fajną regulowaną rączke.Spacerówka ma regulowane zarówno podnóżek na kilka wysokości jak równiez oparcie jest regulowane.Myśle że dokonałam dobrego wyboru. Jest bardzo podony do chicco enjoy pod względem prowadzenia. I cena wydaje mi się nie jest najwyższa jak na ten standard 925zł

co do wózków ATLANTIC też chciałam go kupić ale na szczęście najpierw pisałam do dystrybutora o wymiary gondoli i spacerówki.. szczerze to nie pamiętam dokładnie ale gondolka była jak na lalkę - bobasa - strasznie krótka i do tego płytka, podobnie siedzisko spacerówki więc jeszcze raz przemyślcie swoją decyzję

Marrti ja mam 3 xl bo.. bardziej mi się podobał a poza tym w 4xl nie było jeszcze blokady przednich kółek (w tych nowych już jest ta opcja)

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tak mi namieszałyscie w glowie, że juz sama nie wiem jaki wózek powinnam rozpatrywac pod kątem kupna. Obrazek
Miał byc czterokolowy a teraz coraz bardziej przekonuję się do trzykoowców.Ja chyba oszaleję.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MITOSIU mam do ciebie kolejną prośbę :) jeśli mozesz to podaj mi długość oparcia spacerówki (od pupy do pleców) i dł siedziska. Bardzo Ci dziekuję za szybką odpowiedź, bo Mały leży w domu i sie praży a ja nadal nie wiem co kupić!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,
Widzę, że w temacie królują Implasty. Kurcze ogladałam je w sklepie i rzeczywiście ładne i świetnie się prowadzą, ale nie dam rady go po schodach wytargać do mojego mieszkania (próbowałam w sklepie i niestety za słaba jestem) Pod wzlędem wagi spodobały mi się chicco trio i poważnie się nad nim zastanawiam. Czytałam, ze mamy narzekają na małe kółka, ale z dtugiej strony potem kupują spacerówki z takimi mniejszymi kółkami (parasolki). Z tego wszystkiego mam już mętlik :( Czy któraś z Was ma może taki wózek i może podzielić się wrażeniami?
Dziękuję z góry :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

alaaa wydaje mi się, że parasolki używa się głównie na wiosnę/ lato, jak jest ciepło, a małe kółka przeszkadzają jak jest zima :wink: ... przynajmniej tak na chłopski roum mi wychodzi...

Czy któaś z was ma może wózek Garco Trekko... bo ten model mi odpowida, a nie znam nikogo kto by go miał... więc nie wiem jak się sprawuje :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

bonsai pisze:
alaaa wydaje mi się, że parasolki używa się głównie na wiosnę/ lato, jak jest ciepło, a małe kółka przeszkadzają jak jest zima :wink: ... przynajmniej tak na chłopski roum mi wychodzi...

No właśnie wiem, ale mi na zime wypada gondolka, a spacerówka już wczesną wiosną. I teraz dylemat: kupić "zimowy" wózek głęboki (z duzymi kołami) i potem męczyc się z ciężką spacerówką, czy może przemęczyć się kilka miesięcy w zimie i potem miec lekką spacerówkę. Oczywiście cały czas zakładam, że kupimy wózek wielofunkcyjny (spacerówka +gondola). Strasznie ciężki ten wybór :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Marzenka79 oj dopiero dzis widze Twojego posta...

a wiec, plecki 49cm, a siedzisko razem z podniesionym podnozkiem 40cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D Mitosiu serdeczne dzieki za odpowiedź. Ja właśnie próbuję zakupić XA, ale w sklepach są braki. Na bobowózki będą dopiero za miesiąc i dlatego pytałam o te wymiary, bo zastanawiam się jeszcze nad tym casualplay. pa jak juz dokonam zakupu to dam znać

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No wiec wkoncu kupilizmy wozeczek. Jednak nie jest to Bebecar tylko Jane.
Bebecar jest strasznie ciezki, sprzedawczyni powiedziala ze wazy on o 4 kg wiecej niz pozostale wozki na rynku. Wiec nasz wybor skierowal sie na JAne Nomad w takim kolorku:
Prosze o opinie i jesli go ktos ma to o swoje spostrzezenia:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pysiek a dlaczego Nomad a nie Carrea Pro?Czemu ze zwykłą gondolą a nie z matrixem?Czym sie kierowaliście?Ja też mam ten wózeczek upatrzony jednak waham sie między Nomadem a Carrerą.I dlaczego wybraliście ten kolor?(bo z tym też mam problem)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]