Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:09 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

z uwagą śledzę wasze wypowiedzi na temat Boldera, ponieważ sama jestem nim zainteresowana, a prawde mówiąc już go zamówilam w sklepie.Choć mialam wątpliwości-mi również nie podoba się ten polarek, ale trudno. Kiedy przeczytałam na tej stronie informację, ze firma dodaje bawełniane wypełnienie do wózków które mają polarek, postanowiłam to sprawdzić. Napisałam maila do implasta,pani mi odpiowiedziala, że to prawda i że ja też otrzymam to dodatkowe bawełniane wypełnienie, choć nie wiem ile w tym prawdy. I zastanawiam się jak mam je wyegzekwować od sklepu w którym zamówiłam ten wóżek.Ale obiecuję, ze jak już pojade go odebrać to napisze wam jak ta sprawa się skończyła
I jeszcze jedno, polarek mają tylko boldery jednokolorowe, nie mają go te w kwiaty,chcć ten materiał który w nichj est też nie jest za specjalny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

natalia85 pisze:
Dziewczyny, czy któraś z Was widziała może na żywo wózek Coneco V3?? zastanawiam sie nad jego kupnem.. bardzo mi się podoba - ale chętnie poradziłabym się kogoś:) pozdrawiam

Witam
Ja widziałam V3 i nie jestem zachwycona. Tandetny plastik koła jakieś takie wielkie i paskudne. Amortyzajca kiepska. Osobiście też mi się podobał na zdjęciach, na żywo niestety beznadzieja.

Co do Bolderka granatowego w Kwiatki widziałam w sklepie w Wawie, szczerze tez koszmarnie wygląda, te kolory kwiatków jakieś takie wyblakłe. Boże dlaczego na zdjęciach wygladają ślicznie a na żywo nie?? Tylko Volant czerwony na żywo wygląda lepiej nież na zdjęciach :D :) Niestety ja mam kolejny przoblem :evil: FOTELIK :!: :!: :!: mam za krótkie pasy w Matizie :shock: i nie jestem w stanie zapiąć poprawnie fotelika. Macie ten sam problem??
Aha znów zaczęłam patrzeć z uwagą na Mikado Oxford, całkiem całkiem... ale jeśli BobbyWay się zmieści do Matizka to bedzie Volant i już.

Kolejna sprawa dotyczy Xlandera podobno opinie Mam które mają już ciut starsze dzieci na temat spacerówki nie są za dobre, ponieważ oparcie spacerówki nie da się podnieść do pionu i dziecko jak się kręci to ciągle się kiwa. tzn nie można zrobić kąta prostego. Ja się nie znam i dla nas (przyszłych mam) ważne jest rozłożenie spacerówki na płasko a o pionie zapominamy, ale takie opinie słyszałam więc się nimi dzielę.

Pozdrawiam gorąco

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hmmm.... ja niedawno widzialam kolezanke z synkiem na spacerku i byl w spacerowce XA... siedzial ladnie prosto i opieral sie o oparcie :) maslo jest maslane :P no, ale wiadomo o co chodzi ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tymianka, dzięki za dobre wieści! To już chyba wiem, jaki wózek kupię :)

patasia25
, na jakiej stronie znalazłaś tę informację, że dodają bawełniane wypełnienie? Na stronie Implastu? Ja tej strony nie cierpię, więcej wodotrsyków niż informacji, no i to okropne szczekanie... w każdym razie ja tam nie znalazłam nic o polarkach.
Daj znać koniecznie, jak już wózek do Ciebie dotrze, czy to wypełnienie masz i jak ono wygląda. A jaki kolor zamówiłaś?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny ja 2 tyg temu kupilam boldera 3
i juz chyba pisalam o tym nie ma polarku nigdzie
ja kupilam kolor morski
wypelnienie gondoli to bardzo fajny material bialy tylko pod materacykiem takie licho ale coz oszczednosci
natomiast w wewnatrz budki tez nie ma juz polarku tylko material koloru wozka
stwierdzam ze to duzy plus w porownaniu do wczesniejszej wersji
aa i ja nie dostalam juz wypelnienia polarkowego tylko 1 i to ten bawelniany

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,mam pytanie do dziewczyn posiadajacych wozek Mikado-Oxford.
Nie wiem na ktory model sie zdecydowac. Poradzcie mi prosze ktory bedzie lapszy na nierowne drogi, komfort czy four-free?
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asia- o tym dodatkowym wypełnieniu przeczytałam na tym forum, więc postanowiłam to sprawdzić i napisałam maila do firmy Implast.Kolor wózka wybrałam zielony.[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Narazie jestem na etapie oglądania wózeczków, jeszcze trochę czasu mam na zakup.. boję się tego.. wybór duży, ale łatwo kupić bubla;/
Jak do tej pory podobał mi sie V3 ale z tego co napisała ABMama odmysliłam się. Fajny jest tez Bolder i Volant, ładne, niedrogie i jest możliwość montażu fotelika samochodowego - hmm wiecie może jakie modele pasują do tych wózków??
pozdrowionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej dziewczyny - czy widziałyście może XLandera XA pomarańczowego lub zielonego "na żywo"? ja widziałam tylko w necie i zastanawiam się czy te kolory nie są zbyt "wrzeszczące" - jeśli któraś widziała lub ma taki to będę wdzieczna za odpowiedź - pozdrowionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja widzialam nowego XA zielonego !!
kolor wrecz dziwny, taki ni zolty, ni zielony.....
mi sie spodobal niebieski po fotkach tu zamieszczonych :)
jeszcze musze zobaczyc czerwony, bo podobno tez ciekawie wyglada, taki a'la bordo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny czy ktoras z was moze ma wozek coneco jupiter.chcialabym uslyszec opinie na jego temat.jezeli juz sie pojawila wypowiedz to bardzo prosilabym o powtorzenie poniewaz ten temat jest tak obszerny ze ciezko cos znalezc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

natalia85 pisze:
Fajny jest tez Bolder i Volant, ładne, niedrogie i jest możliwość montażu fotelika samochodowego - hmm wiecie może jakie modele pasują do tych wózków??
pozdrowionka

Do wózków ipmlastu pasuje produkowany przez nich fotelik Bobbiway, cena ok. 350 zł i dostępny jest w fajnych kolorach (sa nawet takie w kwiaty jak boldery)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Odradzam wózek Mikrus Alu Sprint!!! SZAJS jakich mało!
Nie dość, że ciężki jak diabli (mąż ma dosyć wnoszenia i znoszenia, ja niestety nie dam rady) to twardy i po prostu tandetny. Po 2tyg. coś zaczęło skrzypieć! Aha, i nie da się nim jechać prosto, bo skręca albo w lewo albo w prawo prze te niby bajernackie skręcane kółka z tyłu! Wogóle wykończenie jest takie że szkoda gadać!
Zanim urodziłam to chciałam Implasta Drivera.
Ale uprzejmy Pan w sklepie namówił mnie na to COŚ.
Teraz jestem zmuszona kupić drugi wózek i kupuję Drivera
albo Bebecar na allegro(używany). Jestem zdania,
że lepiej kupić używany ale porządnej firmy niż nową tandetę!
Pozdrawiam:-)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Podobno bardzo dużo daje, jeśli fotelik samochodowy można wpinać w bazę, a nie przypinać pasami - to wersja droższa, ale wygodniejsza i my sie na nią zdecydowaliśmy, bo w pierwszym roku życia dziecka czeka nas dużo podróżowania w związku z przyszłoroczną przeprowadzką. Dlatego też wybraliśmy wózek, do którego pasuje fotelik dobrej firmy z bazą. Warto wziąć to pod uwagę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jak sie wpina fotelik w baze to powinno sie tez zapiąc pasami.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pasami z auta przypina sie baze ,a fotelik doczepia sie tylko do bazy a dzidzia wiadomo ze musi byc pasamik przypieta ale tymi z fotelika.Dla mnie baza to swietna rzecz.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kolejny problem - fotelik :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj
Ja mam wózek Mikado oksfort i powiem wam ze rama nam pekła i to metalowa czesć myslałam ze beda problemy z reklamaccja ale w ciagu 5 dni miałam nowy cały stelaz wiec tak jakbym miała nowy wózek.
Powiem wam że to bardzo ważne jak wygladaw danej firmie sprawa reklamacji to co ja moge powiedziec to ta firma spisała sie na medal.
ajesli chodzi om firme polak to znimi sa problemy przy reklam,acjach
pozdrowienia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lula111, masz morskiego Boldera - to jest ten kolor 202? Mogłabyś pokazać zdjęcia? Na tych "katalogowych" podoba mi się ten kolor, ale mi on wyglada na normalny błękitny i niebieski, a nie morski. I wolę żeby faktycznie taki, bo ze wszystkich kolorów mój mąż nie lubi turkusowego.

On jest taki jak na tym zdjęciu? Obrazek
Czy raczej bliżej takiego odcienia? Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Asia raczej morski
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]