Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:57 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

basik i gondolka ma wewnatrz rzeczywiscie 78cm?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja juz wybralam (wczesniej tu pisalam ze bardzo podoba mi sie alu sprint firmy mikrus ale okazalo sie za ma bardzo sztywne zawieszenie)

Tak wiec jestem wlascicielka uzywanego drivera (stan bardzo dobry) i jestem naprawde zadowolona.jest wysoki ma dobre zawieszenie i pompowane kola.Gondola jest naprawde duza a rodze we wrzesniu wiec to jest wazne.Poza tym na allegro dalam za niego 330 zl :!: Polecam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaczuszka Driver bardzo dobry wybór ;) kumpela miała dla swojej córy i jeździła nim od sierpnia do ubiegłego tygodnia ;) bardzo polecała :) mała za szybkie z niego nie wyrosła ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

fajnie slyszec pochlebne opinie na temat Drivera bo juz go zamowilam :):)

jak dla mnie też jest super, u mnie na szczęście teściowie płacą za wózek i dlatego mamy nowy, ale tak to też bym się zdecydowała na używanego Drivera:)

cieszę się jednak, że bedzie on nowy bo te z tegorocznej kolekcji maja troche mniejsze koła z przodu i przez to wózeczek wyglada zgrabniej i dużo bardziej mi sie podoba.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi się wydaje, że wszystkie wózki Implastu godne są polecenia ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: odp
Awatar użytkownika

Ukłony dla Pań
My właśnie staliśmy się posiadaczami bolder3 u nas będzię ZOSIA więc beżowy w kwiaty zakupiliśmy :) CUDEŃKO naprawdę polecamy
Waga: stelaż 6,5 kg, stelaż z kołami 9,5 kg siedzisko spacerówki 3 kg gondola 6,3kg.
i polecamy wam tą hurtownie najtaniej jeśli chodzi o ten wózek http://www.bajka.net

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

o kurcze, jodance dzieki za taki namiar!!
XA o 110zl tanszy niz w sklepie u mnie :shock: !! a wysylaja z faktura?
ty pewnie na miejscu kupowalas?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mitosia nie czekaliśmy długo dwa tygodnie ze względu na kolor wystawiają faktury i rachunki mój facet zgadał się z nimi na allegro i dostał jeszcze upust na ten wózek choć w sumie i tak z kurierem wyniosło to nas 1400zl (bo jak zwykle kurier nie ma wydać :)) choć mój facet był zły na dostawę kurierską bo czekał cały dzień na UPS i jeszcze znalazł ,że nasz wózek jest porysowany przez właśnie tego kuriera UPS więc nie zamawiajcie przez UPS to dziady tylko Masterlink a wózek przepiekny
POZDRAWIAM

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ile biora za przesylke, jesli mozna spytac? liczy sie ilosc km, bo ja do Gdanska mam kawal!! kolo Gorzowa Wlkp. mieszkam

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

w hurtowni nam napisali że 30-40 a nam wyszło 50zl bo mój facet płacił w całości kurierowi ale sadze że jak zamówisz Masterlinkiem będzie około 30 tylko nie UPS odradzam Masterlink dzwonią i sie umawiają i przesyłki są nie zniszczone my mamy brzydkie ślady na stelażu i moj facet na pewno będzie składał reklamacje do nas dostarczali do Lublina :)
POZDR

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no to super!!! juz wlasnie z babka z Bajki na GG rozmawialam i taki zestaw XA jak chce wynioslby mnie 250zl mniej niz u nas w sklepie :)
swietnie jodance ze sie tu pojawilas :)

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Miło mi ,że mogę pomóc PAMIĘTAJ TYLKO ŻADNEGO UPS !!!!
Uśmiechy przesyłam :) i POWODZENIA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marzenka ja mam casuala S4 i jak dla mnie jest super. Nie mam gondoli, tylko spacerowke i fotelik prima. Obecnie jezdzimy w foteliku bo ma funkcje rozkladania Malej jest w nim wygodnie.
Wozek super sie prowadzi i w ogole jestem z niego zadowolona.
A opini nt. wozkow zarowno tych pozytywnych jak i negatywnych bedzie tyle ile uzytkowniczek, najlepiej wyprobowac samemu :)

Ochraniacza wokol glowki uzywamy tylko w samochodzie, do spacerow jest sciagany i w tedy jest jeszcze sporo miejsca:
Obrazek

Tak wyglada w calosci:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny, czy któraś z Was widziała może na żywo wózek Coneco V3?? zastanawiam sie nad jego kupnem.. bardzo mi się podoba - ale chętnie poradziłabym się kogoś:) pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc Dziewczyny
a ja dzis w sklepie ogladalam I'coo Plasma 2007 i stwierdzilam ze dla nas to jest wlasnie to, zmiesci sie do bagaznika, wygodny dla dzieciatka, roklada sie do pozycji lezacej w sposob szybki i prosty, jedna raczka, rozlozenie do samochodu tez jest bez problemowe, niestety cena tylko jest spora bo 1600 zl to cudenko kosztuje. znacie moze jakies sklepy w warszawie gdzie mogly by byc jeszcze te wozeczki?

Mi sie jeszcze podobal Emmaljunga City JEt, ale niestety odpadl ze wzgledu na wielkosc po zlozeniu, nie zmiescil by sie nam do samochodu, a mam w planach czeste wyjazdy na wies do dziadkow i wozek dla mlodego trzeba bedzie koniecznie zabierac.

bardzo bede wdzieczna za adresy sklepow gdzie moglabvym jeszcze zakupic taki wozek oczywiscie chodzi mi o i'coo.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To są namiary na sklep gdzie są wózki i'coo nie wiem tylko jakie modele i czy jest tani

http://www.amko.com.pl/index_sklep.php

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Polecam tu jest wielki wybór i ceny OK http://www.bajka.net/shop.php?menu_id=14543

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej u mnie postanowione X lander XA (na 99%) no chyba że znajdę na allegro jakiś używany mutsy w super stanie i nie drogo. Ale powiem Wam, że teraz sen z powiek spędza mi inna sprawa - ułozenie mojego małego - nadal jest główką do góry (położenie miednicowe) a to już skończony 37 tydzień i szanse na odwrócenie maleją : :cry: (wiem że piszę nie na temat, ale musiałam się wyżalić ) :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

lula111 pisze:
A TERAZ NOWINA NASTAPILY ZMIANY jak juz jedna z nas pisala nie ma wstretnej wysciolki polarkowe tylko super bialy materialik aa no i w gondoli tez juz nie ma polarku :lol: tylko od wewnatrz jest material zewnetrzny.

A kiedy nastąpiły te zmiany i w jakich Bolderach? Bo jak byłam w sklepie to Boldery jednolite miały polarek, a w kwiaty miały tak jak Ty piszesz. Czy może tym jednolitym zmienili ten okropny polarek? Bo ja się nie mogę przekonać do kwiatów, nie mam zaufania do tego zewnętrzengo materiału, ale do polarka też się nie przekonam. Rozważam Volanta, tylko że on z kolei jest mniej stabilny po złożeniu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Widziałam ostatnio w sklepie Boldera nie w kwiaty i rzeczywiście zmienili wyściółkę i obszycie - już nie jest polarkowe.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]