Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 2:54 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

DZiewczyny a co sadzicie o wozeczku Titanium Baby Buggy? Bo nie moge sie zdecydowac czy chicco ct 5 czy ten titanium wymiarowo sa podobne bardzo a ten titanium ma palak co mi sie podoba bo ct 5 nie ma ale w ogole nie moge znalezc opini na temat tych wozkow!!!

To wozeczek titaniumbaby buggy cena 259 zl
ObrazekObrazek

Co myslicie bo chicco kosztuje 279 zl ale nie ma palaka a juz bylam prawie zdecydowana na chicco...;/;/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emi i jak ci sie sprawuje ten wozeczek 4 baby fajnie sie prowadzi dziecku wygodnie jest w nim no napisz cos o tym

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My niedawno kupiliśmy taka spacerówke,
CONECO SOLAR
i jestem z niej bardzo zadowolona
Obrazek

GALERIA MACIUSIA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

justys tez mi sie ona podoba ale podobno czesto odpadaja tylne koleczka

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

olivka20 jeździ mi się nią super. Mały ( nie taki mały - 10kg) siedzi wygodnie, nie zapada się. Oparcie jest regulowane w 5 pozycjach. Najbardziej na płasko to kąt ok 45 stopni. Składa się go bardzo prosto, bez problemu mieści się w aucie. Na każdym spacerze mały śpi w niej ok godzinę i potem drugą godzinę już na ganku. Kółka z przodu to 15 a z tyłu 18. Przednie koła są obrotowe, super sprawa. No i powiem Ci, że niby waży 10 kg ale jakos tego nie odczuwam. Wnosiłam dziecko na 2 piętro z Karolem i nie było źle. Tylko musiałam dokupić folię prezeciwdeszczową, ale to nie problem. I musze obadać jak tu parasolkę na lato zamontować.
Nie wiem co jeszcze. Pytaj a odpowiem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emi a amortyzacja jest ok nie telepie dzieckiem no i jak te kolka sie sprawuja na nierownym chodniku wuzek kupuje juz w tym tygodniu wiec mi bardzo pomagasz i chyba kupie ten wozeczek masz jakies zdjecia swojego synka w tym wozku ja mam zamiar kupic czerwony

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam jestem tu pierwszy raz moja corcia ma 17miesiecy i chce zmiemic juz wozek ze spacerowki na parasolke CHICCO ct 04 wersja zimowa . mam pytanie bo widze ze nie ktore Mamy posiadaja taki wozek jak z kolkami w zimie? i czy mozna prac tapicerke z wozka czy sie sciaga? czy kolor granatowy to granat ciemny czy jasny,a czerwony to czerwony czy bardziej pomarancz. Pozdrawiam i DZIEKUJE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam pytanie doDziuuu? czy ten wozeczek Pani jest granatowy czy czarny i czy to koklekcja 2007? dziekuje

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witaj Bridet,

ja osobiście jestem bardzo zadowolona z wózeczka, spełnił moje najśmielsze oczekiwania :)

Kolor granatowy jest ciemny, ale do wózka dołączony jest pokrowiec na nóżki i na nim przeważa kolor różowy, taki słodki delikatny. granat cudnie łączy się z tym różem! Ja mam wózek z kolekcji 2008 - czyli ct05, wózek waży 8 kg (a nie jak ct04 10kg) i jest troszkę węższy i wyższy co zdecydowanie polecam dla starszych, a więc i wyższych dzieci :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Do wszystkich posiadaczek Peg Perego Pliko
Czt próbowałyscie dziewczyny zamontowac do wozka parasolke uniwersalna, czy bede musiała kupic firmową(o ile taka jest bo nie znalazłam na allegro)
A tak wogóle wózek sprawdza sie rewelacyjnie, to był naprawde udany zakup.
Dzieki za pomoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

beti-w-79 pisze:
Do wszystkich posiadaczek Peg Perego Pliko
Czt próbowałyscie dziewczyny zamontowac do wozka parasolke uniwersalna, czy bede musiała kupic firmową(o ile taka jest bo nie znalazłam na allegro)
A tak wogóle wózek sprawdza sie rewelacyjnie, to był naprawde udany zakup.
Dzieki za pomoc

cześć!

posiadam takową ale nie próbowałam ponieważ nie jest jeszcze potrzebna :D hmm a czym miałaby róznić się firmowa od jakiejś tańszej ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Zapytałam bo mam wrażenie ze te rurki maja wiekszy przekrój niż 250mm a taki przekroj jest niby maksymalny by móc zamontować parasolkę uniwersalaną (przynajmniej taka wystawioną na allegro).
Ale bardzo bym była zadowolona gdybym mogła kupic zwykłą
Wiem że to szybko na parasolke ale chce zamowic torbe i od razy parasolke pod kolor

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziuuu pisze:
Ja mam wózek z kolekcji 2008 - czyli ct05, wózek waży 8 kg (a nie jak ct04 10kg) i jest troszkę węższy i wyższy co zdecydowanie polecam dla starszych, a więc i wyższych dzieci :D

Dziuu, Ty nie masz ct05, bo ja mam identyczny i to jest Chicco Multiway :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

beti-w-79 pisze:
Zapytałam bo mam wrażenie ze te rurki maja wiekszy przekrój niż 250mm a taki przekroj jest niby maksymalny by móc zamontować parasolkę uniwersalaną (przynajmniej taka wystawioną na allegro).
Ale bardzo bym była zadowolona gdybym mogła kupic zwykłą
Wiem że to szybko na parasolke ale chce zamowic torbe i od razy parasolke pod kolor

więc powiem Ci tak; spacjalnie sprawdziłam ale obawiam sie że nie pomoge bo ... ja mam parasolke jakaś zagraniczna i ona ma troche inna ta łapke do przykręcenia a tej co miałam polskiej nie próbowałam ... moim zdaniem powinnas przejść sie do sklepu i spróbować . Generalnie cięzko z ta parasolka do tego wózka .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

olivka20 wiadomo, że trochę telepie. Ale to mojemu synkowi nie przeszkadza a wręcz chyba pomaga zasnąć :lol:
A kółka dla mnie są rewelacyjne. Ja ich nie blokuję. A zdjęcia to zrobię i wkleję jak moje dziecię się obudzi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam wlasnie sie dowiedzialam ze C04 juz nie robia tylko multieya i ten nowy ma male kolka . sama nie wiem co robic.poracie cos

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bridet nie robią, ale kupić jeszcze możesz - np. na allegro, tylko, że jak Ci zależy na 04 to się pośpiesz, bo to pewnie resztki już ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

beti-w-79- a potrzebna Ci w ogóle parasolka? W PPP rolę parasolki świetnie pełni budka, można ją tak daleko wysunąć. Myślę, że lepsze to niż parasolki, które przy silnym wietrze np nie są zbyt stabilne.

Arianka, mirkornik- jeśli chodzi o torbę Peg Perego to nawet jej nie szukałam, bo przypuszczałam, że droga. A można spokojnie kolorystycznie na allegro sobie dobrać taką uniwersalną do wózka. I tak też zrobiłam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

avida pisze:
beti-w-79- a potrzebna Ci w ogóle parasolka? W PPP rolę parasolki świetnie pełni budka, można ją tak daleko wysunąć. Myślę, że lepsze to niż parasolki, które przy silnym wietrze np nie są zbyt stabilne.

Arianka, mirkornik- jeśli chodzi o torbę Peg Perego to nawet jej nie szukałam, bo przypuszczałam, że droga. A można spokojnie kolorystycznie na allegro sobie dobrać taką uniwersalną do wózka. I tak też zrobiłam :)

no ja akurat dostałam biała haftowaną parasolkę ale nie wiem czy będę z niej korzystać - moje dziecię niestety nie lubi być zasłaniane budką :D

a co do torby to ja od razu wiedziałam ze nie chce oryginalnej! Ja kupię całą czarną - bedzie pasowała do rurek i kól bo wszystko jest czarne - czerwonej jakos nie chce wole ciemniejsza . No i dokupię jeszcze uniwersalna folie do wózka mimo że mam od tego wózika bo... ta nie sposób miec ze sobą zawsze bo za duża :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moje dziecie tez niestety nie lubi byc zasłoniete budką nawet teraz a ma nie całe 7 miesiecy,więc latem juz wogóle.
Tak ze ta parasolka przydałaby sie.Musze cos pokombinowac do lata troche czasu, a teraz zamówię tylko torbę. Chyba tez czarna mam kolor wózka toffee wiec bedzie ok(chciałam z dodatkiem szarego ale te zdjecia w aukcjach nie przedstawiaja rzeczywistych kolorów więc cieżko trafic w odcień prawidłowy)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]