Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:36 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też zostanę przy implascie, zdecyduje się chyba jednak na drivera. Tomkowi sie on nawet bardziej podoba niż bolder, więc przynajmniej jedno z nas będzie bardziej zadowolone;)

no chyba, że zaczną robić boldera z uszami :):):)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam X-Lander XA i jestem bardzo zadowolona :wink: spisuje się wyśmienicie :D jedynym minusem jest brak przekładanej rączki :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej dziewczynki :)
Patrzcie co Delti mi odpisal na mejla :evil:

"Witam serdecznie

Wózek Puma dostępny jest na rynku już od kilku lat (do tej pory pod
nazwą
Fokus) i jak do tej pory nie było planów zmian konstrukcyjnych
wprowadzających skrętność kół. Sytuacja ta nie ulegnie zmianie
również w tym
roku."

No przeciez Fokus ma skretne kola :evil: co oni tu mi kreca :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nie chcę się z Tobą kłócić, ale jak dla mnie to nie ma. Jesteś pewna że myślisz o Fokusie? Bo jeśli chodzi o produkty Deltim, to wiem że reklamowali Deltim Premer jako ten ze skrętnymi kołami. Obecnie Leo z tego co widzę w katalogu. Są w zasadzie do siebie podobne - Fokus i Premier, tylko właśnie różnią się kołami i koszykiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziweczynki ogaldalam wczoraj wozki i jestem prawie zdecydowana na BEBECAR ICON, gondola duza, wyscolke ze srodka mozna wyprac bo jest sciagalna, sklada sie na plasko (lepiej niz Bolder), jest zwrotny i dobrze sie prowadzi. Nie wiem tylko czy gondolka ma uchwyt do przenoszenia .I jeszcze musz zobaczyc ile wazy w praktyce zlozony.

Napiszcie mi co myslicie o tym kolorze ZIELONYM, NIE BEDZIE ZA JASNY? bo na sklepie go nie ma a jak sie zdecyduje to mi zamowia kolor jaki bede chciala.

JAk ktoras ma tem wozek lub go widziala to prosze o opinie.
Jest bardzo podobny do Boldera.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pysiek jak dla mnie yo ta zieleń jest świetna :) wcale nie za jasna, ale niestety wózeczek mam chyba kołampiankowe :( a ja chcę pompowane o i jest niestety nieco droższy od Volanta. Ale generalnie mnie się podoba.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pysiek - wózek bardzo ładny, tylko minusem są koła - nie pompowane. Kolor zielony jest fajny, tylko dziewczyny pisały, że może przyciągać muszki. Ale to zależy od odcienia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc wszystkim!
Czy jest tu moze posiadaczka CHICCO S3 TRIO??? Podoba mi sie ten zestawik bardzo 3 w jednym mi bardzo odpowiada ale nie znam zadnych opinii, wiec jesli moglybyscie........

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jesli chodzi o kola to Icion ma dwie wersie jedna z piankowymi a druga terenowke z pompowanymi, wiec to nie problem.

A jesli chodzi o kolor to tez sie boje o te muszki. Bo n azdejciu nie wyglada zeby byl bardzo jasny, ale w rzeczywistosci moze byc inaczej. Musze gdzies ten kolor upolowac w sklepie :twisted:

No i dzis czytalam opinie na jeso tema na forum hiszpanskim .
Jedyny minius jaki pisza ze ma to krzeselko do samochodu nie jest za wygodne, i kola skrzypia ale zkropla oleju sie to zalatwia.Poza tym same pochlebstwa. Pisali nawet, ze jest tak wytrzymaly ze nastepne dziecko tez pojezdzi nim.
No i rzeczywiscie jest drogi, na bobowozki miedzy Volantem i Iconem jest 1000 zl roznicy.
Tutaj z calym wyposazenie kosztuje ok 750€

Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2007 11:15 am przez pysiek, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

PYSIEK JA MAM BEBECAR ALE RACER I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. cO PRAWDA NIE WYPROBOWALAM JESZCZE DOKLADNIE BO NIE MAM MALUSZKA ALE WYPROBOWALAM GONDOLKE NA PRAWIE 5 MIESIECZNYM SZKRABIE KOLEZANKI I JESZCZE Z LATWOSCIA SIE MIESCI. gONDOLKA MA USZY DO PRZENOSZENIA I NIE JEST TAKA CIEZKA. jA ROWNIEZ MAM ZIELEN ALE PISTACJE, NIEW WIEM JAK TO SIE SPRAWDZA Z MUSZKAMI ALE PRZY POPRZEDNIEJ DZIDZI TEZ MIALAM ZIELEN I JAKOS MUSZEK NIE ZAUWAZYLAM.
MOJ MA KOLA POMPOWANE, PRZEDNIE POJEDYNCZE SKRETNE. LATWO SIE PROWADZI CHOCIAZ NIE NALEZY DO NAJLZEJSZYCH.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kupiliśmy dzisiaj wózek!!! :D :D :D

Po wszystkich perypetiach i rozważaniach volantowo-bolderowych wyszliśmy ze sklepu z niebieskim x-landerem xa :lol: :lol: :lol: Baaaaardzo nam się spodobał, dokupiliśmy jeszcze fotelik Maxi Cosi z bazą, który można montować na wózku, do kompletu (gondolki i spacerówki) torbę i parasolkę. Myślę, że będziemy zadowoleni.

W Volancie są wprawdzie uchwyty w gondoli - takie do przenoszenia - ale jakoś dziwnie przyszyte: cała gondola przechyla się do przodu i dziecko zjechałoby główką w dół! :shock: Poza tym w dwóch Volantach na trzy, jakie były w sklepie, hamulce się zacinały...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gratulacje:)
To jedna z poważniejszych decyzji macie za sobą :lol:
Ja poczekam z zakupem jeszcze żeby mi gwarancja bez potrzeby nie uciekała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tymianka super wiesci!!!! :)
a macie z kolekcji 2007 gondolke? jesli tak pisz szybko wymiarki wewnatrz niej :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam,

od 2 miesięcy używamy wózeczka Bebecar Stylo At, bardzo fajnie się prowadzi, gondola duża, zdejmowane, pompowane kółka, ale...jest cholernie ciężki! Nie nadaje się dla kogoś kto będzie musiał go znosić! Sam wózek waży 22 kg, dodając ciężar dziecka wyjdzie niezłe obciążenie.
Mam kolorek jasnoniebieski z beżem i choć bardzo się bałam, wcale się nie brudzi. Pewnie gorzej będzie ze spacerówką.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja mam Volanta3 ( jak już nieraz tu pisałam ) i w nim nie ma czegoś takiego jak rączki do gondolki ( na paskach ) :shock: Są wyciete kieszonki do przenoszenia i tyle. Prawdę powiedziawszy mi to nie sprawia żadnego kłopotu, bo gondolki nigdzie nie przenoszę. Jak wyjeżdżamy samochodem, to bierzemy stelaż i fotelik samochodowy, a gondola zostaje w domu. Jest to o wiele praktyczniejsze rozwiazanie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

bajeczna pisze:
Bolder nie ma uszu. napisałam maila do implastu z pytaniem i właśnie dostałąm odpowiedź. z reszta same zobaczcie:

"Pani Basiu,
Wózek Bolder nie posiada pasków do przenoszenia gondoli ale posiada uchwyty( otwory do przenoszenia) po obu stronach w gondoli.
Pozdrawiam
Joanna Lange
P.P.H. IMPLAST"

i nadal nie do końca rozumiem jak my niby mamy ta gondolkę nosić?? bo co mi po jakiś dziurach z boku!! :evil:

MOJ WOZEK polak TWISTER BABY SMAIL TEZ nie posiada paskow ale ma raczki przy gondoli tez wygodne i nie odstajace jak paski moze wlasnie o to jej chodzilo z etez ma takie cos!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewka23 pisze:
MOJ WOZEK polak TWISTER BABY SMAIL TEZ nie posiada paskow ale ma raczki przy gondoli tez wygodne i nie odstajace jak paski moze wlasnie o to jej chodzilo z etez ma takie cos!

nie wydaje mi się. widziałam te wózki i tam faktycznie były tylko takie dziury po bokach :| a za te rączki możesz trzymać gondolę jedna ręką trzeba uzywać dwóch?? mi nie zależy tak do końca na samych uszach, tylko na łatwym i wygodnym przenoszeniu gondolki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To nasz nowy wózeczek:

Obrazek

Obrazek

Mitosia - tak, to model 2007, zmierzyłam gondolkę w środku: 77 cm długości. Podobno jest tez szersza od poprzedniego modelu, w związku z czym adaptery z gondolki nie pasują do fotelika i trzeba było kupic specjalne. A gondolkę przenosi się za bardzo stabilny i solidny uchwyt, będący zarazem wykończeniem budki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sylwunia25 a tee raczki przy gondoli ma takie palastikowe wyciagane po bokach czy z materialu szyte?
Jestem prawie przekonanado niego, jeszcze musze sprawdzic ta wage, bo mieszkam na 2 pietrze. a masz do niego krzestelo do samoachodu?
Z jak sie skalada, nie masz z tym problemu?

Angi az tyle wazy? :shock: 22 kg to bardzo duzo, a z tego co mi powiedzieli w sklepie to stolaz ok 7 kg. wiec nie sadze zeby gongola wazyla az 13

Tymianka wozek fajowy, my tez chcemy taki kolorek, no ewentualnie czerwony :D

Ostatnio zmieniony pn maja 14, 2007 1:08 pm przez pysiek, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Tymianka ale ladny ten niebieski kolorek, taki troszke zywy, o wiele ciekawiej wyglada niz na stronach bobowozkow :) a widzialas moze czerwony? ciekawa jestem jak sie prezentuje...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]