Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 1:33 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

jak dla mnie ma za male koleczka :?
ale jak Tobie pasuje to super :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

quinny spedi sx.....rewelacja!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Popieram Erii, quinny speedi sx. Praktyczny, lekki, łatwo się składa, zwrotny. :D :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dagi pisze:
a mi sie nie podoba ten wozek qunni. moj brat kupił sobe taki. mała gondola...nie wiem jak tam dziecko sie z miesci, traz zima w ubranku i kocyku..troche ciasno.....a po za tym kreci sie to kułko z przodu jak szalone....
fakt jest lekki....ale nic innego fajnego w nim n ie widze.

ja mam wozek odkuiony za 300 stowi. ma duza gondole, duze koła, za cięzki tez nie jest i idealnie mi sie jezdzi. i jestem pewna, ze jak wyjde z bratowa na spacer i zrobimy wyscigi wozków to wygram ja hehehe.
po droge jest leprzy na spacery np. do lasu....ja mam tereonowe kólka....a guinni raczej nie....

no ale zecz gusdtu oczywiscie..

no i moja malutka spi sobie w domu w gondoli....a w wózku qunni to raczej ciasno :?

Dagi jaki masz wozeczek?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

quinny nie ma może zbyt dużej gondoli,ale jak dla mnie nie ma lepszego wózka....Mój Maluszek do małych dzieci nie należy a jeździ w gondolii...w kombinezonie i spać też spi...koc też się mieści..... :lol:
a przednie kółko można blokować :shock: ....a kręci się po to ,żebym mogła go prowadzić bez wysiłku nawet jedną ręką....co się bardzo przydaje........w jednej ręce siaty z zakupami..w drugiej kierownica wózka!!!!
lekki...a nie 20kg wózek + dziecko...dziękuje!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja kupilam baby design smart i po pierwszym spacerze chcialam go zmienic.
ale jakos sie bede musiala przemeczyc.
strasznie jest glosny, jak by kolka mialy zaraz odpasc. torba dla noworodka to juz teraz jest ciasna a maly nie skonczyl jeszcze 2 miesiecy :?
okienko w budce jest z ceratki ktora zaczela juz pekac (chyba od zimna).
przekladana roczka sie nie przydaje bo i tak wozka nie da sie w ten sposob prowadzic. tanczy po calym chodniku. zaplacilam 670 zl razem z foelikiem i strasznie szkoda mi tych pieniedzy.

jesli moge cos doradzic to kupujcie najdrozsze wozki i oczywiscie najlepsze na jakie was stac. lepiej uzywany a sprawdzony. i uwierzcie ze wyglad nie jest najwazniejszy.

pozdrawiam i zycze trafnych wyborow.

jeszcze raz ostrzegam:

BABY DESIGN SMART :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No niestety mam podobne doświadczenia jak Kora. Dlatego teraz kupuję drogi. :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tego wozeczka na pewno nie zostawie dla kolejnego dzieciaczka ktrorego mam zamiar kiedys miec.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

JA CHYBA NA RAZIE OBSTAWIAM volant CHYBA ZE COS CIEKAWSZEGO POJAWI SIE DO LATA :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja mimo wszystko polecam Mutsy. Wiem, że drogi, ale warto zainwestować. Przy pierwszym dziecku marzyłam o Mutsy, ale poszłam w tańszy wariant i żałowałam już po paru miesiącach, aż w końcu go sprzedałam, niestety za psie pieniądze. A Mutsy trzymają cenę, tak że używany sprzedaje się z jakąś 20-30% stratą - co jest bardzo niewiele. Niestety tańsze wózki charakteryzują tańszymi materiałami i to jest ból bo szybciej się zużywają i np brudzą. Przy okazji polecam sklepy internetowe, tam można kupić dużo taniej niż w zwykłych sklepach (szczególnie www.wozkidzieciece.pl - właśnie tam dziś zamówiłam wózek dla drugiej pociechy), no i oczywiście allegro :lol: Powodzenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tez mi sie wydaje ze MUTSY jest dobry, ale wedlug mnie ma za mala gondole!! tylko 74cm!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam, my kupiliśmy Volanta 3-kołowego. Czerwonego - bo urodziła nam sie Zuzia :lol:
Wózek do najtańszych nie należy - my w sklepie płacilismy za niego 1499 ( gondolka+spacerówka) + 399 (fotelik samochodowy) + 82 (torba).
Jak dla nas gondolka jest wystarczajaca ( w porównaniu z np.x-landerem o wiele szersza i troche dłuższa ) - zmierzyłam - ma 75 cm :lol: . Zuźka urodziła sie 15 grudnia i miała 49 cm, więc do czasu, jak zacznie siadać i nie będzie chciała już jeździć w gondolce, powinna wystarczyć :wink: Poza tym volant świetnie sie prowadzi nawet jedna ręką, dzięki temu, że ma skrętne przednie koło.
Monia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Monia super, ze napisalas, ale nie sadzilam ze ma tylko 75cm gondolka.... myslisz ze jak urodze w sierpniu to do wiosny chyba brzdac mi duzo nie urosnie :P bo tak napalilam sie na volanta ale 4 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja przy Olivii kupilam MIKADO 3 funkcyjne i strasznie neizadowolona bylam. coprawda fajne duze kola- przydaly sie jak bylismy w szklarskiej w zimie i bylo pelno sniegu- ale ciezki strasznie i tyle trzeba sie namachac zeby skrecic itd :O w czerwcu czyli jak Oli miala 8 meisiecy kupilismy jej spacerowke coneco- skladana jak parasolka. szkoda tylko ze nie mozna bylo rozlozyc zbey calkiem plasko spala- ale za to malo miejsca zjamowala- do samochodu zbey wlozyc mikado musielismy kolka odczepiac ;/ a spacerowka raz dwa. no i lekka itd. teraz kupilismy 3 wozek- blizniaczy i tak zwany rok po roku. graco stadium duo i jest super :D Oli siedzi pierwsza a Nela z tylu bo tam jest calkiem na plasko rozkladane :) bardzo lekk- sma wozek wazy tyle co ten zasrany MIKADO no a jest podwojny ;) bardzo aldnie sie prowzdzi itd. teraz gdybym sie cofnela i kupowala wozek dla Olivki to kupilabym ten graco ale dla jednego dziecka- widze kobiety ktore chodza wlanise z nimi z noworodkami- wtedy jakos odwrotnie daszek sie daje i jest zabudowane czy cos.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja przy Vanessie mialam Graco i bylam strasznie zadowolona,ale niestety po 1,5 roku zarabali mi go :twisted: :twisted: i musialam kupic inny.Kupilam Hauck Shoper-KATASTROFA :twisted: ; juz nigdy w zyciu nie kupie wozka z firmy Hauck.
A co do Graco , to Nessi od samego poczatku w nim jezdzila, i bardzo praktyczne bylo to , ze fotelik z samochodu mozna kliknac na wozek i spokojnie np. z parkingu do domu lub sklepu jechac.
Przy drugim dziecku ( jak juz sie uda :D ) tez kupie Graco albo Hartan Racer XLS.Zobaczymy :wink: .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Mutsy Urban Rider. Czterokołowy - koła pomopowane. Wózek wielofunkcyjny. Tylnia oś skrętna co bardzo ułatwia prowadzenie. Dość ciężki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja znalazlam dzis wozki niemieckie HERMAN, nawet fajne musze powiedziec :]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mitosiu a gdzie ty go znalazlas bo ja nie moge nigdzie, w internecie mi wcale nie pokazuje takiej marki :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gdzies przypadkowo na jakims forum, ale wlasnie nie moge teraz znalezc
:(

a sluchajcie, ktos z was ma X-LANDERA ? jaki jest? a gondolka jak dluga wewnatrz?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja byłam skazana na kupno wózka w sklepie internetowym. mieszkam w takiej cześci uk że szkoda gadać. wózki w sklepach co prawda są, ale o płaskim można pomarzyć. angole wożą swoje pociechy w czym popadnie. dlatego wybór wózka był czymś, co spędzało nam sen z powiek. po dlugich namowach, oglądaniu filmów instruktażowych, przeszukiwaniu internetu wybraliśmy zestaw chicco CT 01 Trio ( w skład wchodzi gondolka odpinana, można także zamontować w samochodzie, przy okazji dłuższych podróży, fotelik samochodowy, który można wpiąć do stelaża i śmiało isć na zakupy z maleństwem, oraz spacerówka. wózek lekki, wszystkie cześci rozkładane, do tego plecaczek, okrycie przeciwdeszczowe, parasolka, oraz śpiworek na nóżki do spacerówki). przeglądając ceny tego zestawu w polsce złapałam się za głowe, ponieważ dokładnie ten sam wózek kosztuje prawie 25oozł, ja natomiast zapłaciłam 307 funtów. w ogóle jak tak przeglądam ceny w polskich sklepach to aż żal mi przyszłych rodziców.
życzę wytrwałości w poszukiwaniu idealnego wózka, który przecież ma być komfortowy nie tylko dla bobasa, ale i dla mamy :roll:

aniolek 2009*

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]