Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 2:15 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 160  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Czy ktoś z wie gdzie z Katowicach, Sosnowcu, Chorzowie (lub okolicy) jest sklep, w którym maja wózki Zooper Twist??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

basik334 no fajnie, że piszesz o chicco multiway, bo to nowy model i jeszcze nie ma zbyt wielu użytkowników tych wózeczków
Ja sie interesowałam chicco ct 0.5 i jego (podobno) poprzednikiem - chicco london
O ile ten II-gi czyli london ma naprawdę dobre opinie (pięta achillesową tego wózka są szybko ścierajace się kółka tylnie) to CT.05 to podobno nic specjalnego

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam.
Na 99% jestem zdecydowana na zakup Peg Perego Pliko, a jako ze nie jest to mały wydatek ciągle rozważam wszelkie za i przeciw... Od wielu osób słyszałam pozytywne opinie na temat tych wózeczków i wszystko byłoby super gdybym jeszcze mogła synka do tej spacerówki przymierzyc,ale niestety w moim miescie nie ma go w sklepach :( i zamierzam wózek kupic w sklepie internetowym.Kolezanka która kupiła ten wózek podała mi jego wymiary,znalazłam tez wymiary w internecie ale to nie to samo co zobaczyc wózek i posadzic w nim malucha. Mój synek ma ponad 10m-cy,waży juz na pewno ponad 11kg i nosi ubranka w rozmiarze 80-86, zastanawiam sie czy siedzisko w tym wózku bedzie dla niego odpowiednio duze,tak zeby przez jakis czas mógł nim pojezdzic.prosze o spostrzezenia mamy które korzystają z tego wózka.Moze któras z was miała okazję porównac ze sobą ' na zywo' PP Pliko i np.chicco multiwaya> jakie sa wasze wrażenia jesli chodzi o porównanie tych wózków?Z góry dziękuję

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam PP a mój synus do malutkich nie nalezy/.ma 11miesięcy wazy 13kg.....mieści się ale o kręceniu się zbytnio nie ma mowy.Ale trzeba brac pod uwage pore roku,kurtka ciepła i dzidzia opatulona,a jak patrze w przyszłość to będzie super na lato,bez problemowo

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

basik334 pisze:
To i ja coś dorzucę od siebie.

Niedawno nabyliśmy dla synka Chicco Multiway,a. Jesteśmy bardzo zadowoleni :wink: Jedynym małym minusikiem, o jakim zresztą wiedzieliśmy, jest odpinana przy składaniu barierka :wink: Poza tym jest świetny, prowadzi się go (i składa) sprawnie, nawet jedną ręką :wink:
Chicco ma wszystko, czego oczekiwaliśmy od wózka - parasolki.

Pozdrawiam :D

zgadzam się całkowicie wózior jest ekstra
mój poprzedni chicco po złożeniu stał ,ten niestety nie
ale to malusi minus
jestem z niego bardzo zadowolona a mamy muliwaya od świąt bożego narodzenia
pozdrawiamy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

ja też mam PP pliko i fakt nie ma zbyt wiele miejsca jak mała jest w kombiezonie ale w tym sensie że nie moze sie wiercić jak lubi :D ale myślę ze nie musi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Mirabelka Maclaren Triumf całkowicie odpada.. naprawdę... nie dla naszych maluszków... tak jak pisałm nie ma pozycji pionowej a na dodatek podnóżek się nie składa i maluch wpada tam do środka i nózki proste i do góry...- koszmar
ja też oglądałam chicco 0.5 ale tylko w necie... w sklepie chicco w arkadii nie mieli tych wózków i nawet w katalogu ich nie ma...

filenka moja sasiadka ma Peg perego plico 0.3. Ten wózeczek jest naprawdę ładny ... jej synalek ma sporo miejsca...
to co jest w nim naprawdę super to budka, którą można rozłożyć aż do barierki
tylko, że waży już jakieś 9 kg... :(

co do chicco 0,4 lub mutliwaya to stoi u nas w wózkowni... dla mnie to ciężki i wielki wózio....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Arianka a wiesz że nie czuć tej wagi w PP.

a najgorsze że tak naprawde to nie wiadomo jak z wagą chyba dokąd sie go nie zważy bo ja widziałam info od 7,5k do 8,5... i juz nie wiem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mirkornik pisze:
a najgorsze że tak naprawde to nie wiadomo jak z wagą chyba dokąd sie go nie zważy bo ja widziałam info od 7,5k do 8,5... i juz nie wiem :roll:

W przypadkach rozbieżności często jest rzeczywista waga wózka a drugi wskaźnik to waga zapakowanego wóżka (widniejące na opakowaniu)

Arianka, to super, że o tym piszesz odnośnie Maclarena Triumpha, ja coś tam czytałam o braku pozycj pionowej ale nie uzmyslowiłam sobie "z czym to się je"
Ale tak naprawdę to moje dziecko ma juz spacerówkę PP Uno, ja poszukuję drugiego wózka, takiej typowej przewozówki.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

nie było opakowania :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

mirkornik mi się PP podoba...
ale ja dlatego napisałam, że 9 kg, bo szukam naprawdę lekkiej spacerówki - parasolki...
i chciałabym żeby była taka żeby mozna było ją złożyć i wziąć na ramię ... taki właśnie jest maclaren quest (modele 2008) te wcześniejsze mają tylko taką rączkę z boku...
tylko ta cena mnie przeraża 600 zł.. :shock:

Mirabelka jak coś sobie upatrzysz to koniecznie przymierz maluszka do wózka...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Arianka pisze:
mirkornik mi się PP podoba...
ale ja dlatego napisałam, że 9 kg, bo szukam naprawdę lekkiej spacerówki - parasolki...
i chciałabym żeby była taka żeby mozna było ją złożyć i wziąć na ramię ... taki właśnie jest maclaren quest (modele 2008) te wcześniejsze mają tylko taką rączkę z boku...
tylko ta cena mnie przeraża 600 zł.. :shock:

no PP w razie co mozna ciagnąć za sobą :wink:

kurde ja dałam 1000zł a to i tak 200 taniej niż w sklepie ale zachorowałam na ten wózek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzieki kobietki za odpowiedzi odnosnie PP :) Chyba jednak sie zdecyduję i jutro zakupię :) tez tak sobie myslę ze teraz zimą to faktycznie ciasnawo przez te wszystkie 'opakowania' w wózku, mój Fi nawet w spacerówce od wielofunkcyjnego volanta nie ma za wiele miejsca na kręcenie się. Moje pytania stad ze różne info znalazłam o szer.siedziska w Peg Perego Pliko i juz sama nie wiedziałam co i jak. Kolezanka zmierzyła szer. i podała mi ze 34cm, a w niektórych ofertach sprzedaży napisane jest ze 30cm :roll: sama juz nie wiem co o tym myśleć... Ja najprawdopodobniej zakupię wózeczek w kolorku ze starej kolekcji,skusiła mnie cena-899zł, zawsze to mniej niz ok.1100,bo tyle kosztują mniej wiecej te z nowej kolekcji. O chicco dopytywałam sie z ciekawosci,ale chyba raczej nie maja szerszego siedziska niz Peg Perego... Dla mnie ten ok.8kilogramowy PP będzie miłą odmiana po volancie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

My tez mamy MULTIAYa , od 3 msc :lol:

I jestem BARDZO zadowolona :)

Natala nie jest mała , bo wazy 10 kg , ubranka nosi 80-86 :roll:

I bez problemu sie miesci w kurtce zimowej i ze spiworkem 8)

Ja do tramwaju nawet sama wsiadam :wink:

Duży plus to niska waga jak na taki masywny wozio ...

Kolejnym plusem jest duze i wysokie siedzisko ,

oraz duze (ale nie ogromne) koła 8)

Obrazek

66-57,6-55 kg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

filenka pisze:
Dzieki kobietki za odpowiedzi odnosnie PP :) Chyba jednak sie zdecyduję i jutro zakupię :) tez tak sobie myslę ze teraz zimą to faktycznie ciasnawo przez te wszystkie 'opakowania' w wózku, mój Fi nawet w spacerówce od wielofunkcyjnego volanta nie ma za wiele miejsca na kręcenie się. Moje pytania stad ze różne info znalazłam o szer.siedziska w Peg Perego Pliko i juz sama nie wiedziałam co i jak. Kolezanka zmierzyła szer. i podała mi ze 34cm, a w niektórych ofertach sprzedaży napisane jest ze 30cm :roll: sama juz nie wiem co o tym myśleć... Ja najprawdopodobniej zakupię wózeczek w kolorku ze starej kolekcji,skusiła mnie cena-899zł, zawsze to mniej niz ok.1100,bo tyle kosztują mniej wiecej te z nowej kolekcji. O chicco dopytywałam sie z ciekawosci,ale chyba raczej nie maja szerszego siedziska niz Peg Perego... Dla mnie ten ok.8kilogramowy PP będzie miłą odmiana po volancie :)

kurcze a u nas nie było tańszej poprzedniej kolekcji :? tzn. były jakieś 2 tańsze ale naprawdę brzydalki (1 jakis z kolekcji która zupełnie im nie wyszla a 2 też masakra )

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

dziewczyny ja mam PEG PEREGO ale PRAMETTE i jako spacerowka to jest to samo co PLIKO
naprawde polecam...... tyulko ze jak dziecko wazy ponad 12 kilo i wozek ok 9 kg to jest troche ciezko

<zakaz>

teraz kupilismy quinny zapp i jest super!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

maadzia pisze:
Czy ktoś z wie gdzie z Katowicach, Sosnowcu, Chorzowie (lub okolicy) jest sklep, w którym maja wózki Zooper Twist??

to namiar do sklepu w Dąbrowie Górniczej - mają dość duży wybór wózków... zadzwon zanim pojedziesz i zapytaj...
Kod:
0 606 100 977

(32) 268 13 06
(10:00 - 13:00)

SALON SPRZEDAŻY:
MAŁE ABC
41-300 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 5

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Arianka- a w tym chicco w Arkadii to duży wybór mają?
Ja ciągle myślę o tym chicco enjoy, ale on jakoś mało popularny jest, przynajmniej forumowe mamy się nim nie interesują ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

Avida sklep chicco w Arkadii jest dość niewielki...
Tam są same wózki firmy chicco...
Tego co ja chciałam zobaczyć to nie było (chicco 0.5).
O inne wózki się nie pytałam, ale trochę tego tam stało....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

sorrki za linka ale tam bylo tylko zdjecie wozka..... :?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 160  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]