Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 11:30 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 156, 157, 158, 159, 160
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Odradzam quinny - słaba jakość, kilkumiesięczny wózek wygląda jak wieloletni (chyba to kwestia nitowań i śrubek).

Offline Wyświetl profil  

trochę się z Tobą nie zgodzę, ponieważ mój chrześniak jeździł 1,5 roku w quinny zapp i jego rodzice z powodzeniem jeszcze go sprzedali, bo nie był zniszczony

Offline Wyświetl profil  

fehn chyba sobie żartujesz? my mamy quinny od jakiegoś roku, uzywamy go nonstop, na każde wyjście czy to do sklepu, czy na dłuższy spacer i nic się z nim nie dzieje, jedynie tapicerkę mam brudną- od chrupek, które Michaś ciągle wcina :)

Offline Wyświetl profil  

Moderator
Awatar użytkownika

Popieram fehn dla mnie tylko jeden model byl ok niestety juz go nie produkuja. Teraz to sa beznadziejne kubelkowe siedzenia a aluminiowa rama trzeszczy, beznadzieja.Jest duzo fajniejszych wozkow.

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

Nie polecam quinny

opinie użytkowników wózków tej beznadziejnej marki:

Cytuj:
aby złożyć wózek trzeba wypiąć siedzisko, które pozostaje niezłożone i zajmuje sporo miejsca. Do wygodnych rozmiarów składa sie tylko stelaż

Cytuj:
wózek sam w sobie jest bardzo drogi a o cenie dodatków nie wspomnę :(

Cytuj:
brak możliwości rozłożenia do pozycji leżącej, dziecko nie może wygodnie się wyspać na spacerze

Cytuj:
jakości wykonania - myślałam że za tą cenę i za markę to mogę spodziewać się czegoś konkretniejszego, po kilku miesiącach skrzypiał siłownik do składania wózka, regulacja rączki zacinała się i hamulec trzeba było coraz mocniej naciskać by go odblokować

Cytuj:
bardzo szybko się brudzi siodełko ponieważ jest z materiału bardzo chłonnego, co jakiś czas trzeba je prać w całości, nie da się mokrą szmatką miejscowo przetrzeć bo zostają zacieki

Cytuj:
wywrotny

Cytuj:
delikatny, ciężki, mała gondola

Dodatkowo zaznaczam, że quinny został oceniony jako wywrotny wielokrotnie co dyskwalifikuje tą markę

Offline Wyświetl profil  

jak widać ile ludzi, tyle opinii, ja piszę na swoim przykładzie, mam model zapp xtra od prawie roku, jeżdzę codziennie i jeszcze nigdy się nie wywróciła, a to, że się nie rozkłada to każdy przed zakupem pewnie sprawdza, mi nie było to potrzebne, ... mnie sprawdza się ten wózek

Offline Wyświetl profil  

Moderator
Awatar użytkownika

Wrobel pogadamy za kilka lat,jak dziecko bedzie wymagalo rehabilitacji,bo mamusi bardziej podobal sie wozek niz wygoda dziecka.Tylko pogratulowac podejscia.Nie wart tej ceny. Za darmo bym go nie chciala.Jest duzo fajniejszych wozkow.A wywrotke z tego wozka widzialam.

Offline Wyświetl profil  

All Mighty Admin
Awatar użytkownika

No to kończymy tą nieudolną próbę reklamy marki Quinny. Jak widać wiele opinii w sieci jest negatywnych więc... Właścicielowi marki gratulujemy wspaniałego wyboru 'agencji' marketingu szeptanego. Agencji gratulujemy durnych i nieudolnych pracowników. Spamerów żegnamy.

Offline Wyświetl profil  

Niestety nie mam fotki mojej spacerówki <reklama>, ale z pewnością moge powiedzieć ze to wózek lekkości piórka, kopaktowy i mieszczący się w każdym samochodzie.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3189 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 156, 157, 158, 159, 160

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]