Cytuj:
Cztery lata temu skończyłam medycynę i praktykuję jako lekarz a wiesz?
a to mam gratulowac czy co? bo nie rozumiem...i nie...nie wiedzialam..w gazetach o tym nie pisali ...
justyna79 niezly lekarz z ciebie...z takim podejsciem i wrzaskiem to sorry ale nie chciala bym trafic do takiego lekarza...uwazasz ze jestem laikiem? mozliwe i zapewne tak jest...ale o cc napisalam cala prawde...
Cytuj:
Nie po to otworzyłam ten wątek żeby czytać Twoją wszechobecną apoteozę porodów naturalnych... (temat to "wrażenia po cc" a tu jedziesz z sentymentami Twojego naturalnego porodu i bla bla bla)
wlasnie dzieki takim lekarzom...z takim kompletnie nieprofesjonalnym podejsciem w profesjonalnym temacie mamy sluzbe zdrowia na poziomie takim jakim mamy

a temat juz dawno przestal byc na temat wrazen po cc....pare stron temu dziewczyny ladnie objechaly mamy rodzace sn
Cytuj:
Ja mam za tydzień cc BO CHCĘ TAK URODZIĆ MOJEGO DZIDZIUSIA i nikt nie daje Tobie prawa żeby wypisywać na forum takie bzdury o cc!!!!!!!!!
sama sobie prawo daje...tak dla wyjasnienia...to jest moja opinia i moje odczucia...a jak ci sie nie podobaja pani doktor to nie czytaj i juz

a swoja droga...lekarz ktory o faktach pisze ze sa bzdurami???? coz....przemawia przez ciebie nie lekarz ale mamusia ktora boi sie tego co ja czeka wiec nie powoluj sie na swoja profesje bo twoje emocje nie maja z nia nic wspolnego
Cytuj:
WSTYDŹ SIE JAKO MODERATOR KTÓRY POWINIEN PRZYKŁAD DAWAĆ! a nie się ośmieszać (z resztą czytając Twoje wypowiedzi na innych tematach tylko utwierdzam się w moim zdaniu)
a czego ja mam sie wstydzic?
cos ci sie pomieszalo...niczego zlego nie napisalam i nikogo nie obrazilam...a twoje wrzaski skladam na karb hormonow ciazowych...bo do profesjonalnych wypowiedzi to twoim wykrzyknikom daleko..powolujesz sie na zawod lekarza...to naucz sie panowac nad emocjami...to podstawa moja droga
Cytuj:
Wynoszę się z tego forum, szkoda nerwów, liczyłam na kulturalne wypowiedzi, póki co zawiodłam się.
Więcej tu nie wejdę, jeszcze z emocji wody mi odejdą i będę musiała rodzić sn i przeżywać te Twoje wspaniałe kilkunastogodzinne cuda
ubolewamy nad strata tak waznej uzytkowniczki...jakbys zmienila zdanie to zapraszamy...drzwi otwarte
hmmm..ale jako lekarz to powinnas wiedziec ze nawet po odejsciu wod bez problemu wykonuje sie cc
a jakbys miala wrocic...to odsylam cie do regulaminu...NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM
moj udzial w tym temacie dobiegl konca..konfrontacja z rozhisteryzowana pania doktor mnie nie interesuje ...milego wieczoru!