Dzisiaj jest śr wrz 10, 2025 8:58 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Poród

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Hey co tam u was u mnie nadal bez zmian :cry: Dzis jakos zle sie czuje nie mam na nic sil moze to przez to pogode bo u mnie tak pada

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej ! Bylam dzisiaj na KTG i wyszly lekkie skurcze ale po badaniu lekarz poweidzial ze ujscie jest jeszcze zamkniete, ale jak wrocilam do domu to na bieliznie zauwazylam bialy sluz z rozowymi pasmami, nie bylo go duzo ale jednak byl i zastanawiam sie czy to byl czop sluzowy czy nie?!Lekarz poweidzial ze moge urodzic w kazdej chwili poprostu mam czekac az beda regularne skurcze co 10 lub 5 minut i jechac do szpitala. Zobaczymy kiedy to nastapi:)Pozdrawiam!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczeta moze wy cos wiecie o wodach plodowych :?: Od tygodnia czesto wstaje w nocy "siusiu"i to co pare minut w dzien to samo czuje ucisk na pecherz tak mocny a sikam niewiele.I zastanawiam sie czy nie sacza mi sie wody plodowe :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja tez odczuwam bardzo silny nacisk i tez chodze na siusiu bardzo bardzo czesto, z tego co wiem to wody beda sie saczyly w dosc znaczacy sposob i nie da sie tego pomylic z moczem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hey dziewczeta tez tak macie jak ja caly czas chodze do lazienki i gdy siedze na fotelu lub cos robie to mam mokro w mjtolach tak jakbym pouscila i nie wiem dlaczego czy poprostu nie moge wstrzymac moczu :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Zaciążona Twój dzidziuś urodzi się lada chwila. Napisz proszę jak to jest, jak się czujesz, jakie masz emocje, czy jesteś podenerwowana, czy się boisz i w ogole. Ja mam jeszcze 3,5 miesiąca i strasznie jestem ciekawa jak to jest wiedzieć że to już lada dzień. PozdrawiammCię serdecznie i zycze powodzenia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Właściwie to było pytanko do wszystkich dziewczynek.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dzisiaj 2 wrzesnia, jutro mam termin, szczerze mowiac troche sie denerwuje ale nawet nie bolu tylko tego jak to bedzie, chce byc pewna ze to juz!!Wszyscy mowia ze napewno bede wiedziala nie pomyle sie itd, ale ja sie martwie!!dzisiaj w nocy nie moglam wogole spac, nie wiem dlaczego w kazdym razie jestem zmeczona ale nie moge zasnac. Moze dzisiaj urodze:) no zobaczymy, generalnie to moje samopoczucie nei jest najlepsze teraz juz wszystko mnie boli a zwlaszcza krzyze, nawet siedzenia na krzesle sprawia bol przez ucisk na pecherz, ta koncoweczka jest bardzo meczaca ale swiadomosc ze lada chwila zobacze mojego synka podnosi na duchu i daje sile, jak tylko bede po porodzie to odrazu napisze:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hey dziewczeta ja juz urodzilam mam chlopca 3300 wazy a dlugi 55 urodzilam 1 sama

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
Martusia gratulacje...jeśli masz chwilkę to opisz nam co i jak bo już umieram z ciekawości jak to bedzie a jeszcze troche przede mną ...pierwsze miałam cc :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Martusia gratulacje!!!! DZisiaj 5 a ja dalej nie urodzilam czekam w piatek mam isc do szpitala na klejne badanie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

u mnie bylo tak zlapaly mnie skurcze o 1 w nocy o 5 bylam juz w szpitalu mialam 4 cm. rozwarcia dostalam kroplowke i brzebili mi pecherz pozniej byly coraz mocniejsze skurcze juz chcieli wzywac anastazjologa bo nie moglam urodzic ale lekarz mi pomogl i jakos urodzilam o 9.55 mialam juz synka i to byla najszczesliwsza chwila w moim zyciu :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

zazdroszcze Ci za m asz to juz za soba, ja nadal chodze z brzuszkiem i ciagle slysze jeszcze nei urodzilas?!JUtro jade do szpitala i zobaczymy co zadecyduja czy beda mi prowokowac czy jeszcze nie, martusiu mozesz mi powiedziec bo tego najbardziej sie obawiam jakie sa te bole bo boje sie ze nie bede wiedziala :(I cos zrobie dzidziusiowi

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!!!

Zaciązona co u Ciebie??? Pewnie już jesteś szcześliwa z dzidziusiem...

JA miałam termin na 09.09 i dziś 1 dzeń po ... i nic....

Pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no zaciązona chyba z tego szpitala to cie już nie puscili w duoapcku :) pisz nam jak tam u ciebie ...pewnie w poniedziałek lub wtorek bedziesz w domku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
czerwona kartka
Awatar użytkownika

zaciazona zglos sie do nas :)
tez jestem ciekawa:)
ja mam termin dopiero na marzec.
a juz wstaje ok 5razy w ciagu nocy siusiu i to sikam jak woda z kranu!

zaciazona opisz jak to jest :) porod :) no i czy da sie opisac to uczucie juz po porodzie..z dzidzia przy piersi.. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam was dziewczynki ja tez czekam jak na iglach termin mam na 14 wrzesien ale niewiem czy doczekam juz mam delikatne bole i dosyc regularne co 3 godz wiec jutro w nocy moge poleciec :lol:
czy sie boje??troszke napewno bo jak kazda pierworudka niewiem co mnie czeka moge tylko opowiadan slochac ale kazda i tak przerzywa to inaczej ja mam tylko nadzieje ze mi i mojej corce nic niebedzie reszte przerzyje.

I NIEMOGE SIE JUZ MALENSTWA DOCZEKAC

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej ciekawe co u zaciązonej tyle czasu już sie nie odzywa do nas.....troche sie niepokoje o nią a wy??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No właśnie, zaciążona pewnie już tuli swoje maleństwo. Kochana, jak tylko znajdziesz chwilkę to napisz co u was słychać, bo wszystkie sie stresujemy twoim milczeniem .Pozdrawiam serdecznie i cieplutko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc!!! Dopiero wczoraj wrocilam do domu!! Z moim Filipkiem. W sobote 9.09 o 16:45 odeszly mi wody, po chwili zaczelam mie cskurcze co 10 minut no dramacik o 18 pojechalam do szpitala, tam okazalo sie ze wody sa zoltawe i jest rozwarcie na dwa palce, zrobili USG wod juz nie bylo ale lekarze podejrzewali na glowce mojego synka krwiaka wiec zxapadla decyzja o cesarskim cieciu. Bylam zalamana i ryczalam caly czas!! o 21 wzieli mnie na stol, dostalam znieczulenie zewnatrz oponowe wiec bylam przytomna ale do chwili... czulam bardzo dokladnie jak wyszarpuja mi dziecko z brzucha darlam sie jak cholera wiec mnie uspili. O godzinie 21:26 przyszedl na swiat mój kochany synek, zrobiono mu odrazu USG glowki i okazalo sie ze krwiaka nie ma i wszystko jest w porzadku. Ulga jak cholera!!Jestem szczesliwa i mysle ze synek tez:) A co u was dziewczyny??

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Poród

Strefa czasowa UTC [letni]